Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1 2 3 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 1 по 20 из 52
- Linas, 24
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Тема: meile be atsako?! kas tai?
bendra patirtis gyvenu su zmogum kury as myliu ir visa savo laika aukojiu tik jeim viska turi ka nori bet man us tai atsidekoje visokeis keiksmazodziais, isvadina viskuo ir sex reike maldauti as nenoriu jios prarast bet bijau kad teks nes negaliu kenteti patyciu....
- Vytautas
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Re: meile be atsako?! kas tai?
gal jei amzinas pms. ziauru, kogero ziauriau negu but vienisam, pameginkit susest ir pasneket, graziai paprasyk gal kad nevarytu ant taves ir paprasyk taikos, jei yra problemos, manau graziuoju rasit kompromisus(kaip sauksi taip atsilieps, tai jei tu graziai ir ji graziai...)
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
- Неактивен
- Egle, 22
- Forumo Karalius
- Неактивен
Manau tu jai nusibodai... Ir reikalingas esi tik tam, kad mazdaug, butu ka veikt... Na nezinau kaip paaiskint, bet as zinau kaip turetu mazdaug ta panele jaustis... Nepyk, akd taip sakau, bet cia mano nuomone. Nezemink saves, skirkis.
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Неактивен
mazgote per snuki
- Aurelija, 22
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Egle, 18 пишет:Manau tu jai nusibodai... Ir reikalingas esi tik tam, kad mazdaug, butu ka veikt... Na nezinau kaip paaiskint, bet as zinau kaip turetu mazdaug ta panele jaustis... Nepyk, akd taip sakau, bet cia mano nuomone. Nezemink saves, skirkis.
Jei ir nusibodo, tai dar nereiškia, kad ji turi teisę žemint žmogų, tyčiotis iš jo, kad ir koks jis bebūtų. Apskritai, niekas nėra vertas pažeminimų ar blogo žodžio, o ypač, jei tai artimas žmogus. Patarimas Linui: nedelsk su ja, rask savęs vertą merginą.
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Неактивен
ee.. cia tik viena puse pasisake. zmogui gali atrodyt, va as viska darau gerai, o manes nemyli. is tiesu gali buti visai kitaip is sono paziurejus. esu mates tokiu dalyku. kai abu sako, kad yra geri, o su jais blogai elgiasi, nors is tiesu abu vienodi.
- Linas, 24
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
na aleksandrai nezinau ka tau atsakyti matai sita situcijia stebi ir jios drauges jos net stebisi kaip as galiu dar buti su jia ,kaip as galiu tai pakesti...tu teisus nera idieliu zmoniu bet situacija toke ......
vytautas.- taip as meginau kalbetis graziei bet bevaise mano kalba,ji tik saiposi is pasakytu zodziu,visai y tai nereguodama......
- Linas, 24
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
bet jai sakot kad nusibodau tai kodel ji buna su manim?
- Egle, 22
- Forumo Karalius
- Неактивен
Kad butu ka veikti...
>>>Taip Aurelija, tu teisi, ji neturi teises. Nezinau iki kokio ten ji lygio zemina vaikinuka. Bet as prisipazinsiu, kad as buvau panasioj situacijoj kaip ta mergina... Ir nekenciu saves, kad taip elgiausi... Negraziai... Bet jis irgi ten ne aukselis buvo...
- Danielius, 20
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
na, man taip nebuvo nutike, bet buk vyras, ir mesk ja, nes ji tavim naudojasi. teisingai Egle sako - neturi ka veikt,o kai susiras kita,be jokiu susimastymu mes tave. tai pagalvok, kas geriau, palikt ar buti paliktam. elkis kaip vyras
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Неактивен
turek savigarbos zmogau, nebuk mazgote! tokiu vyru moterim nereikia, mokek uz save pastovet. (ikvepianti kalba )
- Vytautas
- Forumo Liūtas
- Неактивен
jei jusu niekas daugiau nesieja, tada tikrai manyciau reikia skirtis.
- Darius, 19
- Forumo Vanagas
- Неактивен
mesk iskart po keliu dienu geriau pasijausi
- Laurynas, 22
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
labai jau keista draugyste.... sekso reikia maldauti:) pirmas klausymas:) kiek panai metu, kad tokios nesamones wyskta??? gal ji kokia malaletka, o tawo problema, ne meile?? o prisirishimas? ash su nepilnamete draugawaw, tj pradzhioj buwo grazhu:) o i pabaiga pan kjp ir tau. meciaw:) ten meiles nebuwo:) tik prisirishimas:)
- Gabija, 24
- Forumo Karalius
- Неактивен
aisku mesk!!!as dar tavo vietoje tokiai koki "bajeri"iskresciau...atsirado mat,panele roze... ;D
rimtai,buk vyras!!!
- Linas, 24
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Gabija, 21 пишет:aisku mesk!!!as dar tavo vietoje tokiai koki "bajeri"iskresciau...atsirado mat,panele roze... ;D
rimtai,buk vyras!!!
aciu gabija noerciau su tavim susipazinti rimciau
- Shady, 14
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Mesk ta boba pro duris ir tegu zinos pati neverta del tokiu stengtis net... be to jus cia kalbat apie tai kad jis turi kalbint... jai butu ji normali ateitu ir pasakytu kad kazkas ne taip gal skiriames ar panasei matos kad pati nesveika kazkokia tai net neverta su tokiu zmogum gyvent.. pamatysi kai paliksi pati grizt nores durna boba yra..
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Linas, 24 пишет:bendra patirtis gyvenu su zmogum kury as myliu ir visa savo laika aukojiu tik jeim viska turi ka nori bet man us tai atsidekoje visokeis keiksmazodziais, isvadina viskuo ir sex reike maldauti as nenoriu jios prarast bet bijau kad teks nes negaliu kenteti patyciu....
o tu tikras, kad tu myli ją, o ne tą svajonių moterį, kurią sukūrė tavo vaizduotė? Galbūt tai visiškai skirtingos moterys?? ir kurią iš jų tu bijai prarasti: iliuziją ar tikrąją? Nelabai įsivaizduoju, kaip tą padarą, kurį tu aprašei apskritai galima būtų pamilti.... kuo ji sužavėjo: keiksmažodžiais? abejingumu? patyčiomis? Likau nesupratus........
- Linas, 24
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Diva, 34 пишет:Linas, 24 пишет:bendra patirtis gyvenu su zmogum kury as myliu ir visa savo laika aukojiu tik jeim viska turi ka nori bet man us tai atsidekoje visokeis keiksmazodziais, isvadina viskuo ir sex reike maldauti as nenoriu jios prarast bet bijau kad teks nes negaliu kenteti patyciu....
o tu tikras, kad tu myli ją, o ne tą svajonių moterį, kurią sukūrė tavo vaizduotė? Galbūt tai visiškai skirtingos moterys?? ir kurią iš jų tu bijai prarasti: iliuziją ar tikrąją? Nelabai įsivaizduoju, kaip tą padarą, kurį tu aprašei apskritai galima būtų pamilti.... kuo ji sužavėjo: keiksmažodžiais? abejingumu? patyčiomis? Likau nesupratus........
as daiva nezinau kaip tau ka pasakyti ir ka tau paiskinti nes as jau taip pats esu pavarges nuo visko nuo viso to s....
situacija:
pvz.sedziu darbe susiskambinam viskas gerai nuotaika gera linksma grystu namo po darbo, nuotaikos nera pikta, kanors pasakai asilu isvadina,daunu,kai paklausiu ar myli sako ne nekencia bet kai as veluojiu grysti is darbo skambina rupinasi....ir t.t nezinau kaip cia kas ir ka daryti as jau pavargau..
Сообщений с 1 по 20 из 52
Страницы 1 2 3 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.