21

Re: meile be atsako?! kas tai?

Silpnas, Linai, tu žmogus... ir vargu ar čia pagelbėtų tos skyrybos. Ne toj merginoj/moteryje esmė. Pirmiau pačiam keistis reikia, kitaip tik į kitą liūną įbrisi ir vėl tave "nuovargis" kankins..

22

Martyna, 20 wrote:

Silpnas, Linai, tu žmogus... ir vargu ar čia pagelbėtų tos skyrybos. Ne toj merginoj/moteryje esmė. Pirmiau pačiam keistis reikia, kitaip tik į kitą liūną įbrisi ir vėl tave "nuovargis" kankins..

nevadink Lino silpnu! :::039 tik stiprus žmogus gali iškęsti tokį elgesį smile silpnas jau seniai būtų klykdamas pabėgęs...

23

Linas, 24 wrote:
Diva, 34 wrote:
Linas, 24 wrote:

bendra patirtis gyvenu su zmogum kury as myliu ir visa savo laika aukojiu tik jeim viska turi ka nori bet man us tai atsidekoje visokeis keiksmazodziais, isvadina viskuo ir sex reike maldauti as nenoriu jios prarast bet bijau kad teks nes negaliu kenteti patyciu....

o tu tikras, kad tu myli ją, o ne tą svajonių moterį, kurią sukūrė tavo vaizduotė? Galbūt tai visiškai skirtingos moterys?? ir kurią iš jų tu bijai prarasti: iliuziją ar tikrąją? smile Nelabai įsivaizduoju, kaip tą padarą, kurį tu aprašei apskritai galima būtų pamilti.... kuo ji sužavėjo: keiksmažodžiais? abejingumu? patyčiomis? Likau nesupratus........ smile

as daiva nezinau kaip tau ka pasakyti ir ka tau paiskinti nes as jau taip pats esu pavarges nuo visko nuo viso to s....
situacija:
pvz.sedziu darbe susiskambinam viskas gerai nuotaika gera linksma grystu namo po darbo, nuotaikos nera pikta, kanors pasakai asilu isvadina,daunu,kai paklausiu ar myli sako ne nekencia bet kai as veluojiu grysti is darbo skambina rupinasi....ir t.t nezinau kaip cia kas ir ka daryti as jau pavargau..

tokio radikalaus nuotaikų pokyčio be priežasties nebūna... ieškok priežasties... Mėgink aiškintis santykius tada, kai ji geros nuotaikos, o ne tada, kai daunu vadina.... gal atrasi viso to priežastį. smile

24

as negaliu keistis martyna 100kartu viska banciau,as dekojiu daivai34 vat galetum tu buti mano mergina:)

25

nepyk, Linai, bet tu kazkokiose iliuzijose gyveni :?
>> o as Diva, ji taip pat silpnu drisciau vadinti.. nes tokie zmones kaip jis plaukia pasroviui ir mano, kad viskas savaime susitvarkys.. deja, taip nebuna.. reikia kazkam daryti pradzia.. o Linas bailys, nes bijo buti vienas todel ir tasosi su ta..

>> nors kita vertus, noreciau as tos merguzeles nuomone paskaityt.. gal cia Linas kazka suokia..

26

Jei reikia kesti tokius dalykus ir jus ja mylite, jus iskesite. Galiu duoti patarima. Pasistenkite nesijausti nuskriaustas. Verciau ka del jos darote, darykite tai su meile. Dziaukites kad ji leidzia kazka padaryti del jos. Bukite su sypsena, ne su suirzusiu veidu. Jei isgirsite patycias nepulkite jos. Verciau paklauskite kaip jus turetumet jaustis visa tai girdedamas. O dar geriau paklauskite kas nutiko? kodel pikta? parodykite rupesti ir pamatysite kaip zmogus jums prades guostis vietoj pykimo. Galbut zmogus nori issilieti. Jei jusu nepalika tai ne todel kad is neturejimo ka veikt. TAI VISISKA NESAMONE. Nenoretu gyvent su jumis paimtu ir paliktu. Snekekite, bendraukite, supraskite. Supraskite ko kitam reikia. Mokekite klausyti. Nespauskite i kampa ir nesikankinkite. Gal tai pades smile

27

Linas, 24 wrote:

bendra patirtis gyvenu su zmogum kury as myliu ir visa savo laika aukojiu tik jeim viska turi ka nori bet man us tai atsidekoje visokeis keiksmazodziais, isvadina viskuo ir sex reike maldauti as nenoriu jios prarast bet bijau kad teks nes negaliu kenteti patyciu....

kodel sakai "aukoji", meile viska daro be aukojimo? darai, nes myli ir tai nesuvoki...o tu rasai ir matai, ka rasai, kad jai kazka jauti, ji tau ne...arba kaip tau atrodo, kad tai aukojimas, jai atrodo priesingas dalykas, darai, ta, kas jai visai nebutina...verciau klauses tokiu pasitarimu, klausk jos ir su ja spresk wink

28

Meile be atsako... tai labai manau ziaurus dalykas... ;( ... Nezinau tikslaus apibrezimo apie meile... bet tai puikiai jauciu vienam zmogui... atrodo del kurio galeciau padaryti viska... bet nedarau...nes bijau buti atstumta... Myliu ji visa sirdimi bet kas keisciausia nezinau uz ka... jis mane uzbure savo paparastumu ir svelnumu... bet tarp musu nieko nebuvo ir niekad nebus... Atrodo kad jam linkiu viso ko geriausio... Ir jis many jau labai ilgai... O dar nera buve tokios dienos kad apie ji nieko negalvociau... kas liudniausia kad mes nebendraujam... susitinkam pasisveikinam ir tuo baigiasi... kartais per balius pajauciu jo rodoma demesi man.. ir dziaugiuosi siom akimirkom..

29

Linas, 24 wrote:

as negaliu keistis martyna 100kartu viska banciau,as dekojiu daivai34 vat galetum tu buti mano mergina:)

Oi Linai, labai gali keistis, ne po 100 kartu tai gal po 120 kartu..... o pradzia butu tokia, Tavo keitimosi, kad rasydamas zmoniu vardus pradetum didziaja raide.... ;D

30

Linai, zinai toki posaki "kaip tu man, taip ir as tau"!  gal jai reikia ne svelnaus, uzjauciancio, mielo vaikino, o siurkstaus "patino"... :::528

31

idomu kaip einasi viskas dabar
parasyk, tu vis dar su ja?

32

Blogai einasi viskas, jeigu kitas žmogus tavęs nebesupranta... 

33

meile be atsako tai pats bjauriausias dalykas tai jausmas kurio nesinori patirti

34

Nerijus> daug ko mes nenorim patirti bet patiriam...

35

meile be atsako tai - LTV juros sventes transliacija... sad

36

Geriau leisti save myleti smile

37

Auri>nejau taip ziauru?
Linute>ir kaip jau cia leisi save mylet? visada zmones leidzia myleti bet ne visu zmoniu meile norim gauti..

38

as ir pritariu Danieliuj, ir  manau kad ji taves neverta visiskaj, tu esi vertas geresnes, jejgu ji neivertina taj ka turi, gal prades vertinti kaj praras smile

39

buna be atsako juk ir loterijos bilietai ne visi laimingi :}

40

Žybartai>neperki bilieto ir tada laimi smile