21

Re: Vienisu sirdziu klubas

ismokyt kitus taip jaustis wink

22

gi paprasta ;D reik savo isimylet wink

23

ismokt save mylet nera paprasta smile (su ta mintim vos neissidrebiau ant grindu big_smile   )

24

kaip tai nera paprasta? paprasta big_smile tereik surast zmoniu kurie tave visad liaupsins, o visa kita jau ateis savaime wink

25

visada bus tokiu, kurie ne tik, kad neliaupsins, bet dar ir "pavaziuos" ant taves...o kritika visad istringa giliau...bent jau man wink

26

Kaip nusibodo vienuma...

27

ateik i blevyzgas Ingut wink

28

Tai zinoma kad atsiras :] bet jei bus paliaupsinanciu aplink, tai lengviau atsigaunama :]

29

ahhh vienatve ;D

30

knygu pagriauzti big_smile
uzsiimti veikla......

31

galeciau pakybint

32

Tomas, 32 wrote:

galeciau pakybint

but gerai, kad pakibinimas leistu pasijusti nevienisai wink

33

Na tikrai pakibinimas nepades:) o seip manau geriausias vaistas gal veikla smile zinoma aktyvi, pvz jei pradesi eit sportuot i sporto kluba, ir uzimtumas bus, ir galbut draugu susirasi smile na o namuose sedejimas ir knygu grauzimas tikrai nepades, nes skaitydama meiles romana gali dar liudniau pasidaryt, nes pradesi nuogastaut kad laimingai besibaigiancios meiles istorijos dar paaplenke tavaja sirdele smile vat smile

34

patarimu daug, bet kaip labai jie padeda?...man atrodo ir vienas gali labai laimingai gyventi smile tik va kai pradeda stebetis aplinkiniai: nu kas naujo pas tave? vis dar viena? kodel?... va tada bek ir rek big_smile

35

as ir viena nebunu vienisa,turiu vibratoriu lentynoj tongue

36

ieskau vyrisko vienisos sirdies, su kuria jausciausi pilnaverciu zmogumi...... sad  :::d06

37

Jurgut, juk esi individas, kuris ir taip yra pilnas ir kuo puikiausiai vertas to pilnumo, todel ir pilnavertiskas. Vyras vargu ar tave padarys pilnai verta :]

38

del sito sutinku... jei pati jausies esanti pilnaverte, tai ir kiti tave tokia laikys...

39

:DD

40

na mane tai vat priesh pusantro men paliko pana su kuria draugavau 3 metus.. dabar esu visishkai vienas liudnas ir t.t. bet vienishas tirkai nesijauchiu.. yra draugai.. bendrauti daug reikia su draugais.. jie padeda greit pamirshti viska wink ir kuo mazhiau minchiu apie tai tuo geriau.. ir eit y kokius tusus kur daug bernu ir kabint koky tau patikusy.. pabendraut.. pasilinksmint ir viskas bus chiky big_smile