Re: Vienisu sirdziu klubas
ismokyt kitus taip jaustis
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Vienisu sirdziu klubas
ismokyt kitus taip jaustis
gi paprasta ;D reik savo isimylet
ismokt save mylet nera paprasta (su ta mintim vos neissidrebiau ant grindu
)
kaip tai nera paprasta? paprasta tereik surast zmoniu kurie tave visad liaupsins, o visa kita jau ateis savaime
visada bus tokiu, kurie ne tik, kad neliaupsins, bet dar ir "pavaziuos" ant taves...o kritika visad istringa giliau...bent jau man
Kaip nusibodo vienuma...
ateik i blevyzgas Ingut
Tai zinoma kad atsiras :] bet jei bus paliaupsinanciu aplink, tai lengviau atsigaunama :]
ahhh vienatve ;D
knygu pagriauzti
uzsiimti veikla......
galeciau pakybint
galeciau pakybint
but gerai, kad pakibinimas leistu pasijusti nevienisai
Na tikrai pakibinimas nepades:) o seip manau geriausias vaistas gal veikla zinoma aktyvi, pvz jei pradesi eit sportuot i sporto kluba, ir uzimtumas bus, ir galbut draugu susirasi
na o namuose sedejimas ir knygu grauzimas tikrai nepades, nes skaitydama meiles romana gali dar liudniau pasidaryt, nes pradesi nuogastaut kad laimingai besibaigiancios meiles istorijos dar paaplenke tavaja sirdele
vat
patarimu daug, bet kaip labai jie padeda?...man atrodo ir vienas gali labai laimingai gyventi tik va kai pradeda stebetis aplinkiniai: nu kas naujo pas tave? vis dar viena? kodel?... va tada bek ir rek
as ir viena nebunu vienisa,turiu vibratoriu lentynoj
ieskau vyrisko vienisos sirdies, su kuria jausciausi pilnaverciu zmogumi......
Jurgut, juk esi individas, kuris ir taip yra pilnas ir kuo puikiausiai vertas to pilnumo, todel ir pilnavertiskas. Vyras vargu ar tave padarys pilnai verta :]
del sito sutinku... jei pati jausies esanti pilnaverte, tai ir kiti tave tokia laikys...
:DD
na mane tai vat priesh pusantro men paliko pana su kuria draugavau 3 metus.. dabar esu visishkai vienas liudnas ir t.t. bet vienishas tirkai nesijauchiu.. yra draugai.. bendrauti daug reikia su draugais.. jie padeda greit pamirshti viska ir kuo mazhiau minchiu apie tai tuo geriau.. ir eit y kokius tusus kur daug bernu ir kabint koky tau patikusy.. pabendraut.. pasilinksmint ir viskas bus chiky
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Vienisu sirdziu klubas