Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 41 iki 51 iš 51

- Rasa
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Re: Vienisu sirdziu klubas
Neringa, 22 parašė:Kaip nesijaust vienisam? ir kaip greiciau susirast antraja pusele?
geriausia susigalvoti kokia nors veikla.... tada atsirastu ir nauju pazinciu, plius , jus sietu bendras interasas...
o kaip susirasti antra puse ?... na cia gerai pasakyta senoliu... kai nelauki visada ateina...na cia tai tikrai kad true true... reik gyventi nesitikint (kad ir labai norisi) kazkokios tai meiles ar antros puses siesiog gyventi ir megautis gyvenimu, tada kazkaip pasamonej greiciau laikas einasi ir palaipsniu(kaip is dangaus) atsiranda ta antra puse

- Ingrida, 21
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Rasa, 21 parašė:Neringa, 22 parašė:Kaip nesijaust vienisam? ir kaip greiciau susirast antraja pusele?
geriausia susigalvoti kokia nors veikla.... tada atsirastu ir nauju pazinciu, plius , jus sietu bendras interasas...
o kaip susirasti antra puse ?... na cia gerai pasakyta senoliu... kai nelauki visada ateina...na cia tai tikrai kad true true... reik gyventi nesitikint (kad ir labai norisi) kazkokios tai meiles ar antros puses siesiog gyventi ir megautis gyvenimu, tada kazkaip pasamonej greiciau laikas einasi ir palaipsniu(kaip is dangaus) atsiranda ta antra puse 
pamirsai pasakyt, kad reik susitikinet su ieskoko nariais :Dtu nariu draugais, draugu draugais ir t.t. ;D 

- Zilvinas
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Pirma susigalvok kokio tu nori ?
pamastyk kur tokie renkasi ? (tau irgi ten reikia leisti laika)
22 metu ...!!! man nervas nelaiko, kad buciau jaunesnis .... 

- Ingrida, 17
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs

- Andzelina, 20
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
o kam ieskotis reikia moketi gyventi gerai ir be antros puses na zinoma su laiku ir antra puse atsiras tik manau neverta pulti is karto ieskotis

- Arnas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
man idomu ar kasnors yra buve pasimatyme po to kai susipazino internete?

- Neringa, 24
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Zilvinas, 38 parašė:Pirma susigalvok kokio tu nori ?
pamastyk kur tokie renkasi ? (tau irgi ten reikia leisti laika)
22 metu ...!!! man nervas nelaiko, kad buciau jaunesnis .... 
Labas Zilvinai... Na kazkaip labai jau tu susieji tema su manim... Jei jau tokia tema sukurta, tai nereiskia, kad As taip jauciuos, tad nesivervuok

- Feliksas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Andzelina, 19 parašė:o kam ieskotis reikia moketi gyventi gerai ir be antros puses na zinoma su laiku ir antra puse atsiras tik manau neverta pulti is karto ieskotis
isivaizduok,kas butu jei visi imtu ir nebeieskotu,o lauktu kol surastu ji pati mmm???

- Mantas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Noreciau susipazinti su be kompleksu mergina gyvam bendravimui.Susidomejai?PM man 

- Virginija
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Arnas, 27 parašė:man idomu ar kasnors yra buve pasimatyme po to kai susipazino internete?
kas cia per klausimas? ar antra karta buvo pasimatyme su tuo paciu zmogimi is neto? tikrai taip? ar buvo pasimatyme su zmogumi nebe is neto.. ilgai pagalvojus, gal ir rasciau varianta 

- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Arnas, 27 parašė:man idomu ar kasnors yra buve pasimatyme po to kai susipazino internete?
Na cia kaiptik pats tas laikas ir amzius tuom dometis... Kaikurie is pazinciu internetu dabar kartu gyvena... 

- Edgaras, 24
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Jaučiuosiu lyg taikinys. 
Žinutės: nuo 41 iki 51 iš 51
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.