41

Re: Vienisu sirdziu klubas

Neringa, 22 parašė:

Kaip nesijaust vienisam? ir kaip greiciau susirast antraja pusele?

geriausia susigalvoti kokia nors veikla.... tada atsirastu ir nauju pazinciu, plius , jus sietu bendras interasas... big_smile o kaip susirasti antra puse ?... na cia gerai pasakyta senoliu... kai nelauki visada ateina...na cia tai tikrai kad true true... reik gyventi nesitikint (kad ir labai norisi) kazkokios tai meiles ar antros puses siesiog gyventi ir megautis gyvenimu, tada kazkaip pasamonej greiciau laikas einasi ir palaipsniu(kaip is dangaus) atsiranda ta antra puse big_smile

42

Rasa, 21 parašė:
Neringa, 22 parašė:

Kaip nesijaust vienisam? ir kaip greiciau susirast antraja pusele?

geriausia susigalvoti kokia nors veikla.... tada atsirastu ir nauju pazinciu, plius , jus sietu bendras interasas... big_smile o kaip susirasti antra puse ?... na cia gerai pasakyta senoliu... kai nelauki visada ateina...na cia tai tikrai kad true true... reik gyventi nesitikint (kad ir labai norisi) kazkokios tai meiles ar antros puses siesiog gyventi ir megautis gyvenimu, tada kazkaip pasamonej greiciau laikas einasi ir palaipsniu(kaip is dangaus) atsiranda ta antra puse big_smile

pamirsai pasakyt, kad reik susitikinet su ieskoko nariais :Dtu nariu draugais, draugu draugais ir t.t. ;D wink

43

Pirma susigalvok kokio tu nori ?
pamastyk kur tokie renkasi ?  (tau irgi ten reikia leisti laika)

22 metu ...!!!   man nervas nelaiko, kad buciau jaunesnis .... smile

44

smile

45

o kam ieskotis reikia moketi gyventi gerai ir be antros puses na zinoma su laiku ir antra puse atsiras tik manau neverta pulti is karto ieskotis:::201

46

man idomu ar kasnors yra buve pasimatyme po to kai susipazino internete?

47

Zilvinas, 38 parašė:

Pirma susigalvok kokio tu nori ?
pamastyk kur tokie renkasi ?  (tau irgi ten reikia leisti laika)

22 metu ...!!!   man nervas nelaiko, kad buciau jaunesnis .... smile

Labas Zilvinai... Na kazkaip labai jau tu susieji tema su manim... Jei jau tokia tema sukurta, tai nereiskia, kad As taip jauciuos, tad nesivervuok smile

48

Andzelina, 19 parašė:

o kam ieskotis reikia moketi gyventi gerai ir be antros puses na zinoma su laiku ir antra puse atsiras tik manau neverta pulti is karto ieskotis:::201

isivaizduok,kas butu jei visi imtu ir nebeieskotu,o lauktu kol surastu ji pati mmm???

49

Noreciau susipazinti su be kompleksu mergina gyvam bendravimui.Susidomejai?PM man wink

50

Arnas, 27 parašė:

kas cia per klausimas? ar antra karta buvo pasimatyme su tuo paciu zmogimi is neto? tikrai taip? ar buvo pasimatyme su zmogumi nebe is neto.. ilgai pagalvojus, gal ir rasciau varianta big_smile

51

Arnas, 27 parašė:

Na cia kaiptik pats tas laikas ir amzius tuom dometis... Kaikurie is pazinciu internetu dabar kartu gyvena... big_smile

52

Jaučiuosiu lyg taikinys. big_smile