Re: vedybos is reikalo!
Vytautai, o is kur tu zinai, kad yra Dievas? ar tik ne is tu paciu paveiksliuku ir knyguciu apie jo egzistavima suzinai...nebent esi mates pats
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → vedybos is reikalo!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Vytautai, o is kur tu zinai, kad yra Dievas? ar tik ne is tu paciu paveiksliuku ir knyguciu apie jo egzistavima suzinai...nebent esi mates pats
Sonatukxxx, 20 parašė:kodel siais laikais dauguma zmoniu tuokiasi is reikalo o ne is meiles:(?
todel, nes seksa paverte kaip staba, taip yra todel nes nera atsakomybes, myletis reiktu tik tuomet jei nori turet vaiku su ta puse kuria myliesi.
Svaigsti ir nejauti... Tau stabas, turbut, kiekviena kart pries akis!!! "myletis reiktu tik tuomet jei nori turet vaiku su ta puse kuria myliesi" myletis galima ne tik del vaiku... Ir apskritai, siais laikais, daugkas galima...
Nesigilink, Vytauto ysitikinimai jam sukuria yvairiausiu vaizdu.... galimas variantas, kad jis ne tik neymanomus vaizdus mato, bet ir liecia...
nu Sigitai tu ir varai ant manes, pats svaigsti ir galbut nejauti... o apie Dievo egzistavima tai zinau netik is knyguciu, pats suprantu, kad niekas is niekur neatsiranda, todel neikt Dieva butu taspat, kad neikt kad pats egzistuoji su visa visata.
nu Sigitai tu ir varai ant manes, pats svaigsti ir galbut nejauti... o apie Dievo egzistavima tai zinau netik is knyguciu, pats suprantu, kad niekas is niekur neatsiranda, todel neikt Dieva butu taspat, kad neikt kad pats egzistuoji su visa visata.
Vytautai, nesinervuok, galimas variantas, kad kitaip ir nebus...
Nestumas. Manau negalima teisti visu, kuriems nutinka tai, gyvenime visokiu situaciju buna..na o su paaugliais ka..jaunatviskas entuziazmas
jei rimtai siaip apmaudu, kai tokios jaunos merginos praranda savo jaunyste, kaip ir vaikinai jei lieka kartu. Vytauto pasisakymas apie stabus..na galejai tai kam nors papasakoti smetonos laikais gal butu tave suprate ir tai...Pasekoje to, kad lovos reikalai turi didele reiksme seimyniniame gyvenime ir tu isbandai savo partnery jau esant susituokus, tai ka daryt jei netinka kazkas ar tiesiog nejauti to cinkelio?!Skirtis?
ar toliau gyventi ir sulaukus kiek tai metu suvokti, kad visa gyvenima praleidai ne su tuo zmogum..taip kad nemazai sansu, kad priestarauji veiksmais savo zodziams, pritarsiu Vaivai.
na, Linai, hm.. siaip mano pacios pasauleziura labai pasikeite nuo 18-19 metu.. dar 20 metu buvau ryskiai trenkta.. ir nejauciu, kad esu pasiruosus dar vedyboms. tai kaip tos paaugles su savo "jaunatvisku entuziazmu" gali tuoktis.. hm... jei turesiu dukra, ir ji netycia pakliutu i tokia situacija > tuoktis is reikalo << tikrai neleisciau deti antspaudus pase.. ne ne.. turbut leisciau pagyvent kartu, bet tikrai nesutikciau vedyboms (na, kol pilnametystes nebus sulaukus, kazka galesiu padaryt)< apsizenyti spes, jei nores abu tada, kai to is tikruju nores, o ne kai reikes
niu manau kad cia nuo pacios saves priklauso...jeigu pastojai ir zinai kad vaiko tevelis zaidzia su tavimi ir del to reikalo jis tave veda pasakyciau ne aciu as esu verta daug daugiau...jeigu pasipirstu man noreciau kad tik del manes o ne del vaiko
Aha...o kas jums sake,kad ANAIS laikais buvo kitaip:)?
Vytautai, manau tau visa pirma reiketu pasidometi moksline teorija apie visatos atsiradima, nes kas tuo klausimu yra diskutuojama biblijoje tera pagrysta kazkieno lakia fantazija.
O i tema, tikrai pasisakau pries tokias vedybas, kadangi vistiek pasibaigs skirybomis. Visu pirma reikia saugotis, jei apsisaugoti neisejo ir vaiko nenori ta problema gali isspresti abortas ar ivaikinimas. Jei nori gimdyti, tuomet pirmyn, bet zmogaus vaiku nepririsi.
dora, teisingai as kai paskaitau tavo pasisakymus priimtini jie man kazkaip
atgyvenes tas bajeris , jei uzkibo tai reik zenytis, nebe tie laikai...
esu domejasis ir visatos struktura, bet neperdaugiausiai... zinau kad visata atsirado ne sprogimo metu, tai teikti, butu taspat kas susprogdinti oro uosta ir is jo isskristu puikus skraidantys lektuvai. juk visata yra tobula ir joje cirkuliuoja energetiniai srautai...
todel, kad nenaudojo sargiu ir kitokiu apsisaugojimo priemoniu!
manau tai ne pagrindine priezastis,,, juk yra ir nesusituokusiu bet prisidirbusiu poru,, mano drauge pastojo gal po pusmecio draugystes.. nors ir norejo tuoktisb bet tevai buvo grieztai pries,, nes tuo metu panele buvo nepilnamete..
hm...zinot as pastojau...o jus sakot ar nera apsisaugojimo priemoniu...o ar zinot,kad jos apsaugo ne 100procentu?pastojau po puses metu ir ne kas kitas, bet vaiko tevas labai buvo pries aborta...mes susituokem, gime vaikutis ir esam laimingi...net labai laimingi taigi ne visos poros skiriasi...na aisku skirtumas toks,kad mes mylim vienas kita.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → vedybos is reikalo!