41

Re: ar noretumet pabut moterimi ? :D

Julija, 17 wrote:
Evaldas, 22 wrote:

tu kazkaip issisukineji... smile ai net neprisimenu ko taves klausiau big_smile ... o beje kodel klausymas butent moterimi, o ne ten kokia panele ar siaip is kart butent moterimi big_smile

na del taves spec. klausimas ar noretum tapt panele ? big_smile seip net nzn..kazkaip as nesusimasciau kdl parasiau moterimi o ne panele ar mergina smile

o kuo skiriasi moteris nuo paneles ir merginos ?

42

>>>Aleksandrai,gal cia turetas omeny kad aceit jau buvo mpirmas kartas ar ne :::041 ,gal cia tame skirtumas..
aha,rimtai cia mazai zmoniu renkasi,reikia truputi pamarginti sita tema,tik aisku ne kokiom blevyzgom,dievazi... big_smile
siaip kadangi esu mergina ,bet labai noriu pasisakyti sioje temoje big_smile ,tai kazkaip fantazija sueme kad kas butu jeigu as tapciau vaikinu :::236 ,tai pirmiausia ka daryciau,tai eiciau i tualeta.. big_smile ,nu jus ten kitaip viska darot,mandriau ;D

43

o as jei buciau vaikinu tai kojines neplauciau savaitem :DDDDDD

44

Aleksandras, 23 wrote:
Julija, 17 wrote:
Evaldas, 22 wrote:

tu kazkaip issisukineji... smile ai net neprisimenu ko taves klausiau big_smile ... o beje kodel klausymas butent moterimi, o ne ten kokia panele ar siaip is kart butent moterimi big_smile

na del taves spec. klausimas ar noretum tapt panele ? big_smile seip net nzn..kazkaip as nesusimasciau kdl parasiau moterimi o ne panele ar mergina smile

labai paprasta... amziumi wink

45

:DDDD

46

Kai buvau maza ,labai norejau buti berniuku. Net vekdavau,kad esu tokia nelaiminga, nes ne berniukas.:)Atrodydavo,kad labai nuobodu gyventi mergaitem. Leles, visokie rankdarbiai, dar bulviu pristato skusti...:) O va berniukams viskas galima:karstytis po medzius, taskytis balose...
Tik va su einanciais metais vis labiau ir labiau dekoju Kurejau,kad paleido mane moterimi i si pasauli..:)

47

Loreta, 41 wrote:

Kai buvau maza ,labai norejau buti berniuku. Net vekdavau,kad esu tokia nelaiminga, nes ne berniukas.:)Atrodydavo,kad labai nuobodu gyventi mergaitem. Leles, visokie rankdarbiai, dar bulviu pristato skusti...:) O va berniukams viskas galima:karstytis po medzius, taskytis balose...
Tik va su einanciais metais vis labiau ir labiau dekoju Kurejau,kad paleido mane moterimi i si pasauli..:)

Kaip 41 vieneriu metu ponia turetum, nebuti tokia naivuolie ir zinoti kaip vaikai atsiranda ir kas lemia vaiku lyti tongue

48

Evaldas, 22 wrote:
Aleksandras, 23 wrote:
Julija, 17 wrote:
Evaldas, 22 wrote:

labai paprasta... amziumi wink

man tai skamba kaip tas pats briedas, kaip pavadinsi, taip nepagadinsi.

Loreta, 41 wrote:

Kai buvau maza ,labai norejau buti berniuku. Net vekdavau,kad esu tokia nelaiminga, nes ne berniukas.Atrodydavo,kad labai nuobodu gyventi mergaitem. Leles, visokie rankdarbiai, dar bulviu pristato skusti... O va berniukams viskas galima:karstytis po medzius, taskytis balose...
Tik va su einanciais metais vis labiau ir labiau dekoju Kurejau,kad paleido mane moterimi i si pasauli..

manau ir toliau turetum verkt.. ;]

49

gal pagaliau baiksit ta beprasmi dialoga ir pasvarstysit uzduotu klausimu?... man tikrai idomu...

50

man ir idomu. smile bet tai kad nieks cia nesilanko

51

...priaugintų nagų , pedikiūro , dietų , antakių pešiojimo .

52

Pabut ? iskart pradeciau galvoti apie lities keitimo operacija ;D

53

kodel?juk faina mumis pabut tongue

54

buciau boba -  is kart nukur***iau... ,buciau boba su vyo smegenimis - daug ka pasiekciau... o seip jau .... ne.. aciu.... del papu ir putkos tikrai pimio neatsisakysiu smile 

55

kokie ziaurus :DDD

56

baikit zhiureti tuos waikishkus shlamshtus, kur sugalwoja nora ir apsikeicia wietom vyras su moterim:DDDDDdd

57

Julija, 17 wrote:

ziaurus yra kai kuriu suaugusiu zmoniu pasisakymai, ir jei prie anketos nebutu parasyta "25 metai", pamanytum, kad septynmetis rase.

58

Aleksandras, 23 wrote:
Julija, 17 wrote:

ziaurus yra kai kuriu suaugusiu zmoniu pasisakymai, ir jei prie anketos nebutu parasyta "25 metai", pamanytum, kad septynmetis rase.

prie ziauriu temu ponas Aleksandrai... ziaurus ir pasisakymai... tamsta pries svaidydamas akmenimis, paziurek i savo kaikuriuos pasisakymus.. 

59

na jau berniukai nesipeskit nes tikrai patapsit mumis ;D o seip kodel jau taip blogi jusu manymu buti panele? :::608

60

na as ir nesuprantu kodel blogi? big_smile