181

Re: Nebeliko, kulturingu, garbingu, nesugadintu gyvenimo panu

Arunas, 20 wrote:

Ar matet kur nors dar normale panele smile

Arunai tesiog ne ten kur reikia ieskaisi paneliu arba tesiog neuztaikai ant normaliu nes tikrai dar liko norm paneliu tik placiau atverk akis ir ziurk kas vidui o ne is isores wink

182

arunai, apie kenksmingumus kiek pamenu pradejau ne as, o tu man aiskinti ir tik paparasei irodyti, tai ir padariau,neverciau taves nei pakeisti nuomone, nei ipirsti savaja. tebandziau tau pasakyti, kad jei zmogus turi sokiu ar kitokiu zalinguju iprociu, tai dar nereiskia, kad jis nera normalus.... mes gyvename XXI amziuje, kuriame begalo daug pagundu, o zmogus nera dvasiskai stiprus joms atsispirti, nebe tie laikai, kai zmones maitinosi zemes gerybemis, nezinojo kas yra cigaretes, kazino, kompiuteriai, macdonaldai, kur vyravo vyro sprendimai... dabar moteris pavaldi sau, todel turi taip pat pilna teise, pasakyti, kad nera ir normaliu vyru, kurie tenkintu jos norimus poreikius.. taigi, dar karteli kartoju "NORMALUMAS", tai kiekvienam savaip suprantama savoka...
o del "mirties bausme", cia taip pat kiekvieno zmogaus pasirinkimas, jei tektu balsuoti, as buciau uz ja, nes savo gyvenime vadovaujuosi to paties, Dievo, pasakymu; "nedaryk kitam to, ko nenoretum, kad padarytu tau" kitaip, nezudyk ir nebusi nuzudytas. tiesa pasakius, nors karta noreciau pamatyti nuosirdziai atgailaujanti recidivista, kaip suprantu retas it stebuklas reiskinys....

183

Arunas, 20 wrote:

Ar matet kur nors dar normale panele smile

Maciau ir tikrai ne viena smile)

184

liko, tik dbr jos greiciausiai vaidnamos droviom megaitem smile :::734

185

Arunas, 21 wrote:

nezudyk ir nebusi nuzudytas
sita nesamone is kur paemiai????

isvedziojau is zodziu: nedaryk kitam to, ko nenoretum, kad padarytu tau. leidau sau painterpretuoti

186

Arunas, 21 wrote:

tai ka as tau galiu pasakyt kovok uz savo visdnes vertybes, Lina kovok neleisk pykciui taves uzvaldyti...

arunai, kai nebesugebesiu su savimi susitvarkyti, kreipsius pas psixologa, o jei reikes nuodemiu atleidimo ar ikvepimo tikejime, kreipsiuos pas kuniga...
o kolkas puikiai valdau savo mintis, jausmus ir pykti, todel manau nesupyksi, jei nesivadovausiu tavo patarimais...

187

Arunas, 21 wrote:

As nenoriu, kad tju vadovautumeis mano patarimas, bet man ydomu labai kaip is salies atrodo zmogus, kuris nori kito mirties???

tu mane teisi, tarsi as noreciau nuzudyti niekuo nekalta zmogu? klausimas buvo "ar reikia mirties bausmes", as pasakiau savo nuomone.. nei as ruosiuosi zudyti, nei trokstu kieno nors mirties... pirmiausia reikia toki istatyma iteisinti, kad galetum sakyti, kad as noriu, o antra as tureciau pamatyti, kieno mirties bausmes "noriu" (noreciau zinoti ka jis padare, uz ka ir kaip)

188

nemegstu skaityti tarp eiluciu, patinka tiesmukumas, nepatinka isvedziojimai ir vaiksciojimai per aplinkui... geriau graudi tiesa, nei saldus melas smile

189

kas taip sake?

190

Arunas, 21 wrote:

mano zodziai yra saldu melas smile o tavo tiesmukiska tiesa sutariam big_smile

kiekvienas sau pasirinks norima varianta... per legztastavo sarkazmas...
bet tu jau man pradedi patikt big_smile

191

kokia laime, kad nelikau be atsako big_smile

192

nepamirsk, kad as visada salia, kad ir ka tu sakytum ar galvotum, zinok as beveik visada priestarausiu, tada tikrai nesijausi vienisas big_smile

193

Liko tik reikia geriau paieskok... tiesiog tos paneles, kurios yra nekulturingos ir sugadintos gyvenimo labiau reiskiasi visuomeneje... nori kad i jas atkreiptu demesi... smile

194

Arunas, 21 wrote:

meluoji ?? big_smile

niu jau situo manes nekaltink big_smile kai meluodavau mane atsekdavo, vadinasi meluot nemoku, tai net ir nesistengiu big_smile

195

Arunas, 21 wrote:

Nju pagaliau sulaukiau tikslaus komentaro, aciu tau Jolanta labai tiksliai pasakei, tos sugadintos labiausiai ir reiskiasi - labai gerai pasakyta tik matysi kaip kam labai tas nepatiks big_smile

cia bandai akmenuka mesti i mano darza? big_smile

196

tai ir maniau, kad neverta tiketi tavo jausmais man big_smile

197

tu gadini mano darza big_smile kasgi mylimam zmogui pagalius i ratus kaiso? big_smile

198

brangusis, apsispresk, tai ar maza ar dideli ;D beje, tau neatrodo, kad mes tuo temos nuklydom per toli?

199

jau spejai pasiilgti?  big_smile

200

nuo kazko slapstaisi? nesi toks doras kaip atrodai?:::b56