Re: Nebeliko, kulturingu, garbingu, nesugadintu gyvenimo panu
ir vel apsispresti negali? tai "musu jausmu", dabar jau "tavo jausmu"
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Nebeliko, kulturingu, garbingu, nesugadintu gyvenimo panu
ir vel apsispresti negali? tai "musu jausmu", dabar jau "tavo jausmu"
tik ka buvo taip: mes pagalvojom ir tu nusprendei ak, vis tas patriarhatas
jauciuosi pagerbta
bet man patinka vyrai su savo nuomone ir kompromisu ieskojimas
kaip jau turejai pastebeti..
sekmes ieskant "normaliu paneliu", o as lekiu is cia, nes jau vyksta visiskas nusisnekejimas
sakiau, kad cia abipuse simpatija tik, kad abu labai spyriojas
na, pabaigos juk dazniausiai buna laimingos
tad! liko tu garbingu.....panu
(vyruku taipogi
)
tai va ka as ir norejau pasakyti visa ta laika!!! uztex cia stumt vieni ant kitu "tu blogesnis,tu dar blogesnis" (nors zinoma kitaip niekada ir nebus
)
as norejau juk buti tik su tavim....TU ESI MELAGIS!!! (is dainos zodziu neismesi ):D
tai cia priklauso nuo to kokios paneles laikomis normaliomis
mano nuomone tai visos mano drauges tokios
ir grazios ir protingos ir humoro nestokojancios
aga, realiai kiekvienam pagal skony ta normali ar normalus, visiems gi neitiksi, todel reikia dziaugtis, kad gyveni margame pasaulyje ir gali rasti sau tinkama puse, tik per daug suidealizuoti gal nereikia.
Ar matet kur nors dar normale panele
na seip yra dar tiu normaliu panu bet zinoma nieko nesakau ir yra tokiu kurias net panom napavadinsi
na, gerai... ziurau vistiek i vata cia visi vynioja kaip niekad. Visi angelais apsimeta ir visi cia rasantys aka normalus. Taigi pradesiu nuo saves. (kazkas iskele teorija, kad ir vaikinai ne ka geresni)
Taigi. As nesu normalus vaikinas. Esu visiskai nusokes nuo proto ir su manim bendrauti ir tuo labiau draugauti yra neimanoma svajoju apie pasaulio uzvaldyma ir kokaino vartojima. Taip, as - nukrypusiu vaikinu etalonas. Malonu susipazinti :-D
Na, drasiau, prisipazinkit ir kiti, kad nesat "normalus", nes uzkniso jau jusu angelizmu klausytis...
Stosiu i nenormaliuju kluba seniai visi gydytis liepia, bet as laikausi, nes noriu buti nenormali (nes tokiu, kaip supratau, reta
)
tyloj laikrodelis tikses..galvoj jam suksis ratukai...kai niekas taves nemyles..tave pabuciuos....
Stosiu i nenormaliuju kluba
seniai visi gydytis liepia, bet as laikausi, nes noriu buti nenormali (nes tokiu, kaip supratau, reta
)
![]()
tyloj laikrodelis tikses..galvoj jam suksis ratukai...kai niekas taves nemyles..tave pabuciuos....
nu prisipzink savo nenormalias ydas. Juk visi ziurim i masinas ir pinigines, kam tas angelizmas?:]
As pvz visa gyvenima suplanavau uzsikalti milijona, buti uniformuotu ir nauduotis privilegijom, graziom blondinem, vazinetis su auksciausios klases mersais ir primetineti pasikelusi aristokrata. )
hmmm... uzdavei sunkiausia klausima, nes niekad nzn kaip save tiksliai apibudinti
na, blogosios ydos
...sakau tai, kas kitiems nepatinka (tiesa)...esu uzsispyrusi ir daznai ne ten, kur reikia...daznokai priestarauju tevams...na, o kita kai prisiminsiu butinai parasysiu
as savo gyvenimo lb nedristu taip jau planuoti...svajoju tureti mane mylinti zmogu, bent viena vaika, suni ...pinigu tiek, kad uztektu kasdienems reikmems...susirasti patinkanti darba..ir..bent karta gyvenime atsidurti tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku
gal tik tiek
p.s. dar kad aplinkui mane esantys zmones butu laimingi (nes budami laimingi nebus pikti ant kitiems )
net nzn Auri..skaitau..ir galvoju..cia i tema?:)
Na, taip, aisku, kad i tema. Temos argumentas, kad nebeliko kulturingu, garbingu ir nesugadintu gyvenimo panu. Visi cia rasantys bande irodyt kitaip, bet juk poparaliais bukim savikritiski. Mes visi esame gyvenimo sugadinti. Visi prisilietem prie pinigu. Visi svajojam apie sustra tacke arba sustra nama arba dar ka nors sustro ka tik pinigais nusipirksi.
Neapsimeskim, kad esame labai jau kulturingi Kiekvienas keikiames ir labai daznai mums buna ant ko nors visiskai ****!
Kodel? Todel kad garbingu angelu siame pasaulyje yra tik BIBLIJOJ
)
gerai.. ydos? ok, prisipažinsiu noriu žūt būt įrodyt vyriškąjai giminei (o ypač tai liečia mano dėstytojus), kad merginos irgi gali daug ką pasiekti gyvenime. Čia toks didelis užsispyrimas
gerai.. ydos? ok, prisipažinsiu
noriu žūt būt įrodyt vyriškąjai giminei (o ypač tai liečia mano dėstytojus), kad merginos irgi gali daug ką pasiekti gyvenime. Čia toks didelis užsispyrimas
Na va, butum kulturinga ir gyvenimo nesugadinta pana, tai gyventum pagal taisykles ir nesiotum angelo aureole. Sveikinu istojus i nenormaliuju kluba ;D
tai gerai, kad i tema nors vienoj temoj na, pririsus tu pinigu nelaikau (sese sake, kad as islaidi
, bet kazkaip nesijauciu, nes stipendijas pvz ne sau leidziu, o dovanoms
) bet, vis delto, svajoju apie brangu "daikta" ------->
kulturinga nesu, nes susikeikti tai moku bet vat p* nebuna man, gal todel daznai visi siulo savo nervus det i konservus
p.s. tuoj ir issiaiskinsim, kas ko vertas
gerai.. ydos? ok, prisipažinsiu
noriu žūt būt įrodyt vyriškąjai giminei (o ypač tai liečia mano dėstytojus), kad merginos irgi gali daug ką pasiekti gyvenime. Čia toks didelis užsispyrimas
saunuole! priimam tave
Aurelija, 19 wrote:gerai.. ydos? ok, prisipažinsiu
saunuole! priimam tave
(kaip čia tinka tas smailikas
)
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Nebeliko, kulturingu, garbingu, nesugadintu gyvenimo panu