201

Re: Nebeliko, kulturingu, garbingu, nesugadintu gyvenimo panu

ir vel apsispresti negali? tai "musu jausmu", dabar jau "tavo jausmu"

202

tik ka buvo taip: mes pagalvojom ir tu nusprendei big_smile ak, vis tas patriarhatas

203

jauciuosi pagerbta smile
bet man patinka vyrai su savo nuomone ir kompromisu ieskojimas big_smile

204

kaip jau turejai pastebeti.. smile
sekmes ieskant "normaliu paneliu", o as lekiu is cia, nes jau vyksta visiskas nusisnekejimas smile

205

sakiau, kad cia abipuse simpatija tongue tik, kad abu labai spyriojas :::041 na, pabaigos juk dazniausiai buna laimingos big_smile tad! liko tu garbingu.....panu big_smile(vyruku taipogi wink )

206

tai va ka as ir norejau pasakyti visa ta laika!!!:::858 uztex  cia stumt vieni ant kitu "tu blogesnis,tu dar blogesnis" (nors zinoma kitaip niekada ir nebus big_smile )

207

as norejau juk buti tik su tavim....TU ESI MELAGIS!!! (is dainos zodziu neismesi tongue ):D

208

smile tai cia priklauso nuo to kokios paneles laikomis normaliomis smile mano nuomone tai visos mano drauges tokios tongue ir grazios ir protingos ir humoro nestokojancios smile

209

aga, realiai kiekvienam pagal skony ta normali ar normalus, visiems gi neitiksi, todel reikia dziaugtis, kad gyveni margame pasaulyje ir gali rasti sau tinkama puse, tik per daug suidealizuoti gal nereikia.

210

Arunas, 20 wrote:

Ar matet kur nors dar normale panele smile

na seip yra dar tiu normaliu panu bet zinoma nieko nesakau ir yra tokiu kurias net panom napavadinsi wink

211

na, gerai... ziurau vistiek i vata cia visi vynioja kaip niekad. Visi angelais apsimeta ir visi cia rasantys aka  normalus. Taigi pradesiu nuo saves. (kazkas iskele teorija, kad ir vaikinai ne ka geresni)

Taigi. As nesu normalus vaikinas. Esu visiskai nusokes nuo proto ir su manim bendrauti ir tuo labiau draugauti yra neimanoma big_smile svajoju apie pasaulio uzvaldyma ir kokaino vartojima. Taip, as - nukrypusiu vaikinu etalonas. Malonu susipazinti :-D

Na, drasiau, prisipazinkit ir kiti, kad nesat "normalus", nes uzkniso jau jusu angelizmu klausytis...

212

Stosiu i nenormaliuju kluba tongue seniai visi gydytis liepia, bet as laikausi, nes noriu buti nenormali (nes tokiu, kaip supratau, reta wink ) :::858
tyloj laikrodelis tikses..galvoj jam suksis ratukai...kai niekas taves nemyles..tave pabuciuos.... :::234

213

Ingrida, 22 wrote:

Stosiu i nenormaliuju kluba tongue seniai visi gydytis liepia, bet as laikausi, nes noriu buti nenormali (nes tokiu, kaip supratau, reta wink ) :::858
tyloj laikrodelis tikses..galvoj jam suksis ratukai...kai niekas taves nemyles..tave pabuciuos.... :::234

nu prisipzink savo nenormalias ydas. Juk visi ziurim i masinas ir pinigines, kam tas angelizmas?:]

As pvz visa gyvenima suplanavau uzsikalti milijona, buti uniformuotu ir nauduotis privilegijom, graziom blondinem, vazinetis su auksciausios klases mersais ir primetineti pasikelusi aristokrata. big_smile)

214

hmmm...:::041 uzdavei sunkiausia klausima, nes niekad nzn kaip save tiksliai apibudinti smile na, blogosios ydos big_smile...sakau tai, kas kitiems nepatinka (tiesa)...esu uzsispyrusi ir daznai ne ten, kur reikia...daznokai priestarauju tevams...na, o kita kai prisiminsiu butinai parasysiu wink
as savo gyvenimo lb nedristu taip jau planuoti...svajoju tureti mane mylinti zmogu, bent viena vaika, suni tongue...pinigu tiek, kad uztektu kasdienems reikmems...susirasti patinkanti darba..ir..bent karta gyvenime atsidurti tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku smile gal tik tiek big_smile
p.s. dar kad aplinkui mane esantys zmones butu laimingi (nes budami laimingi nebus pikti ant kitiems tongue)
net nzn Auri..skaitau..ir galvoju..cia i tema?:)

215

Na, taip, aisku, kad i tema. Temos argumentas, kad nebeliko kulturingu, garbingu ir nesugadintu gyvenimo panu. Visi cia rasantys bande irodyt kitaip, bet juk poparaliais bukim savikritiski. Mes visi esame gyvenimo sugadinti. Visi prisilietem prie pinigu. Visi svajojam apie sustra tacke arba sustra nama arba dar ka nors sustro ka tik pinigais nusipirksi.

Neapsimeskim, kad esame labai jau kulturingi big_smile Kiekvienas keikiames ir labai daznai mums buna ant ko nors visiskai ****! big_smile Kodel? Todel kad garbingu angelu siame pasaulyje yra tik BIBLIJOJ big_smile)

216

gerai.. ydos? ok, prisipažinsiu smile noriu žūt būt įrodyt vyriškąjai giminei (o ypač tai liečia mano dėstytojus), kad merginos irgi gali daug ką pasiekti gyvenime. Čia toks didelis užsispyrimas smile

217

Aurelija, 19 wrote:

gerai.. ydos? ok, prisipažinsiu smile noriu žūt būt įrodyt vyriškąjai giminei (o ypač tai liečia mano dėstytojus), kad merginos irgi gali daug ką pasiekti gyvenime. Čia toks didelis užsispyrimas smile

Na va, butum kulturinga ir gyvenimo nesugadinta pana, tai gyventum pagal taisykles ir nesiotum angelo aureole. Sveikinu istojus i nenormaliuju kluba ;D

218

tai gerai, kad i tema nors vienoj temoj big_smile na, pririsus tu pinigu nelaikau (sese sake, kad as islaidi :::819, bet kazkaip nesijauciu, nes stipendijas pvz ne sau leidziu, o dovanoms tongue ) bet, vis delto, svajoju apie brangu "daikta" ------->http://forumas.ieskok.lt/imgload/4360  smile
kulturinga nesu, nes susikeikti tai moku neutral bet vat p* nebuna man, gal todel daznai visi siulo savo nervus det i konservus :::a15
p.s. tuoj ir issiaiskinsim, kas ko vertas big_smile

219

Aurelija, 19 wrote:

saunuole! priimam tave :::746

220

Ingrida, 22 wrote:
Aurelija, 19 wrote:

saunuole! priimam tave :::746

:::016 (kaip čia tinka tas smailikas smile )