21

Re: Nebeliko, kulturingu, garbingu, nesugadintu gyvenimo panu

na geru panu yra,bet jos paprastos,o jus vaikinai pastebit tik grazias,puikios figuros...argi as klystu?o tos kurios nepasizymi groziu tos ir yra paprastos,geros ir neispuikusios.nes grazios panos gauna demesio is vaikinu daug ir issikalineja,esu pati mergina ir zinau ka sakau.

22

Vat butent Sigitai, kad tas ribas kiekviebnas zmogus skirtingas nusistato...:) O ju nustatyti konkreciu neimanoma:)

>>>Sima, protingi vaikinai ne tik tokias pastebi... smile

23

bet pas mus lietuvoj protyngu vaikinu nebebera,va cia ir visa problema.protingi jau visi uzimti:::305

24

Sima, 23 parašė:

bet pas mus lietuvoj protyngu vaikinu nebebera,va cia ir visa problema.protingi jau visi uzimti:::305

Tik nepradedam sitoj temoj raudot del vaikinu, kokiu yra o kokiu ne, cia juk snekama apie merginas, o apie vaikinus galit sneket kitose temose, ju daug ir netrumpos, taip kad gali ir pasiskaitinet... big_smile

25

Tautvydas, 26 parašė:

Slepiasi nuo nekulturingu, negarbingu, sugadintu gyvenymu bernu. tongue

visiskai pritariu smile bukit patys geri zmones ir pamatysit tada geru panu wink
o gal pamirsaj pridet kad gera+grazuole? cia sunkesnis variantas... tokio gali reikt ieskot daugeli amziu big_smile

26

Arunas, 20 parašė:

Ar matet kur nors dar normale panele smile

jo,kaip tik siandien prie konteinerio maciau viena...butent tokia...

27

Sima, 23 parašė:

Blogai vadinasi ieskai, jei sakai, kad nebera... smile nes as kazkaip atrandu... ir ne viena:)

28

Aš turbūt visiška naivuolė, bet kaskart užgimus n-tajai-pakelta-15-laipsniu tokio pobūdžio temai vis tikiuosi, kad tie šabloniniai vapėjimai apie nieką NEBEPRASIDĖS iš naujo... dar geriau, kad pati nenulaikau pirštų neparašiusi kokio vėjo... bet, sakau, gal reikia padaryti kokį reziumė viso šito jumoro (kaip kai kas mėgsta sakyti) ir galų gale liautis? :::734
""Nėra normalių merg./vaik. -> pilna, tik nemoki ieškot -> neieškok, pats/pati ateis -> jo, jo, visos nori babkių/visiem jiem tik sekso reikia -> nedaug tokių belikę, bet tikrai yra (suprask, čia AŠ toks/ia esu) -> kiekvienas turi savo skonį ir supratimą"" . . .
Na, kas ten dar??? Mane tai jau užpykino. Ar jums iš tikro smagu ir malonu tais "filosofiniais" pirsčiojimais vėl ir vėl užsiiminėti?
Senbuviai (ar tokiems prijaučiantys), galėtumėm padaboti šitą forumą nuo savo ir naujokų klejonių, t.y. "praignoruoti" tokias temas, ir tiek. Gal nėra vis dėlto taip sunku mažiau pezėti?:::014

29

Martyna, 20 parašė:

Aš turbūt visiška naivuolė, bet kaskart užgimus n-tajai-pakelta-15-laipsniu tokio pobūdžio temai vis tikiuosi, kad tie šabloniniai vapėjimai apie nieką NEBEPRASIDĖS iš naujo... dar geriau, kad pati nenulaikau pirštų neparašiusi kokio vėjo... bet, sakau, gal reikia padaryti kokį reziumė viso šito jumoro (kaip kai kas mėgsta sakyti) ir galų gale liautis? :::734
""Nėra normalių merg./vaik. -> pilna, tik nemoki ieškot -> neieškok, pats/pati ateis -> jo, jo, visos nori babkių/visiem jiem tik sekso reikia -> nedaug tokių belikę, bet tikrai yra (suprask, čia AŠ toks/ia esu) -> kiekvienas turi savo skonį ir supratimą"" . . .
Na, kas ten dar??? Mane tai jau užpykino. Ar jums iš tikro smagu ir malonu tais "filosofiniais" pirsčiojimais vėl ir vėl užsiiminėti?
Senbuviai (ar tokiems prijaučiantys), galėtumėm padaboti šitą forumą nuo savo ir naujokų klejonių, t.y. "praignoruoti" tokias temas, ir tiek. Gal nėra vis dėlto taip sunku mažiau pezėti?:::014

Respect

30

matau kad kiekvienas turit vis kitokia savo nuomone,ir tai saunu,ir neverta cia daugiau diskutuoti tokia tema,kiekvienas galvoja savaip,vieniem atrodo kulturingu panu yra,kitiem kad tokiu nera ir t.t.ir baikim tokias nesamones,yra svarbesniu temu kuriomis verta diskutuoti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!as ir nebuvau tokia jau gera pana,bet mano vyras mane issirinko savo gyvenimo moterimi,ir viskas pasikeite.

31

na manau reik iskot ir rasi narmalia

32

Arunas, 20 parašė:

Ar matet kur nors dar normale panele smile

Pats tu nenormalus tongue

33

Martyna, 20 parašė:

Nebloga mintis, tik, manau, jei nebus jokiu temu, vertu pezalu, tai nebus ir kam kur sneketi/pezeti... big_smile

34

>>> Sigitai,bet ne nematai,kad paskutiniu metu tik tokios temos ir atsiranda pezalams sneketi... :::050

35

uoj tik senbuviai,kas nori tas y foruma ir raso,tam ir yra internetas kad visi bendrautu,o netik senbuviai:::832

36

gal but reiktu poziuri keist siek tiek, o tada ir atsirastu normaliu panu smile daba atrodo tarsi geru nesinori pastebet wink

37

Sima, 23 parašė:

uoj tik senbuviai,kas nori tas y foruma ir raso,tam ir yra internetas kad visi bendrautu,o netik senbuviai:::832

tai visi ir kalba,niekas nesako,kad jei esi najas,tai negali cia nieko pasisakyti... :::819

38

Gabija, 21 parašė:

>>> Sigitai,bet ne nematai,kad paskutiniu metu tik tokios temos ir atsiranda pezalams sneketi... :::050

Tai apie ka as ir sneku?

39

Sima, 23 parašė:

Taip, kas nori tas ir raso, bet cia daugiau svarbu, butent tai, KA raso... big_smile

40

Sigitas, 24 parašė:
Gabija, 21 parašė:

Tai apie ka as ir sneku?

uj,,,tai nesusigaudziau..sorry.. :::201