Re: Ką manote apie nuskustą intymią vietelę?
NNoriu , bet kas is tu norų ,jei prisileidus , prisileistasis dingsta .
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ką manote apie nuskustą intymią vietelę?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Stai ir vel issiduodi kad su Tavim kazkas negerai...
off topicu kvepia
off topicu kvepia
Velniai griebtu, tai akivaizdu, geriau istaisytum situatcija ka nors atsakes i tema, nei sneketum apie dalykus, kurie akivaizdziai matosi... ;D
O kas liecia tema, tai as vistik DAR neturiu nieko pries, nuskusta ar nudepiliuota merginu intimia vietele...
Geriausiai yra tvarkinga , gerai nudepiluota , prausta , kvepianti muilu vietelė .
Geriausiai yra tvarkinga , gerai nudepiluota , prausta , kvepianti muilu vietelė .
Kvepenti muilu vietele????!!!! Feeee!!!! muilas kartus, vaikysteje ragavau... ;D ;D ;D
O del tvarkingos ir gerai nudepiliuotos, sutinku... ;D
Na tai reik nusipirkt tokidezodoranta specialiai tai vietelei skirta
galima, bet geriausia naudoti bekvapę intymią želė ,kuri neturėtų karti būti
galima, bet geriausia naudoti bekvapę intymią želė ,kuri neturėtų karti būti
ir vyrai kaip muses subegs ?
tai jau tada Aukse,problemu turi ieskoti savyje,o ne tuose,kurie nuo taves begasi...manau budama vyru ir as nuo begciausi...cia tikrai nenorejau izeisti..
Bet tada ,atsakyk prašau , kodėl b4gtum . Jei tap sakai , turi tai ir pagrįsti , nes be pagrindo sakant , galima ir įžeisti .
Bet tada ,atsakyk prašau , kodėl b4gtum . Jei tap sakai , turi tai ir pagrįsti , nes be pagrindo sakant , galima ir įžeisti .
Sake be jokio pagrindo, (nes ir taip jau viskas aisku su Tavim...) taciau ir perspejo, paprase neysizeisti.... ;D
Visiems aišku . bet niekas manau nenorėtų sau pripažinti , kad yra kvailas ar keistas ? Todėl ir man sunku tai padaryti .
Visiems aišku . bet niekas manau nenorėtų sau pripažinti , kad yra kvailas ar keistas ? Todėl ir man sunku tai padaryti .
nezinau kaip cia tau paaiskinti,cia truputi sudetinga,nes manau kiekvienas tai turi suprasti pats...kai pirmiausia suprasi savo problemas(o matyt kad ju turi,nes kad ir kiek Tu tu vyru nori,bet jie begasi,tai vadinasi kazkas tikrai negerai...),kai prisipazinsi sau,kad turi kazkokiu problemu,esi per kvaila,ar per protinga ar dar kokia per..(siuo atveju nesvarbu),kai suprasi ko tau reikia,rimto ar tik sexui,tada atsirinksi kokia kategorija tau geriausia ir pagal ja ieskosi sau isrinktojo,o kai rasi,tai elgsies taip kas jis nepabegtu nuo taves..
ir beja,kazkas teisingai pasake,Nijole,berods,kad turi gerbti pati save,tada tave gerbs ir kiti...ir neleisi saves zeminti ir stumdyti...(cia netiesiogine o perkeltine prasme)
Grrai , aš nebeleisiu savęs žeminti
Aukse, 31 parašė:Grrai , aš nebeleisiu savęs žeminti
gal galetum papasakoti ir kaip tai darysi??
ir beja,saunuole ,tikiuosi teisingai mane supratai...
Iki kitos naujos temos:DDDDDDD
Kad nekiltu klausymu, tj cia apie Aukse:)
Iki kitos naujos temos:DDDDDDD
Kad nekiltu klausymu, tj cia apie Aukse:)
asmeniskai as irgi taip manau,bet saaa,nekalbekim apie tai garsiai ,o gal ne,ka cia gali zinoti..
Tiesa sakant man tai atrodo graziau ( Jei del nuomones) , o seip nepamirskite elementarios higienos , bet pabaigai noreciau pasakyt , kad jie tikrai netrukdo , bet "kas per daug tas nesweika"
haha;-) MISKUI- NE
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ką manote apie nuskustą intymią vietelę?