Re: Ką manote apie nuskustą intymią vietelę?
tai tam jis ir yra kad parodo jog zmogus bresta, tampa suauges bent jau isoriniais pozymiais. kaip ten vidum tai velnias tezino
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ką manote apie nuskustą intymią vietelę?
tai tam jis ir yra kad parodo jog zmogus bresta, tampa suauges bent jau isoriniais pozymiais. kaip ten vidum tai velnias tezino
patinka nuskustos vieteles
o tai kad nereiktu laiko gaist gilinantis i vidu prasai kelnes nusimaut, kad parodytu subrendes ar ne? ;D
;D irgi variantas, bet tai kiek laiko susitaupo vienu suviu galime net 2 zuikius nusaut
;D
koks antras tas zuikis idomu? ;D saudantis? ;D
eikit sikt, garbaniai ;D;D;D
;D ;D ;D tas pats.
idomu ta jusu dvikova but turetu ;D kuris kuri ;D nusaus ;D
reikia gal
man gražu, kai mergina susitvarkiusi ) tai žavi. tuomet ji tokia moteriška
tai rodo, kad ji dėl manęs stengiasi. žinoma, nevisada būna viskas idealu. bet kai tavo moteris susitvarko viską nuo kojų iki galvos - tuomet pažiūri į ją ir mąstai: Im the king. She is my woman.
IR VYRAI IR MERGINOS TURI SAVE PRIZIURETI
Kai nuskuti,po keliu dienų labai "duria" mylėtis neimanoma
bandziau ne intymia, o pazastis. labai bado. tikrai ne man. ir kokia cia prieziura. plauku, manau visiskai nugenet nereiktu. apkirpt - sutinku, bet nuobliuot - tikrai ne.
bandziau ne intymia, o pazastis. labai bado. tikrai ne man. ir kokia cia prieziura. plauku, manau visiskai nugenet nereiktu. apkirpt - sutinku, bet nuobliuot - tikrai ne.
obliuot, ir raut su saknim - ne
NNoriu , bet kas is tu norų ,jei prisileidus , prisileistasis dingsta .
tai reikia ziureti ka prisileidi ;D
Aukse, 31 wrote:NNoriu , bet kas is tu norų ,jei prisileidus , prisileistasis dingsta .
tai reikia ziureti ka prisileidi ;D
idomu kodel dingsta
tai pamegink trimeriuot, jeigu skustis kancia.
Sigitai,nusigriauzk savo daikta pats,su merginom taip nieks nesneka,tokie kaip tu asilas ir atbaido jas,poto bijo,tai pabegs,tai nepabegs masto.Reikia paaiskint merginai,kad vyrai bijo isiparegojimu,o moterys bijo buti atviros.Bet gero sexo nori abi puses.
ka manot apie nuskusta intymia vietele?
normalus ir yprastas dalykas
Tai žiiiiinoma ;]]] Juk gėda, jei pamatyt tų ten miškąąąąą ;D
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ką manote apie nuskustą intymią vietelę?