Re: Butas ar gatvė
oij nera lengva tik parasyti, pati esu pakeitus ne viena buta... aisku sunku rasti, bet imanoma
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Butas ar gatvė
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
oij nera lengva tik parasyti, pati esu pakeitus ne viena buta... aisku sunku rasti, bet imanoma
Violeta, 29 parašė:mm... kazkokia keistoka situacija.. o gal pabandyt tiesiog pakeist buta?
LENGVA PARAŠYT
Lengva ne tik parasyt, bet ir pasakyt... taciau sunku susiimt ir siekt tai, kas butu geriausia Tau...
heh.. lengva jum cia sneket 450 uz sildyma ir t.t. o ka jei zmogus kas men. beveik 3000 Lt uz visas paslaugas, saskaitas ir kita ? ka tada pasakytumet ? rinkti parasus.. ? abejoju
Gal Tu ,Mariau, prezidenturoje gyveni,kad tokius mokescius uz sildyma moki?????
Gal Tu ,Mariau, prezidenturoje gyveni,kad tokius mokescius uz sildyma moki?????
neuz sildyma, o uz visas paslaugas.. turiu omeny uz viska kartu sudejus, o beto mano name ir taip perdaug syldoma.. :X
nu nezinau nezinau... 3000 uz visas paslaugas... tu tikras kad ne prezidenturoj gyveni?
Violeta: tikras tikras prasyciau nesijautint taip
tiesiog yra daug uz ka modet : pvz telai...
Violeta: tikras tikras
prasyciau nesijautint taip
![]()
tiesiog yra daug uz ka modet : pvz telai...
>> kai tupi tevu kiseneje ir niekuo rupintis nereikai tai lengva tau cia blevyzgoti.. :V
Siaip nejuokai mieste gyventi :V geriau kaime ka paseji ta piauni ir mokesciai ten mokami tik uz tris hektarus zemes ir viskas
ir tie karta i metus
kaimas valdo :=D
vilniui fabuose sildymas sia ziema buvo nuo 190 iki 270 lt uz 3 kabmariu buta (plius komunalines).kur cia tokias kosmines kainas randat?
beto netokiam forume gincitys su 16 meciais:)del syldimo:)prabangius namus zmones apsyldo su dujom uz 300-400 simtus litu i men.jai moderniai yrengta katiline,bei santechnika.
gintautai, na pasiguoskim visi kiek mokame uz sildymus
man pvz menesiui ziema islaikyti 3 kambariu buta kainuoja apie 470 (cia be telefono islaidu) Gyvenu Alytuje.
o mums praeita menesi kainavo kazkur apie 500, cia irgi 3 kambariu butas kaune
cia jau pasipersigyvenimu burelis
tik kad va nariu mazoka
del ko dar pasiguoskim?
oij... bet cia gal jau ne i tema?
tik kad va nariu mazoka
![]()
del ko dar pasiguoskim?
oij... bet cia gal jau ne i tema?
viskas kalbam apie butus ir rupescius su jais ir panasias problemas kurias pletojo temos autore..
turiu beda su kaimynu, ir jo "sokinejanciais pyypdarais" (cia dainos pavadinimas), kartais pradeda grot 6.30 ryte (miegam iki 7), kartais 12 nakties (ir sokineja iki kokiu 2)
bandem tartis graziuoju (jei tai imanoma su nusususiu pacuku), rezultatai kol kas prasti.. o griebtis policijos nelabai norisi, juk retkarciai visi padalyvaujam...
turiu beda su kaimynu, ir jo "sokinejanciais pyypdarais" (cia dainos pavadinimas), kartais pradeda grot 6.30 ryte (miegam iki 7), kartais 12 nakties (ir sokineja iki kokiu 2)
bandem tartis graziuoju (jei tai imanoma su nusususiu pacuku), rezultatai kol kas prasti.. o griebtis policijos nelabai norisi, juk retkarciai visi padalyvaujam...
As ir turiu tokia problema... ir bijau, kad ta problema, nebutu su tuo paciu kaimynu... ;D
Violeta, 29 parašė:turiu beda su kaimynu, ir jo "sokinejanciais pyypdarais" (cia dainos pavadinimas), kartais pradeda grot 6.30 ryte (miegam iki 7), kartais 12 nakties (ir sokineja iki kokiu 2)
As ir turiu tokia problema... ir bijau, kad ta problema, nebutu su tuo paciu kaimynu... ;D
o siaubas ;D ;D ;D na ir skonis muzikai... ;D ;D
>> na pvz mano name irgi toosai daznai buna (gyvena ten kazkoks morozelis kuris klauso nesveikai baisiai techno muzka kur girdisi tik zemi dazniai ir viskas...) bet dar gyvena ir policininku dvi seimos. na bet del muzikos niekas policijos nekviecia nes mazu vaiku laitineje negyvena ir visi tolerantiski
Sigitas, 24 parašė:Violeta, 29 parašė:turiu beda su kaimynu, ir jo "sokinejanciais pyypdarais" (cia dainos pavadinimas), kartais pradeda grot 6.30 ryte (miegam iki 7), kartais 12 nakties (ir sokineja iki kokiu 2)
o siaubas ;D ;D ;D na ir skonis muzikai... ;D ;D
>> na pvz mano name irgi toosai daznai buna (gyvena ten kazkoks morozelis kuris klauso nesveikai baisiai techno muzka kur girdisi tik zemi dazniai ir viskas...) bet dar gyvena ir policininku dvi seimos. na bet del muzikos niekas policijos nekviecia nes mazu vaiku laitineje negyvena ir visi tolerantiski
na bet jeigu man kas rytą "šokinėjančius pypdarus" paleistų, mano tolerancija išsektų neįtikėtinai greitai.... tam nereikia nei mažų vaikų...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Butas ar gatvė