Re: Blevyzgos...
ne nepamegusi pamatytumet koks pas mane netas tai kazin ar toki dalyka megtumet..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
ne nepamegusi pamatytumet koks pas mane netas tai kazin ar toki dalyka megtumet..
Labas Ingridute :H taves pasiilgta taipogi ;]~
Labas aurelija taip pat :H :H :H
Hey blevyzgos tai rimtai kazkokios pridvesusios belenkaip :? :? Vat taip ir buna kai as neberasau tai ir visi kiti tingi lazdavotis ;D
Ka siandien veiksiu? Oiiiiiiiiiii... visa diena apkrauta nesamonem ir tra tata... Reikia kruva namu darbu iskepti ir dar reikes amerikieciams aprodyti naktine klaipeda
)
) tai varysim i alaus bara memeli gert ten kepamo alaus, metyti smigini ir dainuot karaoke
) Dar gimtadienis turetu but vienos amerikietis, tai bus fun
) prigirdysma vaderos ir bus jai bigmacu fiesta
~
Įdomus piešinys, mano šiokia tokia interpretacija : matau lyg ir saulės kamputį, bet ją uždengia besiplieskančios liepsnos, kurios labiau panašios į rankas, vyrauja šešėliai, galima suprasti, kad jos blogio rankos, kurios naikina žmogų iš vidaus, o tas saulės kamputis yra lyg tikslas, kad viskas vėliau susitvarkytų.
na bent jau aš taip įsivaizduoju
o šiaip ką piešinys reiškia?
Aurelijuk, man rodos, kad tuoj sugalvosi kanors TINGINIAUKIME DRAUGE <----- siandienos akcija
Auri, tik nereik tu visu lauru sau skintis bus tvarkoj tos blevyzgos...kai bedarbe cia dievagosis
:D:D
kokie tau namu darbai?ar cia savo vaiku ruosi? ir kas per amerikieciai?/klok viska ka zinai, nes uzkutensim
REDAGUOJAM
o mane tai domina tas spalvingas kilimas ar kas ten po tuo piesiniu ten tusinuku?
nu bliam as studijuoju ir mums uzduoda uzduociu ir visokiu kitokiu darbu daryti namuose. Amerikieciai del to, kad studijuoju LCC tarptautiniame universitete, todel pas mane labai daug uzsienieciu studina. Vat. O lauru neskint negaliu nes tai tiesiog uzkoduota mano lietuviskame DNR
na tinginiausim tik žinau kad vakare eisiu kur, bet iki to reiks tinginiaut
Aurelija>>visai nieko interpretacija,kaskas panasau ir mano mintis yra...
Ingrida>>taip tusinuku..
Auri>>juk ir mes lankomes blevyzgose
nu maciau kaip jus lanketes tose blevyzgose nepriraset ner dveju puslapiu ;D
oi, man tusinuku lb patinka nete visokiu pasieiskau grozybiu :)patinka tokie kur laisva ranka..linijiniai...net as uzsimaniau kazka papaisaliot, bet pilni namai triuksmo tai neiseis, dar suleks ziuret paskui
Aurelija, kur eisime?
Auri>> tai stebek jei as esu namuose tada ir blevyzgoju va ir prasyciau cia lauru nesiimti nes mes ir norim buti su laurais
;D
nu bliam as studijuoju ir mums uzduoda uzduociu ir visokiu kitokiu darbu daryti namuose. Amerikieciai del to, kad studijuoju LCC tarptautiniame universitete, todel pas mane labai daug uzsienieciu studina. Vat.
O lauru neskint negaliu nes tai tiesiog uzkoduota mano lietuviskame DNR
kazkoks siandien ne nuotaikoj..arba man tik taip pasirode del paskutinio sakinio jokiu abejoniu
red
aha, duokit mums Lauru...ugis nuo 1.70 iki 1.80 ir kt privalumai
ziurekit ka radau
http://www.youtube.com/watch?v=94hSm7V6csM
o geras i ugio standartus telpu jegyte ;D
nia aš eisiu į buvusį savo darbą, ten pasisedėsiu. Aplankysiu visus na o po to gal pasišokt kur nueisiu, seniai niekur nebuvau, o šokt taip norisi
o geras i ugio standartus telpu jegyte
;D
bet as juk Lauro standartus parasiau, o ne Lauros
Aurelija, gera kai laukiamas esi
juk zinau, bet vis tiek tinku i juos:d ;D
na, gerai, kad mano standartai nedideli
reik eiti turbut pavalgyti ka nors nes kai tevai gris bus man ne kas...(jei taip nepadarysiu)
irgi viskas suskaiciuota tai gal nevalgai ir ligos visokios, a?
ne ne tikrai ne... cia ne del to bet tas silpnumas tai tikrai sustabdo apetito nulis...
reik meiles visos ligos dings
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...