Re: Blevyzgos...
gerai kokia diena sulauksit gal ;D
ir visai Aukse lipduku neeme kaip Sigitai cia gali sakyti a?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
gerai kokia diena sulauksit gal ;D
Violeta, Na taip.... Teisybe.... ;D
Vaiva, nepainiok zodziu, imt tai ji eme, bet nevoge... cia didelis skirtumas ;D;D;D
Jo jo, uzsimink Auksei apie vagyste, tai akis iskabins.... ;D Ji to tikrai nedare.... ;D
oi siaube kokia esmine klaida padariau atsiprasau
tai ka man teks eit su kokiais akiniais kad neikabintu taip greit man zydruju akiu
Ne musu Tau, Vaiva, reiktu atsiprasineti.... ne musu.... ;D
na, baikit cia juoktis is kito zmogaus chebra!!!auuu ;D
Bent jau as tai visai rimtai... :V
sIgitai>>negazdink manes nejau as gerai suprantu man reiks atsiprasyt... a.. o ne tik ne tai uz ka tokia bausme man ;D
viskas, baigiau
toliau laukiu gandro nuotraukos ;D
TAIIIIIIP!!!! Kur fotke su gandru???! ;D
Violeta, kiek zinau (pagal vyrus) mes baigt anei kaip negalim
Violeta, kiek zinau (pagal vyrus) mes baigt anei kaip negalim
Apie kokia pabaiga snekama???? Tikiuosi ne apie nusibaigima...???? ;D
tai gal atvaziuokit patys pamatysit ta gandra ir bus geriau
oij Ingrida, tave blogai informavo, mes ne tik kad baigt galim, bet as dar ir nuleist sugebu ;D;D;D
Ingrida, 22 wrote:Violeta, kiek zinau (pagal vyrus) mes baigt anei kaip negalim
Apie kokia pabaiga snekama???? Tikiuosi ne apie nusibaigima...???? ;D
nu jau Sigitai, mastyk ka rasai :Dmes nenusibaigsim niekad, nes jus suziuret reik ;D
Vaivut, kvieti?
REDAGUOJAM
Violeta, nu skelei tai skelei...cia jau man net tiesintuvas nebepades..(gerai, kad db plauku kauke uzsidejus, bet kazko visvien jauciu, kad garbanojuos )
Vaiva, nieko gero.... reikia fotkes.... Uzsiminiai apie nufotkinima, suteikiai vilties kad ja pamatysim.... o va dabar, kakutis, "atvaziuokit patys".... as zinau, kad Tau visai patiktu musu didele saika pas Tave kieme stebinti kaimyniny gandra.... bet pradziai pasimegausim ir fotke... ;D
nu gandras kviecia ;D
man atrodo kad kaimo bobutes turetu ka kalbeti jei atvaziuotumet dar koki pirmadieni ar ketvirtadieni kai visi renkasi prie mono kelio ir laukia mini pardes nemanua akd isigasciau jusu atvykimu
oij Ingrida, tave blogai informavo, mes ne tik kad baigt galim, bet as dar ir nuleist sugebu ;D;D;D
Nesupratau???? Kam, kur ka nuleidineji???? :V ;D
Vaiva, jokie gandrai nekviecia..... prasom nuotraukytes... ;D
xaxaxa... na as vyriskam kolektyve dirbu, tai ten ismoksti ne tik klausyt (is pradziu ne tik plaukai garbanojasi, bet ir ausys uzsiraito), bet ir blevyzgot ne maziau uz juos
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...