2,781

Re: Blevyzgos...

Vaivute, Tu taippat nemirtinga...

2,782

Sigitai>> gali mane taip slyksciai nevadinti(Vaivute)?  aciu
Auri>> nera ko pavydeti..tevai jautnatviski tai nieko taip jau labai nesako...

2,783

Nedekok Vaivute... ;D
Auri, del bulviu nieko nepasakiai... ;D

2,784

o kodel vaiva taip nemegsta sigito wink

2,785

Vaiva > as pavydziu is tos puses kad turi kas aprupina maistu, pamaitina ir patapsnoja per peti big_smile as savo mama matau labai retai sad

Sigitai > dzin man kaip ten viskas imantriai ar nelabai paruosta - svarbu valgoma ir mesos ne per daugiausia :]

Evaldai > matyt cia veikia mistines astrologines jegos ;D

2,786

Evaldai> gaila negaliu pasakyti cia nebent tik private... tai atkreipk kaip jis su manim bendrauja tai viskas atsakyta...
Sigitai>> gal nepradek? nes rimtai mane tai pyp...
Auri>> del maisto tai tikrai rami visada...tikrai aprupina ir pasirupina....

2,787

blemba galit patiketi as dar braskiu nevalgiau big_smile jauciu ir nevalgysiu.. ot.. smile

2,788

Evaldai>> tu ne vienas toks kuris nevalge..snd mano brolis pirma karta valge (braskes)

2,789

O as ne tik siemet braskiu nevalgiau, bet ir pernai.... Nieko baisaus... gyvenu.... ;D

2,790

bet tai as.... as gi tas kuris visalaika valgo big_smile

2,791

Niekis Evaldai... galima ir tam nusizengti.... ;D

2,792

Evaldai>>tai gausi eiti pirkti ar i soda..jei arciau kur gyventum galetum i mano zolyna eit skintis ;D nes jos ten auga ;D

2,793

as tai is savo kuklaus darzelio jau ne tik braskemis megaujuos bet ir vysniomis :]~

2,794

Auri>> pas mane ju ir yra... ir tresniu bet jos dar ne visos prisirpusios(plius dar kaimynu sodai,nes niekas negyvena tai kartais uzsuku ;D )

2,795

man tai patinka vokti braskes... leistum is tavo darzelio jas.. big_smile

2,796

tai kad gali jas ir nevogti..nes vis tiek kaskaip mums nereikia tiek kiek ju mes turim... smile

2,797

bet tai vogtos skanesnes... big_smile bet reikia pirmiau atsiklausti ar leidzia  big_smile
mes tai nieko neturim.. tik kelios obelis kriauses vysnios.. ir serbentai.. big_smile ai dar agrastu big_smile

2,798

Linas, 23 wrote:

Ingrida ne ta kazka supranti big_smile grupinis bendravimas man prie sirdies big_smile ir siaip as pacifistas, tai prasau atsiprasyt uz priesiskuma tavo atzvilgiu, o tai i dvikova pakviesiu big_smile

o kuriam tas grupinis siais laikasi ne prie "sirdies";D;D;D na, tikiuos, kad cia as ne taip supratau tavo issireiskimus ir mes sutarsim smile

Evaldas, 22 wrote:

blynus zmonele iskepe tai kertam big_smile

aha, kas kepe, o kas juos sudorojo big_smile beto, tie blynai buvo su braskem, bet...tu taip greit suvalgei ir to nepastebejai...db skundies, kad dar braskiu nevalges :::818

Vaiva, 19 wrote:

:::a36 kad taip tik nenutiktu tau nuo tu skaniuju blynu big_smile

Evaldai jau Ingrida pagrobes esi kad ji nesirodo? :? garbanotas mintis jai tiesini? big_smile

stai kur klausimas big_smile ar Evaldas tiesino man plaukus, ar dar labiau garbanotis priverte ;D

Violeta, 29 wrote:

na as tai neziurejau wink tad nieko pasakyt negaliu apie fule, o ir seip, nesuprantamas ten man zaidimas big_smile
kas dar geresnio? kur Ingridele dingus?

Ingrida laiste diploma big_smile na zinai, kad sektus toliau big_smile malonu, kad visi taip pasigendat wink

ai, laba diena, mielieji tongue smile ka cia dar pakomentuoti...va, ir vyrelis zodzio "bliamba"uz keiksmazodi nelaiko, vadinas galima bus bliambuotis ;D
Vaiva, man rodos, kad berniukai tave kibino, o nesikabinejo smile zinai, pirmoj klasej uz kasyciu, dabar uz...kojyciu ir panasiai big_smile
ai, Evaldai, vogt negalima :::a16jei suzinosiu, gausi big_smile

2,799

Labas rytas
Ingrida>> jei toks kaskieno kybinimas tai man tikrai nereikia...

2,800

Labas smile visi teisingom kojom is lovu islipot siandien? big_smile