Re: Blevyzgos...
Vaivute, Tu taippat nemirtinga...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Vaivute, Tu taippat nemirtinga...
Sigitai>> gali mane taip slyksciai nevadinti(Vaivute)? aciu
Auri>> nera ko pavydeti..tevai jautnatviski tai nieko taip jau labai nesako...
Nedekok Vaivute... ;D
Auri, del bulviu nieko nepasakiai... ;D
o kodel vaiva taip nemegsta sigito
Vaiva > as pavydziu is tos puses kad turi kas aprupina maistu, pamaitina ir patapsnoja per peti as savo mama matau labai retai
Sigitai > dzin man kaip ten viskas imantriai ar nelabai paruosta - svarbu valgoma ir mesos ne per daugiausia :]
Evaldai > matyt cia veikia mistines astrologines jegos ;D
Evaldai> gaila negaliu pasakyti cia nebent tik private... tai atkreipk kaip jis su manim bendrauja tai viskas atsakyta...
Sigitai>> gal nepradek? nes rimtai mane tai pyp...
Auri>> del maisto tai tikrai rami visada...tikrai aprupina ir pasirupina....
blemba galit patiketi as dar braskiu nevalgiau jauciu ir nevalgysiu.. ot..
Evaldai>> tu ne vienas toks kuris nevalge..snd mano brolis pirma karta valge (braskes)
O as ne tik siemet braskiu nevalgiau, bet ir pernai.... Nieko baisaus... gyvenu.... ;D
bet tai as.... as gi tas kuris visalaika valgo
Niekis Evaldai... galima ir tam nusizengti.... ;D
Evaldai>>tai gausi eiti pirkti ar i soda..jei arciau kur gyventum galetum i mano zolyna eit skintis ;D nes jos ten auga ;D
as tai is savo kuklaus darzelio jau ne tik braskemis megaujuos bet ir vysniomis :]~
Auri>> pas mane ju ir yra... ir tresniu bet jos dar ne visos prisirpusios(plius dar kaimynu sodai,nes niekas negyvena tai kartais uzsuku ;D )
man tai patinka vokti braskes... leistum is tavo darzelio jas..
tai kad gali jas ir nevogti..nes vis tiek kaskaip mums nereikia tiek kiek ju mes turim...
bet tai vogtos skanesnes... bet reikia pirmiau atsiklausti ar leidzia
mes tai nieko neturim.. tik kelios obelis kriauses vysnios.. ir serbentai.. ai dar agrastu
Ingrida ne ta kazka supranti
grupinis bendravimas man prie sirdies
ir siaip as pacifistas, tai prasau atsiprasyt uz priesiskuma tavo atzvilgiu, o tai i dvikova pakviesiu
o kuriam tas grupinis siais laikasi ne prie "sirdies";D;D;D na, tikiuos, kad cia as ne taip supratau tavo issireiskimus ir mes sutarsim
blynus zmonele iskepe tai kertam
aha, kas kepe, o kas juos sudorojo beto, tie blynai buvo su braskem, bet...tu taip greit suvalgei ir to nepastebejai...db skundies, kad dar braskiu nevalges
kad taip tik nenutiktu tau nuo tu skaniuju blynu
![]()
Evaldai jau Ingrida pagrobes esi kad ji nesirodo? :? garbanotas mintis jai tiesini?
stai kur klausimas ar Evaldas tiesino man plaukus, ar dar labiau garbanotis priverte ;D
na as tai neziurejau
tad nieko pasakyt negaliu apie fule, o ir seip, nesuprantamas ten man zaidimas
![]()
kas dar geresnio? kur Ingridele dingus?
Ingrida laiste diploma na zinai, kad sektus toliau
malonu, kad visi taip pasigendat
ai, laba diena, mielieji
ka cia dar pakomentuoti...va, ir vyrelis zodzio "bliamba"uz keiksmazodi nelaiko, vadinas galima bus bliambuotis ;D
Vaiva, man rodos, kad berniukai tave kibino, o nesikabinejo zinai, pirmoj klasej uz kasyciu, dabar uz...kojyciu ir panasiai
ai, Evaldai, vogt negalima jei suzinosiu, gausi
Labas rytas
Ingrida>> jei toks kaskieno kybinimas tai man tikrai nereikia...
Labas visi teisingom kojom is lovu islipot siandien?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...