2,881

Re: Blevyzgos...

kad net nezinau as kodel..kokia as saulele ar gelele? :::041varda as turiu juk smile tai taip visi ir vadina, linksniuoja visaip varda ir tiek...
tai jau speju Vaiva, kad kitiems ausys raitos isgirdus smile

2,882

o taip raitosi ;D

2,883

gerai, kad mes negirdim big_smile:D

2,884

dziuagiuos..nes tada turetume ka kalbet apie mane ;D ;D

2,885

jauciu, kad tuos zodelius priimtumem kaip tikraji tave tongue

2,886

o mes su ingrida dar orginalesni ot... big_smile

2,887

Evaldas, 22 wrote:

o mes su ingrida dar orginalesni ot... big_smile

aha neutral bjaurybe tu mano ;D;D;D

2,888

a cia dar gerai jus ;D ;D  ka veikinejat?

2,889

as va tik sutvarkiau sesei kambari smile bet...raso ji man...ar susitvarkei?aha, sakau...sako...o dulkiu siurblys nesprogo?as...o turejo sprogti?? yikes ot sese, ania? ;Ddb mastau ka cia paziuret man nete, gal kokiu nuorodu mestelsit? smile

2,890

o ka nori isduot iskoka kad jau reikia nuorodu m? o sesuo juk tavim rupinasi ;D ;D

2,891

neisduosiu as niekad ieskoko, net kai man bus daug daug...busiu dar beisesne nei esu dabar big_smile aha, jau ne vienas man sake, kad rupinasi ;D va, ir grupiokes megsta sodintis i prieki, turbut, kad ten pati "saugiausia" vieta masinoje ;D

2,892

Juk kaskam reikia sedet priekija ir nurodinet kur vaziuot ;D  gerai tada tai abi ir busim dvi nukvakusiso senes kurios senos zila patirtimi dalinsis:::a16

2,893

na, tai taip, gal tiesa sakai, manim tik pasitiki big_smile idomu ka snekesim su jaunimu budamos senos ir labiau patvirkusios ;D as, beje, plauku jau nebeturesiu turbut, nes nervuota per daug esu big_smile

2,894

eik jau as ir savo blondines plauku nebeturesiu bet tikiuos isstengsiu nusipirk koki peruka..ar su kokios leles plaukais ;D
gerai vaziuoju as i skuoda..

2,895

skarele uzsirisi ir niekam nerupes tie tavo plaukai... big_smile tokia raudona su tokiais graziais rasmenimis wink

2,896

vaje big_smile as tai raudonos spalvos kazkaip nemegstu taip jau labai neutral
Vaiva, turesi pasiaiskint ko i ta Skuoda leikei tongue

2,897

as tik bubuluotas tesirisiu

2,898

kas cia per naujiena? big_smile as tai pakolkas jokiu big_smile bet jei risiuos, tai su kukliais ornamentais ir ne margas smile

2,899

o as tai kepure su bumbulu nesiosiu big_smile

2,900

;D;D;D kaip koks nykstukas big_smile o jei dar bus ji raudona tai vaje ;D