2,901

Re: Blevyzgos...

diedas marozas tada jau busi big_smile helou visiem smile

2,902

labas Linai smile ka nuveikojai siandien? tongue kaip, gal pagirios kamuoja? big_smile

2,903

is tikro tai nieko nenuveikiau o jau trys valandos ech... big_smile atsigeriau arbatos ir pora bandeliu suvalgiau, va kiek nuveikiau big_smile pagirios nekamuoja, as jau imuniteta turiu big_smile

2,904

ooo, tai sveikas kaip ridikas tongue galiu paguost, nieko siandien taip labai jau ir nenuveiksi, nes miegot reiks eit greit :Dkodel toks liepsnojantis avataras? smile

2,905

gera paguoda big_smile naktinis paukstis vasarom pasidarau big_smile kodel liepnojantis sunku paskyt...maybe i"m allways on fire big_smile

2,906

mmm smile tai db ta tavo liepsna suprask kaip nori..:
1. arba svyla padai
2. ...esi greit uzsiplieskiantis
3. ...karstas vyrukas big_smile
3. ...tryksti gera nuotaika, esi linksmas ir pan.
reik uzdaryt tave i narveli, greit atvirsi, pauksti big_smile

2,907

big_smile idomus variantai big_smile na su 3 ir 4 sutikciau (pataikei), o su 1 ir 2 nea smile tiesiog man jis pasirode grazus, grazus spalvu derinys kalbant apie isvaizda, o apie prasme, man sunku pasakyt, bet as manau, kad bent jau siuo metu jis man tinka...liepsna gali reikst ne tik karsta vyruka big_smile o ir siluma, liepnos judesys, svelnuma..isiziurek kada i zidini pamatysi smile gal mane tuomet gliuchino big_smile taip pat ramybe, paslapti,aistra,..ugnis juk nera vienoda, pvz joniniu lauzas big_smile ir rusenanti ugnis zidinyje, tai is to skirtingi epitetai kyla, kiekvienam skirtingi, gal jau nebepasakot? nes cia tas mano kalbejimas gali niekam neidomus pasirodyt big_smile

2,908

o vat labai patiko skaityt, bent jau man smile o kaip kitiems, nesvarbu big_smile labai graziai aprasei :)tik nelabai supratau ka tas gliuchino reiskia tongue...db taip klausaus tokios liudnokos melodijos ir mastau, kad ugnis daug reikst gali...skausma ... smile

2,909

gliuchino, nu kazkas panasaus kaip haliucinacijos big_smile be abejo, gali reiksti is skausma, daug ka gali reiksti ir tu supratai smile as vengiu tokiu melodiju, kazkaip nenoriu galvos apkraut tuo ko man dabar nereikia smile

2,910

Ingrida, 22 wrote:

mmm smile tai db ta tavo liepsna suprask kaip nori..:
1. arba svyla padai
2. ...esi greit uzsiplieskiantis
3. ...karstas vyrukas big_smile
3. ...tryksti gera nuotaika, esi linksmas ir pan.
reik uzdaryt tave i narveli, greit atvirsi, pauksti big_smile

siulau atlikt eksperimentus ir issiaiskinti kuris variantas :] tam reikes narvelio, gumines pirstines ir klyzmos irangos ;D

2,911

vaje, kad as nebaigus to...nu kaip ten jis..veterinarijos kursu  :pbeto, zinau, kad negalima lyst i zmogaus erdve (gera erdve su ta ranka pajusciau big_smile  ) ;D Auri, gal tu praktikos turi siame reikaluke?

2,912

stai ir as jau grizau...silta snd visai diena smile  beto maciau kad Evaldas sake kad eina su kepure ir bumbulu o mano ir kepure su dviem bumbulais dideliais

2,913

Ingri :] nea as tiesiog nesioju gryna mokslininko poziuri ;D Todel remdamasis entropijos efektu galiu pasakyti kad neapibreztumo principas labai budingas siame tyrime, todel entropijos efekta butina patikrinti kol bus gautas pusetina Laplaso lygtis paremta Sredingerio lygtimi, zinoma :]

2,914

Vaiva, vasarine kepure ir su kunkolais? big_smile nu nemaciau tokiu, nebent mazu vaiku tik big_smile
Auri, tyciokis tyciokis smile ...entropijos efektas?Laplaso lygtis? Sredingerrio lygtis?kas jie tokie??tie su guminem pirstinem gal? ;D;D;D

2,915

as vasara nevaisktau su kepurem nebent su skrybelemis... o as niekada neskirstau cia mazu ar dideliu...

2,916

obas smile as tai nei tu kepuriu, nei skrybeliu, nei jokio kito galvos apdangalo nemegstu neutral

2,917

bet ir tai aisku ne visada...pagal nuotaika kai uzplaukia....ei gerai saule isdegina plaukus gerai yra

2,918

dar blondiniskesne patampi big_smile vat ko labiausiai man ir gaila tai plauku, bet jau geriau kauke kasdien desiuos plaukams nei kepure tongue

2,919

jo ir taip esu...bet vasara dar sviesesni vos ne peroksidine pasidarau...:) tai ka kiekviena diena dedi plaukams kaukes? hmm jergau jergau zinau kaip ziauru turet plaukus kurie daug prieziuros reikalauja...man senaiu kirpykloj plaukus susukuodavao nes taip man veldavos kad budavo neimano ju issukuoti...

2,920

ai, kad mano nesivelia, ner kam veltis big_smile tik kad sausi nebutu dedu smile i savaite karta stengiuos...jei deciau kasdien tai uch kokie butu ;D