Re: Blevyzgos...
kavenksas mat, kaip cia neitariau :D:D
jo, net visi pasisakem, tik Gabija ne
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
kavenksas mat, kaip cia neitariau :D:D
niu net neisivaizduoju kaip tu cia neitariai.. zinai ka tu galetum musu verslui logotipa nupiesti... juk galetum ar nea?
jetau, iskart atsakomybe ant mano peciu nu galiu, ryt pvz
gal kokiu minciu bus?
kavenksas mat, kaip cia neitariau
:D:D
asss? ir as demesio sulaukiau
,gal jus dabar uz nervyu patampyt?
ne,o jei rimciau,tai mano istorija gan ilga...
siaip nuo 15 metu as jau galima sakyti studijuoju,tikslaiu studijavau ,na mano specialybe nera stebuklinga,bet studijavau muzika
,baigau konservatorija,tada atvaziavau studijuoti i kauna,baigiau 3 kursus ir KAZKAIP uzsimaniau paatostogauti praita pavasari ITALIJOJE ,tai gryzau tik ant kaledu siais metais
,o buvo like tik vieni metai(dabar save uz tai diena nakti keikiu
),o dabar nieko nestudijuoju,meciau mokslus ir italijoje kuriu versla
vo taip..
ooo nors vienas zmogus rimtai pasinere i tarkiu bizni... gabija yra musu pavyzdys..
mums irgi reikia labiau pasinerti...
nekeik tu saves kam gi taip viskas dar normaliai... dar ne nesena gyvenimas pries akis, vikas po kojom.. noresi dar spesi
va cia tai gyvenimo istorija idomu ir skaityti
tai irgi prie meno
:D:D o negali ten kazkaip grizt ir baigt ?nors kam..juk versla turi
p.s. mes vel rasom kt temoj ne i tema as niekur neinu is cia viskas!
sakai ten toj temoj ne i tema.. niu blemba ir kaip cia taip gaunasi as nesuprantu... tai ir toj temoj negalima ne i tema.. as galvoj tik toj kur perspejo
tai jo,tas menas,sako visi kas prie meno biski... nu ten truksta kazko ,zinokit gali buti(nu cia as pagal save
)
o del mokslu tai teisybe sakant per daug nesikremtu,nes 5 metu laikotarpyje galiu gryzti i ta pati kursa ,cia pas mane univere tokios taisykles,tai dar ne metai nepraejo
>>>o del tu kitu temu,tai mes ten tikrai per daug nukrypom ir praktiskai visose (isskyrus sita ),bet tai jega vakar buvo,tai taip ir gavosi
ir cia ne mes kalti,cia aplinka
luztu, sedziu ir luztu ...jei galeciau garsiai (sese miega negaliu
)cia tik sioj temoj, man rodos, kad galima mums trims sneket
o ka ten tavo sese... juokingai miega ar cia kaip... joa turbut kitur neinam... nes tikrai ten nesamones gaunasi... paskui gausim ten tu korteliu ir negalesime reikstis forume..
na nebent naujas anketas susikurtime
tai jo,tas menas,sako visi kas prie meno biski... nu ten truksta kazko
,zinokit gali buti(nu cia as pagal save
)
o del mokslu tai teisybe sakant per daug nesikremtu,nes 5 metu laikotarpyje galiu gryzti i ta pati kursa ,cia pas mane univere tokios taisykles,tai dar ne metai nepraejo![]()
>>>o del tu kitu temu,tai mes ten tikrai per daug nukrypom ir praktiskai visose (isskyrus sita),bet tai jega vakar buvo,tai taip ir gavosi
ir cia ne mes kalti,cia aplinka
as tai ant saves tik pastebejau labai dazna nuotaiku kaita..o visiems siais laikais truksta kazko
tai va, ner ko pergyvent, padirbsi, busi jau visur ta savo bizni iskerojusi ir galesi grizt dainuot ant scenos
o idomu kas ta aplinka vakar tokia sukure
kokia aplinka...
o ka ten tavo sese... juokingai miega ar cia kaip...
joa turbut kitur neinam... nes tikrai ten nesamones gaunasi... paskui gausim ten tu korteliu ir negalesime reikstis forume..
na nebent naujas anketas susikurtime
mano sese miega o as juoktis garsiai noriu ir negaliu (is musu susirasinejimo cia )ba atsikels ir istrauks laidus man visus
tai pikta tavo ta sese... ai tu gal nesijuok garsiai.. o jei noresi garsiai juoktis tai kur nors i balkona islek ar i lauka..
pikta pikta o as nebesijuoksiu,nebent susapnuosiu tarkiu valgymo cempionata
:D:D iki, mielieji pasnekovai ;)labanakt Gabija, uzteks ten skaityt, pradek rasyt
Evaldai, nesedek ilgai prie to kursinio, nes zinai kaip buna
tai jau baigiau ta kursini.. na bent jau snd... dar kitom dienom patobulinsiu... visgi tik treciadieni reikia atiduoti... o ryt tai kitus kursinius pradesiu... niu ten maziau rasliavos, bet daugiau skaiciavimo... tai vnz... na tai labanakt tau tada...
tai susapnuok ten ta tarkiu cempionata ir laimek pirma vieta..
sveki
pikta pikta
o as nebesijuoksiu,nebent susapnuosiu tarkiu valgymo cempionata
:D:D iki, mielieji pasnekovai ;)labanakt Gabija, uzteks ten skaityt, pradek rasyt
labanakt Ingrida,tik nepersivalgik,nes cipsai labai i kuna eina ,beja,cia gal biski ne i tema,bet jeigu jau apie seses prakalbom,tai mano seses vardas Ingrida
,bet cia dar ne didziausias paradoxas,dar bajeris tame,kad mano vaikino vardas Evaldas ;D ,tai va,galvojau kad real taip nebuna
Ingrida, 22 wrote:pikta pikta
o as nebesijuoksiu,nebent susapnuosiu tarkiu valgymo cempionata
labanakt Ingrida,tik nepersivalgik,nes cipsai labai i kuna eina
,beja,cia gal biski ne i tema,bet jeigu jau apie seses prakalbom,tai mano seses vardas Ingrida
,bet cia dar ne didziausias paradoxas,dar bajeris tame,kad mano vaikino vardas Evaldas ;D ,tai va,galvojau kad real taip nebuna
Jezau!!!!kaip luzau perskaicius (pakelie nuotaika is pacio ryto) negalima man cipsu, o dar tarkiu
(tegu kiti ryja toki *
)
matai kokiu sutapimu buna o del to vardo Ingrida...kai nuejau pas bureja klausia ji..koks tavo vardas?sakau Ingrida..sako nu tau tevai ir varda sugalvojo (as ---->
) sako ne tiek tu is saves reikalauji, kiek tavo vardas
na, bet visai neprosal is saves pareikalauti
Chebra!nieko nesapnavau
Jurate, labas
turbut nelaimejai pirmos vietos, uz tai ir sakai kad nieko nesapnavai... ai velniai nemate bus daugiau tu naktu... dar bus progos laimeti
mes su gabija tau padesime... o del kilogramu tai nesirupynk, man rodos tai ka sapnuodama suvalgai i svori neina...
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...