341

Re: Blevyzgos...

na aš taip negaliu, man užduotis ne vieną dieną užima padaryt, reik ne tik ją padaryt, bet ir sugalvot ir išmokt kaip... o be to terminas spaudžia, dvi savaitės liko, bet noriu šiai atlikt, nes kolis dar kitą bus... žodžiu ne kas, reik tinginį varyt lauk

342

Evaldas, 22 wrote:

man tai ner kada nesimokinti.. va ir dabar sededamas cia si bei ta skaiciuoju... wink
Tai va labai liux ingrida kad pas tave pagerejo nuotaikos... wink tikiuosi ir toliau jos neprastes o tik geres... wink

gerai, kai turiu tokius pasnekovus wink

343

blemba nzn dabar... ar uzstrigo mano netas ar.... p.s. ingridukai gavai is manes nobelio premija big_smile

344

Evaldas, 22 wrote:

blemba nzn dabar... ar uzstrigo mano netas ar.... p.s. ingridukai gavai is manes nobelio premija big_smile

gavau gavau neutral dar karteli labai labai aciu smile

345

Tei liux tada... jau persigandau big_smile tei va... slapia pas mane kazko uz langa wink

346

pas mane keletas balu smile bet siaip visai nieko oras, tik vejukas toks nedidelis tongue bet apgaulingai kai tos saules nera..nes visvien silta lauke ...

347

ko pas tave keletas balu wink blemba sudinai... vos speju mokintis... tei per skype tai per ieskoka tai cia... tai dar paskaiciuoju... wink neprates as po tiek... big_smile

348

supratau big_smile nebekalbinu neutral

349

niu bet tai as nesakiau kad cia visai nemalonu taip.... neprates bet tai visai fainai... net nezinojau kad tiek daug galiu... smile gal dar net daugiau galiu.. wink bet uztenka kruvio.. big_smile
tei va... aptingau snd isvis praktiskai nieko doro nenuveikiau wink

350

pailsek bent likusia dienos/vakaro dali :::818

351

Tai as kaip ir ilsiuosi... tai cai gi skaiciavimai pailsejimui big_smile niu bent jau pas mumis taip skaitosi smile tei va... Niu va kaip ir atsispauzdinau ko reikejo... dabar galima grizti prie verslo... gal pabandom ka nors naujo.... wink
Moki hipnotizuoti?

352

emm ..nemoku smile pamenu vaikystej ten kazkas kazka man dare...liepe uzsimerkt ir prie plastuku kazka ten su savo rankom dare ir man jos kilo i virsu tongue bet nzn kas cia buvo tokio big_smile o tu moki??
p.s. skaiciavimai pailsejimui big_smile

353

tai joa mums daznai univere taip sako... ir mokykloj maches mokytoja rodos taip sakydavo.. big_smile ai niu vnz...
nea siaip klausiu... atsimenu ten toki knygute turejau apie hipnoze.. na dar turiu.. bet tai taip ir neperskaiciau... wink tai va gal kada perskaitysiu.. tai tave uzhipnotizuosiu big_smile

354

o kam mane hipnotizuoti? big_smile

355

na nzn... ten biski permeciau aki.. kad zinai reikia praktikuotis... ir va yra daug skeptiku kurie mano jog negalima uzhipnotizuoti... niu aisku jei zmogus nenores buti uzhipnotizuotas tai nepavyks...na esme tame.. kad tie skeptikai labai noriai sutinka buti bandomaisiais... big_smile
o ka visai idomu butu ania? big_smile

356

aisku idomu!as tai tikiu visokiais ten horoskopais, hipnozem ir pan. (proto ribose) tongue visai noreciau koki asmenini, kad man kas padarytu big_smile o del tos hipnozes, tai tu skaityk ten greiciau wink

357

ai ten skaitau savo malonumui... moralei pakelti... wink ir jei rimtai tai su nieko tikrai neeksperimentuociau... wink

358

nu va, as pasirasau, o tau nereikia jokiu bandomuju triusiu big_smile

359

wink niu joa visai jau as... wink o tai tau nebaisu butu uzhipnotizuotai buti... man tai kas bet tai tau.. wink

360

jei pasitiketi gali zmogumi tai nebaisu smile