Re: Blevyzgos...
nu gerai gerai... jerguteliau gyvenu ir tiek... grazu pas mane ir tylu
red. Vaiva mauna i lauka kariauti su katinais mat jie neleidzia skaityti labai knygu...jei jau pasigesit rekit
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
nu gerai gerai... jerguteliau gyvenu ir tiek... grazu pas mane ir tylu
red. Vaiva mauna i lauka kariauti su katinais mat jie neleidzia skaityti labai knygu...jei jau pasigesit rekit
pasigeeeeedau :? :?
tai kad as cia pat prie pc tebesu
tai gerai ;] nebesiilgiu tada
kaip jus dristate?
as Klaipediskis :]
O as ne
baisu kokie issiilgimai :? ahoi :Das ir vel su jumis ;D
as ir su jumis buvau,lauke saulej pasikepinau su knyga rankose ...
kokia knyga skaitai?
"pasauli pagal Garpa"
o, tai idomi turbut
idomoka,bet viena zinau kad kiti tokios neskaitytu...net nezinau nemoku paaiskinti ji kaskuo traukia ir kaskuo ne...
Vytautas+Alus nu tai as su Birute ir tekila tada ;D juokauju :)va, ejau pirkt bilietelio ir dvi mergaites, kokiu 15 paklause ar galiu nupikrt sidro, bet atsisakiau
juk as pedaaagoge ;D
;D kokia tu ziauri...priminiai kaip Aurio prase kad nupirktu ;D jo atasakas ir buvo toks ;D ;D ;D ;D
O tai kur keliausi su bilietais?
ziauri tada ir Auris ziaurus :Dsiaip jei neskubeciau, tai gal dar sudvejociau, bet dziaugiuos, kad nepirkau
niekur nekeliausiu :)ten troleibuso bilietelis buvo :Ddaba misliju :Dgal ten Auri kabino paneles, o jis nesusiprato :?
ziauri tom merginom... as ir tokia buciau nes as ir nepirkciau....
1) manes prase vaikinas, o ne mergina.....jei butu prasiusi mergina tai visai kitas reikalas tada butu ;D ;D
2) kas kas sakei? pedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....????
3) ir kas ten jau tokio ziauraus mano atsakyme buvo? Pasivaipiau ir tiek... )
;D tiksliau is ju netiesiogiai pasidergiai,bet nieko...
as jau grizau
nu nzn nzn ka tu turi galvoj su tuo "pedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...." :? nu ne pederaste berods ;D
as ir uzusukau cia, ziuriu filma,m isivaizduojat
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...