Re: Blevyzgos...
ajai...
pavyko pavyko
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
ajai...
pavyko pavyko
jeeeeeeeeeee geris tai bent sirdis is laimes dziaugias.. o tu ka manes nepasigedai? savo sesutes?m? :?
ai joa visai pamirsau
oi kaip taves pasigedau net negali patiketi... tai kaip sekasi seske
Vaiva, na tas sakinys labai paprastas, tik geraja prasme jis :)kokia esi, tokia save ir parodai-paprasta, va, ka jis reiskia ;)ai, man tai ir 5 minuciu pakanka nesisypsot :D:Dneistveriu as ilgiau ;D
p.s. ....... -7
Broli nebandai taip manes vadinti nes kitam broliui paskusiu..nes jis mane graziai vadina
Ingrida> pff jau ir isigandau galvoju ir vel tos perkeltines mintys ;D
Ai joa gi as dabar tave vadinu vaivuska...
nea, nesigarbanoju ir nejuokauju
kas nutiko kad nejuokauji
tai ka veikim?
Ingrida>na drauges paliko, isejo tusintis, bet manes nepakviete...
Broli> man tai pirmena tai kas triuska..tai neeeee kitaip prasyciau
Evaldai, ne nieko
Kestuti..zinai, butu ir blogiau, jei vadovautis situo posakiu .. "nesvarbu, kad tave paliko ant ledo, svarbu ar tau patiko ant jo buti" tai va, tau nepatiko ;)tai suprask ir jas, mergvakaio norejo :Dva, tu nors pas mus uzsukai, o mes visad tave priimam
ai sese vadinsiu
ai kaip svnete svenciat
Ingrida> na nors kazkur prima..na ledai tai man patika, ir ciuozineti patinka, kam "tu" mergu reikia juk galima susirasti ir kitu:)
Kestai> gerai kad zinai kad mes esam ir cia atejai..
Broli > na gerai tada... o siaip mano brolis tai sesute vadina mane
tai joa sese as tave taip ir vadinu
eina sau kaip greitai laikas bega
Vaiva> na jo, prisiminiau kad cia lankos dvi liksmos paneles ir kad gali pakelti nuotaika visada...
Evaldai> o kur jau jsi taip bega?m?
Kestai, tai jau neissizadek tu draugiu, juk visko buvo ir bus dar :pkaip ten sakoma, nelaimeje draugus pazinsi, bet tai...kad ir nepades toj nelaimej, nemanau, kad jau nebebus draugais...tiesiog svarbu, kad blogo ko nepadarytu aiskiai mastant...net nzn ar supratai, nesirezga man jau mintys...pakelti nuotaika
Vaiva, tikrai graziai tave vadina
eina sau jau tuoj ir miegoti reiks... va del ko jis taip bega
Kestai> kaip gerai kad ivertini musu sugebejimus o del tu draugiu paneliu,tai nesijaudinki juk norejo pabuti be taves..ir tik bijojo (pameni Ingrida daina) tau pasakyti..
Broliuk> nejau toks gleznas esi?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...