Re: Blevyzgos...
vaje ;D;D;Ddievobaimingi jus kokie :Djums tik su Linu,37 konsultuotis ;D
Labas, Vaivuk, kur foto..kur pati prazuvus? :?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
vaje ;D;D;Ddievobaimingi jus kokie :Djums tik su Linu,37 konsultuotis ;D
Labas, Vaivuk, kur foto..kur pati prazuvus? :?
Ingrida> viskas katik nufokinau..patenkinti?
jei gerai ziuresit ir mane pastebesit..
Vaiva :Dzinau tik viena :Dir tau pasakysiu..zinau, kodel nemegsti ruzavos spalvos ;D;D;D
Ingrida>ot ir ne todel
ek, todel, tik pati nesuvoki, kad todel :Dkas db bus tai sukenlei :?lauks tavo atzalu?
Ingrida> siai suknelei nieko nebus paprasciausias prisiminimas ir tiek,yra ir kitu sukneliu bet si brangiausia ir dar viena labiausiai prisimenu kad prasydavau kad jas parengtu.. o del rozines spalvos prasyciau nesikabineti...:P seniau tikrai nebuvo tiek pasirinkimo laisves rubams ir kitiems daiktams..:P
baik tu ta liezuvi kaisaliot :?dabar pasirinkimo laisve didele..tik..pinigu nera ;Dsaugok saugok...kandys tures ka valgyt :Do jei rimtai, as ir noreciau kazko tokio, bet neturiu :|jauciu, kad manes isvis nerengdavo ;D
Auri, tik db atkutau..kam cia tie sveikinimai del zinutes -osios :?
aaaa ;Dsupratau :Dbet ji 450, o ne 4500 :ptikimes, kad gausesim
Ingrida> noriu ir rodau liezuvi.. (nes kaskas kaip sake tai ne mano o ieskok liezuvis) o del pingu turi zmones,bet ne visi reikia dirbti seime tada tikrai turesi..o del vaikystes tai pas mane daug daiktu issaugota, visos leles kurioms nukirpus plaukus su broliu,ar kaskur dingusios rankos ar akys... mama vede toki kaip vaikystes dienorasti mums su broliu tai ir ten visai geru dalyku galima rasti..
bet kokia neteisybe as ateinu dinsta visi zmones man ka jau pradeti verkti? ar jau tiek atsibodusi... nesijaudinkit greit dingsiu is ieskoko ir nieka neerzinsiu savo pasisakymais..
neblogai, kad ieskokas tau savo liezuvi paskolino :Dman tai siulos nukast ji, bet bet bet... :psaunu, mano mama tai neturejo laiko ir nebuvo sumascius toki dalyka vest
niekas nedingsta ;)joa, savaitele beliko ir rugsejo pirmoji, fuksu krikstynos taves laukia
Ingrida> nepamirski kad pati ne kitokia busi....o del ieskok ai jis geras daug ka jis paskolina... mama mano tai rasdavo laiko,(kaip sakoma jei nori ir randi) mano brolis ir turi vaikystes dienorasti.. ten galima atrasti vaikystes perliuku,musu pokstu ..musu pasikalbejimu.. tokiu kad iki asaru gali apsijuokti juos skaitant..
nu zinok kartais to laiko tikrai nera ;)as fukse, nu nea, as jau neisiu i jokias krikstynas :Duzteks, buvo jau vienos :Dgalesi tuos prisiminimus savo vaikams skaityt, tikrai neuzmigs paskui
o man ir buve kelios.. o as tai visada mielai dalvauju patinka kai prie visu tampi bukas bukas.. o apie vaikus kas cia zino kaip ten bus..
ek, niekas nieko nezino :)jee, tuoj kitas bus, turesiu ka veikt
Kaip suprasti? "turesi ka veikti" ?????
juoksiuos :Dbliamba, vos Olegui nepatariau kaiko, bet istryniau pasisakyma...nebegaliu as jo pasisakymu skaityt...
Olego cia kur? cia zilvyno temoj? as tai Lino kaskaip negaliu,kalbu viena sako kita...
cia apie ta Gruzija kur kalbama...nu jo, tas irgi jau uzkniso...
jo mes sklebiam kova ;D na tiek to busiu labai maloni ir nekreipsiu demesio i tai..
joa, as ir stengiuos kazkaip nekreipt :?nieko, Linelis perskaitys, turetu susinervint
Ingrida>jis cia nesilanko juk..o del susinervinimo nemanau kad galima pykti ant zmogaus(tikiuosi supratai manau..)o tu kitinies?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...