Re: Blevyzgos...
Linai> kad man ju nereikia net zadinti nes nieko nera... :?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Linai> kad man ju nereikia net zadinti nes nieko nera... :?
Vaiva? :)tau leidziama kalbeti, Linelis sako, bet tai as turejau omeny, kad po 24 :Dir nieko mes nesusimoke, tiesiog ponas dede labai siandien patrakes :pVaivuk, o manai acetonas geriau nei vyras :?hmm, na, gal ir tavo tiesa :Dbent jau nauda iskart matoma ;D
Linel, sakiau, kad tavo prakaitas turi verte ;D
Ar galite apie smarves nekalbeti????????
Ingrida, taip ir zinojau ;D
Vaiva, mano prakaitas rozemis kvepia, prasau neizeidinet
Linai>nejau bandai papirkineti kvapu :? beto man dabar visi kvapai sukelia galvos skausma ir pykinima...as uz gaivu ora
Nei taves nei ko kito ;D tai nustok p... jei gaivaus oro reikia ;D
gaivu ora ;D;D;D nu ok, pasistengsiu neminet, kas Vaiva galetu sup*
Linel, o as mislijau, kas cia per smarve roziu visad ;D
oki iseinu gero vakaro
Vaiva!!! :?
jauciu i dantis nori ;D
Ingrida> ka?
Paulius i dantis nori :DVaivuk, gal tu jam spirsi
Ech, tas saltasis pasaulis toks keistas - niurus savo orais, bet taip spalvomis perpildytas, kad net lipa per krastus. Vaiksciojau siand po naktine Klaipeda ir stebejausi - arba mano vaizduoklis sposus krete ir spalvas per ryskiai vaizdavo, arba siandiena istiesu buvo begalo grazi diena. Nors ko gero tai tik mano narvelyje uzdarytos sielos aklimatizavimosi dziaugsmas istrukus laisva vaga plaukti po Klaipedos gatveles.
..Ir visgi, kokiu graziu zmoniu pasaulis prigimde! Vieni antai svyti kaip saule vidury dienos, o kiti kaip saule vidury nakties, niekeno nepastebeti...nes...nes nakti saules nera. Ir ka gi daryti kai saule sviecia tik diena? Turbut imt ir spirt jai i dantis, kaip Ingridule pasiule :]
Auri> cia tai bent grazios mintys
Labas zmones
i mano dantis prasyciau nesikesinti
Ech, tas saltasis pasaulis toks keistas - niurus savo orais, bet taip spalvomis perpildytas, kad net lipa per krastus. Vaiksciojau siand po naktine Klaipeda ir stebejausi - arba mano vaizduoklis sposus krete ir spalvas per ryskiai vaizdavo, arba siandiena istiesu buvo begalo grazi diena. Nors ko gero tai tik mano narvelyje uzdarytos sielos aklimatizavimosi dziaugsmas istrukus laisva vaga plaukti po Klaipedos gatveles.
..Ir visgi, kokiu graziu zmoniu pasaulis prigimde! Vieni antai svyti kaip saule vidury dienos, o kiti kaip saule vidury nakties, niekeno nepastebeti...nes...nes nakti saules nera. Ir ka gi daryti kai saule sviecia tik diena? Turbut imt ir spirt jai i dantis, kaip Ingridule pasiule :]
kvepia meile arba...depresuka buvo uzpuolus:D
i mano dantis prasyciau nesikesinti
i kuria kuno dali kesintis tada :?:D
laba diena
depresucha... Hm... Liudesio busena niekada nepalieka musu, kad ir kaip mes jaustumemes, butume ar gyventume. Be liudesio mes butume niekas, nes nepazintume dziaugsmo ir laimes. Be liudesio nebutu skausmo ir nusivylimu, - nebutu duobes, kurion ikrites noretum issikrapstyt. Be liudesio nebutu pasaulyje gyvenimo tiesu ir nebutu egzistencines prasmes; be liudesio mes butume niekas.
Ne. Neuzpuole manes liudesys, nes Jis manes niekada nebuvo palikes.
Auri, nesnekek taip su manim :Das nejaukiai jauciuos
Auri> kai tavo pasisakyma perskaiciau ir pagalvojau...man ir taip yra "Neuzpuole manes liudesys, nes Jis manes niekada nebuvo palikes"
Ingrida> je kesiniesi i dantis Pauliui tai gal as ne prie ko?m? nieko zmogus man nepadare kad "Vaivuk, gal tu jam spirsi " spirciau gyvenu taikiai ir esu uz taika
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...