5,441

Re: Blevyzgos...

Labas vakaras. smile

5,442

Labas Natalija:)

5,443

labas rodausi web cam uz paramele jei domina mano skype didziapape12 laukiu :*

5,444

Labuka, ką jūs? : ) kaip jaustis jei vaikinui nepatinka mano draugė ir jis nebenori bendraut su manim ? kodėl taip yra?

5,445

Sveikos Merginos(moterys):::407Ieskiau sexo:::016nes meile tik skaudina,ar yra cia tikru nariu(merginu)?:)jei taip i pm rasykit:)sexas geriau uz meile:)

5,446

Raminta wrote:

Labuka, ką jūs? : ) kaip jaustis jei vaikinui nepatinka mano draugė ir jis nebenori bendraut su manim ? kodėl taip yra?

uine didziausia,,logiskai pagalvok ka atsakytu vaikinas jai jam pasakytum kad jo draugas nepatika,,cia paprasciausias budas ieskot nesutarimu priekabiu kad ,,,atleisk mes nesuderinami reikia skirtis,,
na gali but dar kad drauge kazka negero daro kad nepatinka bet seip manau kad nesamone toks pasakymas kad del pasalinio zmogaus nebendraut

5,447

A mnie sioravno i vsio nahajiel in this world for Fu*king world nafik vsio ninada gavarit ja tibia liubliu ish liebe dich big_smile big_smile tongue tongue  aj krc turiu drauge bet jai geriau uz kampo buti big_smile big_smile tongue
  missing that fuCking World in this years !!!!!!!!!!!!!!!!!!

5,448

jo cia tema mano kaimas labai fainas penkios kur...os ir kombainas tam kombaine vasilysa ka pagauna ta ir py..a

5,449

Viska velniop as manau pagal sita vyruka big_smile tongue  Gyvenimas Zaidimas tongue tongue  http://www.youtube.com/watch?v=KpeTQBuebVM

5,450

sveiki sveiki smile
http://www.youtube.com/watch?v=-SFrgqQk … re=related
ir lietuvoje yra  B.Adams smile

5,451

vel Zilvinas zvejoja naivuolius smile

5,452

vieno nesuprantu kaip lapu metymasis merginom gali tiek daug reikst ,jai fotografuotis tai lapus turi mest kad jie "graziai"kristu-jie jus taip veikia?man tai nesamone kazkokia ...na nuomones kad tai romantiska jau girdejau iskart atsakau kurioj vietoj ten romantiska...

5,453

Visi prisijungę: 3858
    Moterys: 1752
    Vyrai: 2106

Idomus santykis, sekmadienio vakara.......

5,454

tinsanis wrote:

vieno nesuprantu kaip lapu metymasis merginom gali tiek daug reikst ,jai fotografuotis tai lapus turi mest kad jie "graziai"kristu-jie jus taip veikia?man tai nesamone kazkokia ...na nuomones kad tai romantiska jau girdejau iskart atsakau kurioj vietoj ten romantiska...

O as manau kad tai ne romantika tai zaismas, prisiminimas vaikystes smile beto nuotraukose su veiksmu graziau atrodom nei prie kokios sienos kaip susaudimo laikais smile

5,455

Vaiva wrote:
tinsanis wrote:

O as manau kad tai ne romantika tai zaismas, prisiminimas vaikystes smile beto nuotraukose su veiksmu graziau atrodom nei prie kokios sienos kaip susaudimo laikais smile

nukrite lapai kur mieste zmones veda sunis atlikt reikaliuku ,ir poto tu lapu metymas vaikistes prisiminimus sugrazina?is sono ziurejau cia idiotizmas-neisivaizduoju ka masto metydamos tuos lapus bet atrodo kvailai

5,456

Radau kažkokią naują lietuvišką svetainę, kuri populiarina barakudas - barakudos patarimai.lt.
Atseit, tai moterys įvaldžiusios vyrų viliojimo meną. Gal vyrams taip ir atrodo, bet moterims norėtusi jas sukalti į žemę

5,457

it is Bullshit for this ... big_smile tongue tongue

5,458

tinsanis wrote:
Vaiva wrote:
tinsanis wrote:

nukrite lapai kur mieste zmones veda sunis atlikt reikaliuku ,ir poto tu lapu metymas vaikistes prisiminimus sugrazina?is sono ziurejau cia idiotizmas-neisivaizduoju ka masto metydamos tuos lapus bet atrodo kvailai

Kodel is kart suns aplankytos?kas kas kaipmato ir suvokia..

5,459

Vaiva wrote:
tinsanis wrote:
Vaiva wrote:

Kodel is kart suns aplankytos?kas kas kaipmato ir suvokia..

na ziurint kiek zmones turi sunu ir kitu gyvunu ir kiek po ju ka surenka tai drystu sakit kad to gero ten daug:) bet pagal tave akys nemato skrandzio nepykina:)...

5,460

ka domina grupinis?