721

Re: Blevyzgos...

Gabija, 21 wrote:

>>>Violeta,neprisnekek,jis man kasdien jau tuo grasina,o as vat ne,isikabinu dantimis i laiptu tureklus ir "neee":::818

mm.... ir islaiko dar tie tureklai? o ir dantys matyt tvirti ;D
ale sirdele tai matyt jau seniai cia parlekus wink

722

Ingrida, 22 wrote:

ai Gabijuk big_smile pas mus jau trejos vestuves nusimato wink
1. tavo ir Aurio
2. Aurelijos ir Evaldo
3. Violetos ir Sigito smile

oiii kiek daug praleidau besimokydama :::044:::044:::044 užsiėmiau mergvakarius ir bernvakarius ruošt, o čia pasirodo ir mano vestuves jau nori kelt big_smile beje man už akių, negerai :::127  p.s. kas tas Ignas? :::041 kažkur buvau mačiusi jo postus (man taip atrodo) bet nepamenu..aaa.. atsiminiau, tas su žalio mėnulio avataru, tiesa? smile

723

Ignas kaip tik apsilanke logiskam skyrely..bijau kad cia neateitu db tongue :::044:::044:::044
beje sarasas keiciamas truputi big_smile

724

ooooo.... laukiam pokyciu...
pagavai kazka Ingridute?

725

Ingrida, 22 wrote:

Ignas kaip tik apsilanke logiskam skyrely..bijau kad cia neateitu db tongue :::044:::044:::044
beje sarasas keiciamas truputi big_smile

ir kas jau išmestas? big_smile ar naujų porų yra?

726

prasau pateikti patikslinimus Ingridut...
>>>Violeta,tureklai laiko ,tik nezinau kiek dar ilgai...o dantys porcialianiniai :::a37

727

Gabija, 21 wrote:

prasau pateikti patikslinimus Ingridut...
>>>Violeta,tureklai laiko ,tik nezinau kiek dar ilgai...o dantys porcialianiniai :::a37

is avataro matau big_smile
ir dantys porcelianiniai, ir lupos raudonos kaip vysnios wink

728

taip tikslinimas big_smile
1. Gabija ir Auris (nes vaikystes kaip lipo taip prilipo tongue )
2. Mano ir Evaldo (kurmi kai jis suzinos :::044:::044:::044)
3. Aurelija ir Ignas (butu nelogiska jei du logiski nesusieitu wink (jei kartais Ignas uzsuks, tai zinok Ignai, argumentu nebus papildomu big_smile))
4. Violeta ir Sigitas (kaip ten kazkas sake, kad "verchai" abu:p)

na, ir kaip? :::305

729

man limpa big_smile

730

na tada taip išeina kad keičiu jaunikius per dažnai big_smile net du vien tik šiandien big_smile

731

Aurelija, 19 wrote:

na tada taip išeina kad keičiu jaunikius per dažnai big_smile net du vien tik šiandien big_smile

taip iseina populiari mergina tu pas mus wink

732

va,tokia ir buvo mano pirma mintis apie tas musu ketveriuke :::035 gerai viskas...
>>>man problema..priverskit mane eiti rubu skalbtis...vakar apsimerkiau,bet isplauti tingiu :::d86

733

Aurelija, nu pasitaiko :::403

734

ale pastebejimas, kazko reiskiasi vien nuotakos...
jaunikiu kazkaip ne kvapo...:::607

735

Gabija, 21 wrote:

va,tokia ir buvo mano pirma mintis apie tas musu ketveriuke :::035 gerai viskas...
>>>man problema..priverskit mane eiti rubu skalbtis...vakar apsimerkiau,bet isplauti tingiu :::d86

Gabijuk hmm greit eit rubu plaut big_smile o as eisiu apsitvarkysiu stala, nes graudu ziuret koks jis pernakt pasidare big_smile
p.s. visai nieko ketveriuke wink:::234:::234:::234:::234

736

Violeta, 29 wrote:
Aurelija, 19 wrote:

bet aš taip nesielgiu :::127 arba dar vienas variantas: kol manęs nebuvo, Ingrida nušvilpė Evaldą iš po nosies, o man kaip į pamainą Igną pastatė už parankės big_smile :::044

737

Aurelija, 19 wrote:
Violeta, 29 wrote:
Aurelija, 19 wrote:

bet aš taip nesielgiu :::127 arba dar vienas variantas: kol manęs nebuvo, Ingrida nušvilpė Evaldą iš po nosies, o man kaip į pamainą Igną pastatė už parankės big_smile :::044

na bet cia tik gero noredama big_smile
zinai... intelektas traukia intelekta ....;D

738

Aurelija, 19 wrote:
Violeta, 29 wrote:
Aurelija, 19 wrote:

o s* as nesiulau wink na, jei nori as galiu Igna pasiimti :::044

739

Spekite kas turi snikersiuka big_smile ir kam tuoj bus labai skanu skanu... wink
O geras net nzn kad vestuves mano bus, va ka tie mokslai daro, nuo gyvenimo atitraukia, paskui dar paaiskes kad ir vaiku turiu.. big_smile niu geras... Dar ir ziedo nespejau nupirkti... blemba koks apsileides as wink

740

hmm... Tai jaunikiams net nereik cia ka ir rasyt ;D mes galim toliau savo verslu uzsijamt, jaunosios ziurau cia kuo puikiausiai susitvarko su iskilusiom problemom big_smile~

As vat damusiau viena darba, reiks sokt prie kito... vakar uztingejau tai viskas sukrito i viena diena... :?