Re: Blevyzgos...
as tik norejau pasakyt, kad vyrus dresuot galima
p.s.s.s.s. niekam nesakyk (sssssssss!)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
as tik norejau pasakyt, kad vyrus dresuot galima
p.s.s.s.s. niekam nesakyk (sssssssss!)
cia tai mintis,kurios net nesitikejau isgirst,saunuole tu mano ,taip mes man atrodo ir darysim
tik irgi niekam nesakyk ;D
as tai tyliu ...ir tikiuos, kad kiti skaityt nemoka
kaip ir galvele sukas jau, miegot noris Gabijuk, neini miegot?
jo,jau gerai butu,as ryt anksti keliuos,tai eisiu miegot,nors zinau kad vistiek neuzmigsiu ,labanakt visiems,jei bus galimybe tikrai parasysiu...laukit manes sugryztant :H
labanakt
manau, kad tau, Ignai, koks Sigitas mielai padetu
nes jis visad sako, kad neturi ka veikt
darbo metu, beje
As mielai padeciau, bet beda, kad niekur is darbo (kai darbu nebuna) negaliu iseit.... ;D
Gerai issisukau????
O del dvieju tonu, Ignai, nerizikuok, nes nama tikrai isnaujo teks statyti.... ir galbut jau visai kitoje vietoje.... ;D
Ingrida, 22 wrote:manau, kad tau, Ignai, koks Sigitas mielai padetu
nes jis visad sako, kad neturi ka veikt
darbo metu, beje
As mielai padeciau, bet beda, kad niekur is darbo (kai darbu nebuna) negaliu iseit.... ;D
Gerai issisukau????![]()
O del dvieju tonu, Ignai, nerizikuok, nes nama tikrai isnaujo teks statyti.... ir galbut jau visai kitoje vietoje.... ;D
galėsi padėt ne darbo metu, kokiais savaitgaliais...
Aurelija, ka darai???? Kaip dabar man "graziai" issisukt?????;D
Sugalvojau.... savaitgaliais negaliu, nes laika leidziu su busima zmona.... ;D
nu kodel nerizikuot su dvejom tonom? atatinkamai toli pameti tas 2 tonikes ir visks buna tvarkoj ;D
Auri, liaukis taip postringaut.... neduok dieve, jei kazkas sugalvotu toliau pametyti po dvi tonas.... ;D
dvi geriau negu viena Keliauk iš čia padėti žmonai , tinginy
labukas visiems
ziuriu saulut, vel darbo metu niekais uzsiimineji tuoj tikrai gausi eit padet Ignui ezero/juros daryt
o del savaitgaliu... as pasilaikysiu Siguti sau
Auri, liaukis taip postringaut.... neduok dieve, jei kazkas sugalvotu toliau pametyti po dvi tonas.... ;D
manau po tu dveju tonu trotilo daugiau niekas nebenores metytis trotilu... )
) Bus taika ir ramybe ;D
Ir visos žuvys išgaudytos
laba vakara Sigitai, tu baik issisukinet
vis vien buna taip, kaip moterys nori, tik reik mums taip sugebet isvedziot, kad jus galvotumet, jog patys tai sugalvojot
grazu siandien, apsiniauke, bet zalia us lango
laba vakara
Sigitai, tu baik issisukinet
vis vien buna taip, kaip moterys nori, tik reik mums taip sugebet isvedziot, kad jus galvotumet, jog patys tai sugalvojot
![]()
grazu siandien, apsiniauke, bet zalia us lango
Labas visiems;) Prisijungsiu jum leidus;) tai va Ingriduk nepatikesi ir sis rytas toks pat;)o ka tu grazaus matai del apsiniaukimo..Mhm beja kiekvienas rytas ir diena is dalies vienodas visu rekia dirbti;p
labas rytas, ankstyva panele jo, sis rytas toks pat
tikekimes, kad nelis ir viskas bus ok tada
p.s. gi siandien dirbt nereik
labas rytas :] Klaipedoj saulute tvieskia ;P
P.S.: Atooooooooooooooooosssssssstooooooogooooooosssssssssssssssssssssssssssssssss!!!... :H
labas!! tai kaip tie egzaminai?viskas ten gerai?
atostogos, bet su baimes priemaisom
be to, man atostogos nusimato oi negreit
faina tau...ka db veiksi?eisi Ignui padet ezeriuka kast?
nu nezinau kaip ten tie mano egzai. Is esmes pasiziurejus tai visus neblogai parasiau, o pazymius suzinosim kita savaite... ) Baimes nera, esu protingas vaikis, tad netikiu, kad ten ka nors labai durno pridaryt galejau
)
Ka veiksiu ? jau veikiu. Tik parasiau paskutini egzamina ir lapatai lapatai pas drauga (Elfa) su draugu (Efka) i paranke ir mes ikisiol svenciam ;D Mat Elfas atostogose taip pat (pasieme uzsitarnautu dienikiu is darbo), o efka tai ar taip ar anaip atostogauja visus metus, nes ten pas ji univere tai nieko nereik mokytis ;D
Ignas manau susitvarkys. Jau maciau, kaip vaziavo furos is Klaipedos su 2 tonom trotilo. )
)
)
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...