Re: Blevyzgos...
siaip bet kokios kruopos greitai pagaminamos ir socios
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
siaip bet kokios kruopos greitai pagaminamos ir socios
ir skanios...siaip man tai labai patinka visos kruopos..
o ryziai tai tikrai labai greitai pagaminami..
nu kad ryziai tai negreitai..
oras gražus, einam pasivaikščiot visi stogas važiuoja, širdyje šilta, šokinėt iš laimės norisi
gal neinam nes ir taip i mokykla atejau niekas neisleis jau is jos greitai
ir skanios...siaip man tai labai patinka visos kruopos..
Vistos jus ,kruops lesat nebanded sasyskas valgyt ;D
Gabija, 21 parašė:ir skanios...siaip man tai labai patinka visos kruopos..
Vistos jus ,kruops lesat
nebanded sasyskas valgyt ;D
kaip ten kazkas buvo issireiskes - 50 kg desros
ir kaip penktadienio vakaras?
ir kaip penktadienio vakaras?
Na jis toks... geras, atpalaiduojantis ir nuraminantis aka "pagaliau penktadienis". :}
tai tada saunus kad bent kaska nuramina o mane tai ne... kodel zmones tokie neaktyvus per savaite forumiukas net nepasikeites
truputeli blogai
Taves penktadienis neramina delto kad forumas neaktyvus? Hmm... :? Tai zinok cia jis niekad nebuvo super aktyvus
as ir vat ziurau nieks nieko neraso o kazkaip noris su kuom pakalbet
Ingrida> galvojau kad as viena tokia...private ir niekas neraso:( taip net liudnoka... tai kodel namuose penktadieniukas?
Taves penktadienis neramina delto kad forumas neaktyvus? Hmm... :? Tai zinok cia jis niekad nebuvo super aktyvus
soriukas pamirsau atsakyti... ne tikrai...zinau kad cia nera jau labai aktyvus bet vis tiek norisi nes kiek galima tuose privatuose buti ir siuntineti vieniems paveiksliukais..man atrodo apsurdas kai zmones siuntineja juos...
siaip pasiskunciau kad neaktvus ir tiek nieko cia su penktadieniuku neturi bendro
as ne tik private bet ir chate bet kalbet nebuna man per daug
Nezinau, man irgi tas privatas nepatinka. Ir tie visi standartiniai klausimai "kaip tau sekas?" ir pan... boring. Todel ieskoko forumas is my favorite Beto - forume gali paplepet su daug iskarto, o ne su vienu...
~
bet forume blogai tai kad tie atsakymai ateina nezinia kada
joa, reikia spaudinet ir tikrinti... bet juk panasiai ir su privatu? nebent ta ispejima pasidariusi esi, kurio as nevirskinu ;D
oi, nzn as jokiu ispejimu..ir i privata nieks man neraso o jus chate lankotes ar ne?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...