2,041

Re: Blevyzgos...

ne nepamegusi pamatytumet koks pas mane netas tai kazin ar toki dalyka megtumet..
http://forumas.ieskok.lt/imgload/4473

2,042

Labas Ingridute :H taves pasiilgta taipogi ;]~

Labas aurelija taip pat :H :H :H

Hey blevyzgos tai rimtai kazkokios pridvesusios belenkaip :? :? Vat taip ir buna kai as neberasau tai ir visi kiti tingi lazdavotis ;D

Ka siandien veiksiu? Oiiiiiiiiiii... visa diena apkrauta nesamonem ir tra tata... big_smile Reikia kruva namu darbu iskepti ir dar reikes amerikieciams aprodyti naktine klaipeda big_smile) big_smile) tai varysim i alaus bara memeli gert ten kepamo alaus, metyti smigini ir dainuot karaoke big_smile) Dar gimtadienis turetu but vienos amerikietis, tai bus fun big_smile) prigirdysma vaderos ir bus jai bigmacu fiesta big_smile~

2,043

Įdomus piešinys, mano šiokia tokia interpretacija wink : matau lyg ir saulės kamputį, bet ją uždengia besiplieskančios liepsnos, kurios labiau panašios į rankas, vyrauja šešėliai, galima suprasti, kad jos blogio rankos, kurios naikina žmogų iš vidaus, o tas saulės kamputis yra lyg tikslas, kad viskas vėliau susitvarkytų. smile na bent jau aš taip įsivaizduoju big_smile o šiaip ką piešinys reiškia? smile

2,044

Aurelijuk, man rodos, kad tuoj sugalvosi kanors big_smile TINGINIAUKIME DRAUGE <----- siandienos akcija neutral
Auri, tik nereik tu visu lauru sau skintis big_smile bus tvarkoj tos blevyzgos...kai bedarbe cia dievagosis big_smile:D:D
kokie tau namu darbai?ar cia savo vaiku ruosi? tongue ir kas per amerikieciai?/klok viska ka zinai, nes uzkutensim big_smile
REDAGUOJAM big_smile
o mane tai domina tas spalvingas kilimas ar kas ten po tuo piesiniu tongue ten tusinuku?

2,045

nu bliam as studijuoju ir mums uzduoda uzduociu ir visokiu kitokiu darbu daryti namuose. Amerikieciai del to, kad studijuoju LCC tarptautiniame universitete, todel pas mane labai daug uzsienieciu studina. Vat. smile O lauru neskint negaliu nes tai tiesiog uzkoduota mano lietuviskame DNR big_smile

2,046

na tinginiausim wink tik žinau kad vakare eisiu kur, bet iki to reiks tinginiaut :::608

2,047

Aurelija>>visai nieko interpretacija,kaskas panasau ir mano mintis yra...

Ingrida>>taip tusinuku..
Auri>>juk ir mes lankomes blevyzgose tongue

2,048

nu maciau kaip jus lanketes tose blevyzgose big_smile nepriraset ner dveju puslapiu ;D

2,049

oi, man tusinuku lb patinka wink nete visokiu pasieiskau grozybiu :)patinka tokie kur laisva ranka..linijiniai...net as uzsimaniau kazka papaisaliot, bet pilni namai triuksmo tai neiseis, dar suleks ziuret paskui big_smile
Aurelija, kur eisime? big_smile

2,050

Auri>> tai stebek jei as esu namuose  tada ir blevyzgoju tongue va ir prasyciau cia lauru nesiimti nes mes ir norim buti su laurais big_smile ;D

2,051

Auris, 21 пишет:

nu bliam as studijuoju ir mums uzduoda uzduociu ir visokiu kitokiu darbu daryti namuose. Amerikieciai del to, kad studijuoju LCC tarptautiniame universitete, todel pas mane labai daug uzsienieciu studina. Vat. smile O lauru neskint negaliu nes tai tiesiog uzkoduota mano lietuviskame DNR big_smile

kazkoks siandien ne nuotaikoj..arba man tik taip pasirode wink del paskutinio sakinio jokiu abejoniu smile
red
aha, duokit mums Lauru...ugis nuo 1.70 iki 1.80 ir kt privalumai big_smile
ziurekit ka radau tongue
http://www.youtube.com/watch?v=94hSm7V6csM

2,052

o geras i ugio standartus telpu jegyte big_smile ;D

2,053

nia aš eisiu į buvusį savo darbą, ten pasisedėsiu. Aplankysiu visus smile na o po to gal pasišokt kur nueisiu, seniai niekur nebuvau, o šokt taip norisi smile

2,054

Vaiva, 19 пишет:

o geras i ugio standartus telpu jegyte big_smile ;D

bet as juk Lauro standartus parasiau, o ne Lauros big_smile
Aurelija, gera kai laukiamas esi big_smile

2,055

juk zinau, bet vis tiek tinku i juos:d ;D

2,056

na, gerai, kad mano standartai nedideli big_smile

2,057

reik eiti turbut pavalgyti ka nors nes kai tevai gris bus man ne kas...(jei taip nepadarysiu)

2,058

irgi viskas suskaiciuota big_smile tai gal nevalgai ir ligos visokios, a?

2,059

ne ne tikrai ne... cia ne del to bet tas silpnumas tai tikrai sustabdo apetito nulis...

2,060

reik meiles big_smile visos ligos dings tongue