2,121

Re: Blevyzgos...

bereikalo taisote mane, madam wink

2,122

Sigitas, 25 пишет:

Auri, kas blondinems kazkas susije su blondinemis, joms visai ne kvailai atrodo.... ;D

Sigitai>> greit man atrado musimes :::529  bus tau cia varyt ant manes ;D

kaip jus gyvenate?kur Ingrida padejote?

2,123

Vaiva, laukiu nesulaukiu to smagaus momento.... ;D
O Ingrida moksluose.... turetu po savaitgalio pasirodyt... manau.... ;D

2,124

isvaizda gali buti apgaulinga big_smile kai voliuosies ;D big_smile ;D tada suprasi apie ka as ;D

2,125

Vaiva, as dar labiau nekantrauju.... ;D

2,126

manyje gyvena zveris ;D ir tikrai tau bus ne kas ;D ;D net tavo raumenys neatlaikys mano smugiu ;D ;D

2,127

LABAAAAA DIENAAAA, MIELIEJI BLEVYZGU LANKYTOJAI!!! smile:):):):)
pasiilgau jusu :::051 Vaivut, malonu, kad pasiilgai smile Sigitai, priimu tave i sekretorius big_smile
tai va, siandien buvo katedrinis...na...bijojom bijojom..dar komisisja velavo apie valanda..tai isvis...na, bet viskas baiges gerai wink 17 d gynimas big_smile tikiuos su savo velniuksciu nuskinsim 10 sistemoj ne pati blogiausia rezultata wink
kaip jums sekasi?tie kas mokykloij, mokslai baigti? :)kaip sesijos?kaip darbeliai? (Violetuk, uzuojauta, tikekimes atsipirks tavo kancios big_smile   )
Gabijukas kur?perskaiciau nebsirode daugiau :/chebraaaa..AUUUU big_smile Ignai, Aurelija, Vaiva, Sigitai, Evaldai, Auri, jetus, net nebepamenu kas da cia lankos big_smile labai nesupykit, ko nepaminejau, bet...tai ir yra del jusu kaltes, kad nebesirodot tongue
p.s. oi kiek reik atsigriebt..tiek daug nauju temu big_smile

2,128

Seska visur nespesi :::a46 Nesedek cia, o savo sedevra baiginek, eik i ginima ir pradek krautis lagamina, tik daug neprisidek...ziurek kad pakelt galetum tongue

2,129

spesiu spesiu jei noresiu big_smile ai..ir dar jei laiko, galimybiu turesiu tongue sedevra??cia apie ka tu?nes ta, ka darau, tai vaje kokiu "komplimentu sulaukiau" neutral
p.s. tik grizau namo, o jau varo atgal..sese...visas šeškas big_smile

2,130

O jau ir Ingrida grizo...bet kiti tokie aptinge saule veikia :? hmmm

2,131

Sveiki shaika!!! Kaip laikomes kodel taip tinginiaujam???? ;D

2,132

Sigitai>> prasaisi tu oi  tau bus ne kas kaip maza vaika su dirzu reikia musti big_smile ;D

2,133

Panele Vaiva pastaruoju metu kazkokia kovineje padetyje.... liaukis gi pagaliau, kiek mane gazdint gali, man jau shizofrenija is baimes.... big_smile Pasigailetum.... ;D

2,134

nu Vaiva tai matyt megaujasi savo isskirtine baudejo padetim big_smile

2,135

ne tai kad Sigitai kimbi kaip kaskas prie s... tikrai atsibodo kas kart kai as parasau ir tavo replika sekanti...
Auri>> nieko as nesimegauju,turiu ir taip kuo megautis

2,136

nesinervuojam ir viskas bus gerai big_smile)

2,137

Alia rimtai, Vaiva, kas darosi, kodel tokia pikta??? :V

2,138

Gal kas pabendruti nooori...:)?

2,139

Dainora, 18 пишет:

Gal kas pabendruti nooori...:)?

Kas tie "gal kas" ???? As visai nieko pries "nasciot" bendravimo???? ;D

2,140