2,221

Re: Blevyzgos...

Vaiva, nevaikyk manes, neduok dieve ir man kelnes prades smukti.... ;D

2,222

jo deduok Dieve tokiu giminaiciu... kaip taves

2,223

kazkoks seksodromas cia prasidejo tongue Sigitai, atlaikyt atlaikysi, tikiu, bet tik kad ner ka atlaikyt, nieks neparupina ka gert..tai va, busimieji vestuviu dalyviai big_smile kiekvienas atsinesa sau ka gers big_smile:D:D ir dar jaunavedziams prie dovanos po butelaiti (veliau prakalsim kokiam uzsieny lietuviams tongue  ) wink

2,224

Ingrida >>o ka man daryt jei man nereikia gerimu?(tikiuosi vandenio paprasto bus?)

2,225

Vaiva, tai nieko tokio, nesinesk...o vandens bus, gi prie ezero busim big_smile

2,226

gerai tai galiu saltinio vandens parupinti juk netoli manes yra saltinelis smile ocia prie kokio to ezeriuko?

2,227

aha, tai sutarem, galonas tyro vandens big_smile juk antra diena visi tokie pertroske tiesiog bus tongue o kur ezeriukas?nzn, man blogai su geografija, Evaldo klaust reik smile

2,228

gerai paklausiu... smile butinai kaip nors suveiksiu smile gal tinka toks kur seniau karvem vezdavo ;D ;D ;D ?

2,229

tai tinka tinka big_smile as tai negersiu is vakaro, man to tyrojo (gelezimi kvepiancio) vandenelio nereiks kita ryta tongue o tie, kas istroske patikek kaip rys big_smile ir dar manys, kad su kokiais gelezies preparatais ten, pagerintas :::608

2,230

Ingrida, 22 пишет:

kazkoks seksodromas cia prasidejo tongue Sigitai, atlaikyt atlaikysi, tikiu, bet tik kad ner ka atlaikyt, nieks neparupina ka gert..tai va, busimieji vestuviu dalyviai big_smile kiekvienas atsinesa sau ka gers big_smile:D:D ir dar jaunavedziams prie dovanos po butelaiti (veliau prakalsim kokiam uzsieny lietuviams tongue  ) wink

Gerai apžiūrim Vaiva :VGal prisidėsiu prie Sigito ketinimu :V
__
___tai gerai nebloga ;D

2,231

Ingrida>> tu teisi as taip nesugalvojau et ;?
Tomai>>  ir kaip cia mane apziurejai?:?

2,232

Tomai, nespeju gaudyt taves big_smile kas cia, jedrystvailio, per apziurinejimai Vaivutes? tongue ir taip mergaitei tik stringai belike, o jus dar kazko tikites..sakes, tas siuolaikinis jaunimas..berods vedes, neturetum i kitas dairytis..bausme sugalvojau tau big_smile skaitysi tema kazkokia ten...santuoka..baznytine santuoka big_smile
Vaibut, tai as zinai, vyresne siek tiek ;p

2,233

Ingrida>> tai kad as tu stringu net nenesioju tongue ir jau tikrai  daugiau is manes like baiki juokus smile o taip vyresne ir patirties daugiau ir protas geriau dirba

2,234

Ingrida, 22 пишет:

APCY big_smile laba diena tongue darykit ka norit, bet rugseji turi but vestuves big_smile Auri, a kodel tik ant naminukes tu prakalsi tas semkes?pats tai zinau tekilos megejas? ;D
Evaldai, prisiminiau kazkoks posakis yra...is ko ten ta vaska sako galima isspaust? big_smile:D:D

taigi javus turesiu big_smile is javu as viska pasidaryt galesiu, ir tekilas ir naminukes... big_smile)

Bet is kitos puses ka cia lyginti, namine su tekila... viena vos 40 sveria o trecia taupo visu musu laika ir sveria pakankamai kiekvienam is musu ;D

2,235

Vaiva, tai nemadinga blyn tu big_smile o su tuo protu mano tai zinai, gerai, kad ne viskas cia matos..ir ne visi pastabus tongue
Auri, paskutinio sakinio, kaip naminukiu ir kitu laipsniu nemegeja, nesupratau big_smile zinau tik tiek, kad Vaiva galona saltinio vandens parupins, tu galvai po 2 butelius degtienes big_smile

2,236

;D oi zmona gera busi Evaldui visi pinigai is kart bus dar neuzdirbti jau reikalingai sunaudoti...
tai kad as senamasdisko sutepimo esu tai ir nenesioju ju smile sikna per jautri ;D

2,237

joa tongue busiu gera, jei tik myles neutral zinok db labai juokas sueme, del tavo tos subines..galvoju kokie komentarai pasipils P V Z is Sigito big_smile

2,238

ei man jis nerupi jei rimtai taip yra...pvz galiu gera duoti kad puse metu vaiksciojau ant kojos su brolio raka nes mes zaidem zaidima perduot vienas kitam ant vienas kito pasideja ranka tai va...(turbut zinai si zaidima... nes kaskaip nerisliai as ji cia papasakojau)
Myles kur jis dings? kad tokia zmona prie sono

2,239

zinau ta zaidima, ten sukryziuoji rankas, tiksliau, grabalioji kito zmogaus slaunis big_smile tai kazkaip keistai tavo tas brolis..sakyciau koks nepazystamasis tongue nebent labai jau supykes kazko buvo big_smile
na,kaip bus taip, as nieko neplanuoju ;p
va, mama atejo, liepe uztildyt "savo laidotuves" :::044:::044:::044

2,240

ir kokios tos laidotuves? patikek mano mama taip nesako niekada nebent as su tevu pradedam rekt kai ji Erlicka pradeda klausytis isivaizduok nuo ryto iki vakaro kelios dainos..uj
tai kad ne vieni su broliu ten zaidem bet as nuo jo taip gavau kad tikrai mazai nepasirode big_smile