Re: Blevyzgos...
nepaslenku as deliot veiduku,o del akvaparku tai s ten... chloruotas vanduo,kuris mane griauzia...geriau einu as i atrakcijonus...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Страницы Назад 1 … 170 171 172 173 174 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
nepaslenku as deliot veiduku,o del akvaparku tai s ten... chloruotas vanduo,kuris mane griauzia...geriau einu as i atrakcijonus...
kur tik panele Vaiva pageidausite, kad tik paslinktumete deti sypsni
jetau, kaip graziai cia, Auri, pasakei reik ir man veiduku nebedet..tada gal pasikviesit kur
Ingrida> prasyciau nekopijuot manes...
Auri> wau koks tu geras...stebek uzdesiu veiduka o del karuseliu tai kokiu nors panasiu kaip basanaviciaus gatveje kur stovi ir krato visaip...
joa, papurtys tave ;D;D;D gal i zmogu su sypsena atvirsi
Ingrida> gal sakau as ten buvus esu,ten jau labai nieko nepurto tik slapias islipi nes tas vanduo kuris purskiamas tai kaskaip man nepatiko...paskui is salcio drebejau...
nu va tai mes vyriokai susigusim aplink ir apsildysma tave, nesijaudink ~
nesijaudinu as pratus salti..visada pamelus kaip mama sako mane atsildyt neimanoma ;D
kokie gera filma katik ziurejau per lrt..o dabar dar geresne daina skamba...(grazi poezija)
alia galiu dabar tik nualpt ant vietos is begalinio pasitenkinimo nes nieko daugiau ir nebelieka ! Paveizekit - vaiva net dvejais smailais mus apdovanojo ! ! ! ! ~ O as dar net neminesiu apie dpoezijos visokius privalumus
Eh... labanakt ivsiems beje bisq uzsisedejau netyciukais ;D
dpoezijoje esi uzsiregistraves? nes as tik vakar toki puslapi teatradau...
aha, laba diena, mielieji bohemscikai ;D ka nuveiket sia nuostabiai lietinga diena?
labas,kad nieko ipatinga kad nelyja tik ryte lijo
pas mane protarpiais ir labai smarkiai, bet gerai, kad db liovesi
pas mane tai dabar tokia saule sviecia (tiksliau spigina i akis)
Sveiki is vakaro Visi!!! Kaip jum einasi???
Sigitas!! ------------> ;D (zalia ranka) :D:D einasi vis, klisom kojom, bet einasi
kur dinges? :?
Labas ir Tau Ingrida.... As niekutr nedinges, pas mane tik internetas suluzes..... ;D
Tiek ten tu bedu, toliau daugkas, kas yprasta, teka sena vaga..... ;D
tu konors padauginai, ar tik siaip linksma? bet jau susitvarkei neta?
busi priklausomas nuo forumo?? ;D
Netas pats susitvarke.... ir ytariu trumpam...... ;D Manau keisiu neto tiekeja ir turbut liksiu priklausomas nuo forumo.... ypac ieskok.lt ... ;D
nuo ieskok,neimanoma isgyti (si prikalsausomybe ilgai gyvena)
Страницы Назад 1 … 170 171 172 173 174 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...