4,081

Re: Blevyzgos...

labas grazuoles ir zmoniskieji zmones:)

4,082

Kestuti, man tai labai idomu kada tau atsibos i mus taip kreiptis big_smile labas smile
Vaivuk, jau siek tiek geriau, gal ryt isvis liuks bus wink

4,083

na kai suzinosiu ka nors baisaus apie jus(juokauju):::044:::044

4,084

hmmm...nemanau, kad suzinosi :?o jei ir suzinotum, bijotum prasitart, nes paskui nebemiela gyvent tau butu :Dcha cha cha ;Dlabanakt smile

4,085

Ingrida> nekur neiki...neeeeeeeeee
Kestuti> kaip mielai su mumis sveikinies...

4,086

Ingrida> :::044:::044 labanaktukas:)

Vaiva> na dekiu:)

4,087

Ingrida> va ir dingo sad velniava...
Kestuti> nera uz ka dekoti,juk tu taip graziai sveikinies ne as

4,088

Vaiva> tai kaip sekas?kai naujesnio?

4,089

labas rytas
Kestuti>esu kvieciama mokintis kur noriu ir esu laiminga,bet mano atestatas kitoj mokykloje tai be pirmadienio negaliu gauti nes ten kaskas pas ju serga..o pirmadieni man yra prijemimas iten kur noriu....

4,090

labas vakaras :)Vaiva, nepanikuok..man kai reikejo diploma atsisviest, irgi nieks nesigavo, nes sekretore buvo atostogose, bet .. bet man zutbut jo reikejo, tai as ejau vel i univera ir ..ziuriu, atejus ji kazko ir atsisvieciau :Dnusiaub ten kanors ir atiduos :?
Kestuti, juokas gerai :Dypac kai nezinai kiek gyvensi ;D

4,091

Per tris narsykles kai paspaudziu naujos merginu foto minifoto nerodo, o anksciau rodydavo tuos pacius gal puse metu

4,092

mmm big_smile o tu cia pataikei? :?koks skirtumas tos foto...ziurek visas anketas is eiles ir bus liuks tongue

4,093

Ingrida> tai kad baime kad laiku galiu neatgauti atestato..o jie juk turi atesto kopija,bet orginalas dabar butinas... nu paziuresim kaip ten bus...melsimes smile

4,094

o kopijos neuztenka?ji patvirtinta ar ne?
Vaivuk, sedziu sedziu db ir zinai ka prisiminiau :)vakar buvo 1 metai kaip as ieskoke esu big_smile

4,095

Ingrida>patvirtinta viskas jai yra,bet reikia orginalo dabar... nu siaube,o tu vakar taip blogai dar jauteisi sad o kaip sveikata?  beje su metukais :*
Kaip noriu saldumynu nebegaliu....

4,096

oho kokia populeri tema blevizgos

4,097

Armynai> blevyzgos ;D aisku kad populiaru smile kol mes cia su Ingrida esam smile

4,098

nu rimtai :Dtaip sudinai jauciaus, kad.. :)nu zinok pakalbejau su sese, tai ji rimtai sako, kad reik originalo..bet tai tu nueik i ta istaiga ir atsiimk, visvien juk kazkas ten dirba, pagrindiniai asmenys turi but ten :?
Arminai, na, antra pagal populiaruma :Dlabas tongue

4,099

Ingrida> sakau kad ten kur yra orginalas snd sambinom pasake be kitos savaites negausit nes serga ten kaskas kuri atiduos... mes sakom kad mums butinai reikia pirmadieni,sako del atestato nesivarginkit gausit be problemu bet tik is sio zmogaus...
Arminai> kur buvai dinges?

4,100

na, nzn nzn Vaivuk, blem, kad tik tau viskas ten gautus neutral kad Arminas ir dabar dingo big_smile