Re: Blevyzgos...
tai mes ir taip gi busime jauni amzinai... bus prisiminimas kaip susipazinome
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Страницы Назад 1 … 206 207 208 209 210 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
tai mes ir taip gi busime jauni amzinai... bus prisiminimas kaip susipazinome
na, gal ir busime jauni amzinai, jei tik vienas kito per daugiausiai nenervinsime :Dtu jau mane pradedi gasdint su tom kregzdem
o kaip as tave su tom kregzdem pradedu gazdinti...
blemba negi tu sergi kregzdefobija...
nu tu kaip parasai tai as negaliu kartais ;D;D;Dsiaip as turiu daug fobiju :?bijau viena likti kur nors rusy..tamsoj...bijau vaziuot liftu, aukscio bijau...kregzdziu nebijau, berods...esu laikius rankoj zvirbli, kai kazkada isskrido i balkona ir nezinojo kaip isskrist, tai sugavom, bande dar tetis palesint, bet kur tau jis valgys kai tokiam strese :Dtai va, as ir palaikiau, nemoku apsakyt kaip jo sirdele plake
tu jau tik nepergyvenk kai susituoksime as taves tikrai kokiam tamsiame rusy nelaikysiu... ir vienos nepaliksiu... o musu name net lifto nebus... tik tos kelios kregzdutes skraidys ir primins kad mes vis dar jauni
Labas kreksdutinai
kaskaip i seimos reikalus kistis hmm..nejauku..
net lifto nebus ;D;D;Dsese luzta zinok perskaicius :Dna, ka as galiu pasakyti :)isvada-gyvensime po atviru dangum turbut, bet tai gerai, man patiks, svarbu kartu su tavim;)ai, ir zinoma musu kregzdutes
Vaivut, kur tie kiskiai? ;D
vaiva viskas normaliai kiskis kiek tu nori... tu gi kai sese kurios tevai taip ir nenupirko
Ingrida>kokie dar kiskiai?
Evaldai>beveik mane izeidei...nes mano varde budavo V didzioji..
Vaiva, miske kiskiai buna, troleibusuose, tai pagalvojau, kad ir cia ;D
Evaldai, tasykis
Ingrida> pala o jus esat mane kada nors vienas kita?ar tik per vestuves pasimatysit?
tai aisku matemes.. snd per devinta sapne as ja nuo liuto isgelbejau... ir tai tik vienas is begales kartu kai matemes
Evaldai>tai tu busi liutu medziotojas ar gaudytojas :? ziuriu tu ant gyvunijos patraukes...nes Ingrida kaskiek liepia..
Ingrida> na cia nesokineja bet dar nemaciau...
joa jis mane gelbsti ir gelbsti, as tokia nevykele jauciuos, kad pati apsigint negaliu
Vaivuk, ka as liepiu? :?
gali gali... tik salia taves kai bunu ir sugebu tuos liutus nugaleti... atsimenu anksciau oij kai nuo lakstydavau... ir buvau ismokes skraidyti ir dar kazko... bet visvien nepavyko o dabar... net smagu miegoti
matai kaip :)as tuoj susilydysiu nuo tokiu pasakojimu
Evaldai>isleiski knyga savo sapnu...kaip as smagiai skaitysiu tai kaip ar bus knyga?kuria galesi dedikuoti Ingridai...
Ingrida> visi zinom tai kad vyrams reikia parodyti kad jie gali mus apsaugoti..ir jie laimigi ir mes...bent as taip galvoju...
kad as cia gal geriau karts nuo karto papasakosiu savo sapna.. ir nereiks tos knygos isleisti...
be to popierius brangus... o mes gamta saugom medelius... ir siaip dar taupom... tai zinai gaila ir ta knyga leisti
mmm gerai,bet elektra bragiau..Auriiiiiiiiiiiiiiiiii padek tavo ekonomikos mums reikia kad pigiau popierius ir leidyb ar elektra,klaviatura ir kita..
Na gerai tada gerai sapniuku kad dazniau matyciau ar gerai?
Vaiva, matai ...ir man tik kartais nuskyla tuos sapnu pasakojimus persiskaityti :)zinai, kad neislepciau perdaug :|joa, taupom mes, as jau nuo ryt pradedu, o Evaldas nuo siandien jau pradejo
Страницы Назад 1 … 206 207 208 209 210 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...