1,561

Re: Blevyzgos...

Ingrida, 22 пишет:
Andzelina, 18 пишет:

niu as tej vis dar cia lik ir big_smile

pastebejimas big_smile idomiai rasai big_smile

tej kad as visa laika tep tik nieko blogo negalvok:::608

1,562

nu ta ir pastebejau, kad visa laika big_smile as zinok labai kabinejuos..busiu lt kalbos mokytoja big_smile

1,563

Ingrida, 22 пишет:

nu ta ir pastebejau, kad visa laika big_smile as zinok labai kabinejuos..busiu lt kalbos mokytoja big_smile

niu tada neveltui toks pastabumas o seip gal dar del to kad ne lietuve esu tej del to keistai rasau smile big_smile

1,564

AUris neluzo. Auris zaidesi big_smile

Tai kuriam mieste tinkames poola lost? big_smile)

1,565

tai siūlyk smile

1,566

Klaipeda? big_smile

1,567

ar ne per gerai tau ten big_smile beveik visi meetai šalia namų smile nors, gal neatsisakyčiau, bet tik ne vienai valandai nuvažiuot, kad tik pažaist big_smile kažkaip per brangus poolas išeis big_smile

1,568

tai del nakvynes nera problemu big_smile mano namai jau iprate tarnaut kaip viesbutis sveteliams atvykeliams  :]

p.s.: argi blogai turet savanaudiskumo ? big_smile)

1,569

na, as ir ne lietuve wink alio alio kas kalba alio kodel nemiega?? sakyk ko siandien reikia tauuuu big_smile
Auri, bet ir naglumas tamstos hmm vaziuok tik pas Aurelija...

1,570

sakai viešbutis ieškoko nariams :::044:::044:::044 tai nejau viena važiuosiu? kas dar poolą mėgsta žaist?

1,571

Ingrida, 22 пишет:

na, as ir ne lietuve wink alio alio kas kalba alio kodel nemiega?? sakyk ko siandien reikia tauuuu big_smile
Auri, bet ir naglumas tamstos hmm vaziuok tik pas Aurelija...

tai ir tu atvaziuok, vietos pilna big_smile)

1,572

aš aš! :::b25

1,573

Karolina, 20 пишет:

aš aš! :::b25

oooo!! :] jau 2 zmogenai big_smile kas dar? big_smile)

1,574

Karolina, mėgsti? va tuoj ir surinksim kompaniją smile

1,575

o taip, musu karolyte tai poolo meistre wink Jungsim bendras pajegas jauciu pries ja viena ;D

1,576

hmmm visai noretusi bet kaskep is pradziu miska siuliai tej gal tiek to ;D ;D ;D

1,577

jei stalu negaila galiu pabraizyt big_smile o siaip i boulinga jei tai varau big_smile

1,578

oi prasideda imantrybes - boulingas.... big_smile jei taip ir toliau tai dar ir i baseina uzsinoresim gal? big_smile)

1,579

Auris, 21 пишет:

o taip, musu karolyte tai poolo meistre wink Jungsim bendras pajegas jauciu pries ja viena ;D

nium aš taip pat poolo mėgėja, bet nžnau kaip jūs žaidžiat,beje negalima nuvertint priešininkų big_smile

1,580

Andze, tai nesijaudink big_smile Klaipedoj miskai kairen ir desinen...visur ;D tad nuo ju tai tikrai nepabegsi ;D Bet tavo laimej, jie visi spigliuociai. big_smile)

Aurelija, tai niekas ir nenuvertina tu priesininku big_smile sakyciau net pervertinam ;D bet jei tu sakai irgi megeja, tai tada as su karolyte jungiu pajegas pries tave big_smile~