Re: Blevyzgos...
sveikuciai visi pasiilgau ir as visu... muuacc dideliausias visiem
matau dauguma cia uzsiemusiu, kas mokslais, kas darbais... pasiilgau ir as Gabija tu pasizvengimu vakarais
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 100 101 102 103 104 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
sveikuciai visi pasiilgau ir as visu... muuacc dideliausias visiem
matau dauguma cia uzsiemusiu, kas mokslais, kas darbais... pasiilgau ir as Gabija tu pasizvengimu vakarais
va, jau turiu kate
koke Ignai?
sumazink kate, bo nieko neina iveizet ;D
labai panaši į ankstesnę vieną, bent jau kiek atsimenu
nu va, pamazinau biskeli
pamaiva pamaiva bus tau, kai seneliu patapsi
na, bet nieko tokio..speju norinciu katinuku atsiras
juk mes visi cia tokie geri
tai va, mielieji labai labai jusu PASIILGAU! tu vakaru, apie kuriuos prabilo Gabijukas ir Violeta
na ir kas, kad nera ka veikti ir sedim (merdejam) prie tu kompiuteriu, bet juk ir tokios akimirkos mielos!svarbu, kad butu gera kompanija
Vaivut, kad ir kaip mokykloj man nepatiko...bet tai buvo iki 11 klases, nes paskui tai oi kaip patiko aisku, neskaitant 12 klases egzaminu streso...nzn, db kai prisimenu..tai 11-12 klasese buciau ir buciau
isleistuves..mmm...sokis sokis sokis
bet lb isimintinas buvo simtadienis, tiesiog nerealiai realus
tai kaip mums visiems sekas??
11-12 klases buvo geriausios, nes maziausiai mokintis rekejo, o tik prisimint viska
taip ir sekas.. nama pastaciau, auginu vaika.. bet dar tik katinu.. o ne zmonos..
vajetus o as jau vos negavau infarkto! galvojau vaika isitaisei per tas kelias dienas
tai kada ikurtuves???ar jau buvo blyn
a?
Gabija>> tai kad nieko ipatingo nenuveikiau nei per simtadieni ir paskutini skambuti...gal zmones kurie negeria tokia atkasenos ir dar zmones nesupranta kad yra zmoniu kur negeria..
o pirmas egzas tai su greitaja...tai ka eisiu perlaikyti db del savo visu ligu...
Vaiva?tai kas db buvo tau, a? kas per greitukes??? o del negerimo..tai lb negerai, kai kiti dar pasiepia..tipo vaidini...ir pan...nesuprantu as tokiu...
laikykim blaiviuju fronta
Ingrida>> aciu uz ta fronta:)
o su greituke paprastai reikejo man mediku kad nebuciau kaip lavonas...ir per ilgai isbuvau as pas medikus tai pirma dali ir neuzskaite.... bet apie mane kitoje laidoje
kaip jums sekasi?
kokios dar kitos laidos jei viena sudomino, tai per kanalus nelakstau
cia tau del streso prireike mediku pagalbos ar siaip kas su sveikata?svarbu, kad bent spejai i kita dali
va, siandien tyyynnngiadieniiissss tai plavineju cia..ten ..bei ..ten ten
ka tu veiki? ir visi kiti kurie cia uzsuka??
as tai piesiu...uzejo noras...patikek as ir tinginiauju ir esu laiminga
o apie laidos tesinuka tai galiu pasakyti tikrai kad ne is streso turiu visokiu idiotisku ligu kurios gadina mane...
aisku, tada reik gydytis (pasakiau kaip nzn nuo ko liepciau gydytis
)
as taip pat zinok laiminga..gera, retkarciais patinginiauti o as dainuoju
http://www.youtube.com/watch?v=CP2Egs4coeI
as ir panasiai pas mane ijungta muzika,bet tu ta youtuba pamegusi gerai
zinai kas keisciausia :)cia tik koki menesiuka as taip atradus ji..na, pradejau ziurinet ten..nes kai siusdavo visokias nuorodas tai nlb ziuredavau
ka piesi?
o tu youtubo nepamegusi? :? :?
labas Auri :)pasiilgau
Sveikučiai! Man šiandien pagaliau tingiadienis taip pat įsivaizduojat, net nžnau ką veikt šiandien, jau seniai taip buvo.. pagaliau
na matau blevyzgos nlbai ir pasistūmėjo per tas dieneles kai manęs nebuvo. Kaip visiems sekasi? Ką veiksit šiandien?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 100 101 102 103 104 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...