2021

Re: Blevyzgos...

sveikuciai visi wink pasiilgau ir as visu... muuacc dideliausias visiem wink

matau dauguma cia uzsiemusiu, kas mokslais, kas darbais... pasiilgau ir as Gabija tu pasizvengimu vakarais big_smile

2022

va, jau turiu kate smile http://forumas.ieskok.lt/imgload/4465

2023

koke Ignai?

2024

sumazink kate, bo nieko neina iveizet ;D

2025

labai panaši į ankstesnę vieną, bent jau kiek atsimenu smile

2026

nu va, pamazinau biskeli big_smile http://forumas.ieskok.lt/imgload/4466

2027

pamaiva pamaiva :::305 bus tau, kai seneliu patapsi tongue na, bet nieko tokio..speju norinciu katinuku atsiras smile juk mes visi cia tokie geri big_smile
tai va, mielieji smile labai labai jusu PASIILGAU! tu vakaru, apie kuriuos prabilo Gabijukas ir Violeta neutral na ir kas, kad nera ka veikti ir sedim (merdejam) prie tu kompiuteriu, bet juk ir tokios akimirkos mielos!svarbu, kad butu gera kompanija wink
Vaivut, kad ir kaip mokykloj man nepatiko...bet tai buvo iki 11 klases, nes paskui tai oi kaip patiko smile aisku, neskaitant 12 klases egzaminu streso...nzn, db kai prisimenu..tai 11-12 klasese buciau ir buciau smile isleistuves..mmm...sokis sokis sokis big_smile bet lb isimintinas buvo simtadienis, tiesiog nerealiai realus smile
tai kaip mums visiems sekas?? smile

2028

11-12 klases buvo geriausios, nes maziausiai mokintis rekejo, o tik prisimint viska big_smile
taip ir sekas.. nama pastaciau, auginu vaika.. bet dar tik katinu.. o ne zmonos.. :::044

2029

vajetus big_smile o as jau vos negavau infarkto! galvojau vaika isitaisei per tas kelias dienas tongue tai kada ikurtuves???ar jau buvo blyn hmm a?

2030

Gabija>> tai kad nieko ipatingo nenuveikiau nei per simtadieni ir paskutini skambuti...gal zmones kurie negeria tokia atkasenos ir dar zmones nesupranta kad yra zmoniu kur negeria..
o pirmas egzas tai su greitaja...tai ka eisiu perlaikyti db del savo visu ligu...

2031

Vaiva?tai kas db buvo tau, a? kas per greitukes??? yikes o del negerimo..tai lb negerai, kai kiti dar pasiepia..tipo vaidini...ir pan...nesuprantu as tokiu... wink laikykim blaiviuju fronta big_smile

2032

Ingrida>> aciu uz ta fronta:)
o su greituke paprastai reikejo man mediku kad nebuciau kaip lavonas...ir per ilgai isbuvau as pas medikus tai pirma dali ir neuzskaite.... bet apie mane kitoje laidoje big_smile
kaip jums sekasi?

2033

kokios dar kitos laidos big_smile jei viena sudomino, tai per kanalus nelakstau tongue cia tau del streso prireike mediku pagalbos ar siaip kas su sveikata?svarbu, kad bent spejai i kita dali wink
va, siandien tyyynnngiadieniiissss smile tai plavineju cia..ten ..bei ..ten ten big_smile
ka tu veiki? ir visi kiti kurie cia uzsuka?? smile

2034

as tai piesiu...uzejo noras...patikek as ir tinginiauju smile ir esu laiminga big_smile
o apie laidos tesinuka tai galiu pasakyti tikrai kad ne is streso turiu visokiu idiotisku ligu kurios gadina mane...

2035

aisku, tada reik gydytis smile (pasakiau kaip nzn nuo ko liepciau gydytis big_smile  )
as taip pat zinok laiminga..gera, retkarciais patinginiauti wink o as dainuoju wink tongue
http://www.youtube.com/watch?v=CP2Egs4coeI

2036

as ir panasiai pas mane ijungta muzika,bet tu ta youtuba pamegusi gerai

2037

zinai kas keisciausia :)cia tik koki menesiuka as taip atradus ji..na, pradejau ziurinet ten..nes kai siusdavo visokias nuorodas tai nlb ziuredavau wink
ka piesi? smile

2038

o tu youtubo nepamegusi? :? :?

2039

labas Auri :)pasiilgau big_smile

2040

Sveikučiai! Man šiandien pagaliau tingiadienis taip pat :::528 įsivaizduojat, net nžnau ką veikt šiandien, jau seniai taip buvo.. pagaliau smile na matau blevyzgos nlbai ir pasistūmėjo per tas dieneles kai manęs nebuvo. Kaip visiems sekasi? Ką veiksit šiandien?