2081

Re: Blevyzgos...

Giedriau, mažiau stebėkis, db visko būna wink vat įdomu tik kaip ateinančioji karta supranta XXI amžių smile

2082

nepamirsk kad ir tu is ateinanciosios kartos dar vis skaitaisi big_smile)

2083

ai Auri wink kad gal nelbai smile beje man tai tikrai negresia wink o ateinančią kartą skaitau jaunesnius už save tongue

2084

sveikuciai visi wink pasiilgau be proto wink
kaip gyvuojate? kaip mokslu ikarstis? kaip darbai?

as pati prapuolusi darbuose, serga vienas kolega, tai turiu papildomo kruvio...
kaip vestuvininkai? zenijasi dar cia kas nors, ar jau atideta neribotam laikui? wink

kaip mano Sigutis laikosi? mmuuaccc

2085

Sveikute wink nia su vestuvėm pas mane tylu smile bet kad pamergė būsiu tai dukart Liepos mėnesį big_smile mano draugės kažkaip viena po kitos išteka smile o mokslai kol kas atslūgo, pagaliau ilsiuos, bet jau po savaitės sesija prasidės, tai baigsis mano katino dienos big_smile

2086

zinai, prisiminus sesija dziaugiuosi kad dirbu, bet kai kas ryta keliuosi 7 val., prisimenu kaip gerai budavo pramiegot paskaitas wink

2087

Aurelija, 19 parašė:

ai Auri wink kad gal nelbai smile beje man tai tikrai negresia wink o ateinančią kartą skaitau jaunesnius už save tongue

nu va ;] as ateinancia karta irgi skaitau jaunesnius uz save ;D

2088

smile kaip šmaikštu wink deja nuvilsiu tave, aš tikrai nesiruošiu kol nebaigsiu mokslų imt ir pradėt šeimyninį gyvenimą, ta prasme, kad ir vaikas būtų ir pan.

2089

nu va Aurelijuk, labai saunu, as iskart igavau vilties del ateinancios kartos big_smile~

2090

smile

2091

big_smile aga wink tik dėl mano ateinančios kartos susirūpinus aš sad

2092

kas cia per rupesciai visokie?

2093

labas vakariukas

2094

na ir blevyzgos big_smile

2095

Vilma, 23 parašė:

na ir blevyzgos big_smile

Tau irgi patiko????

2096

Sveiki, pasirodo uzsuku per retai, nes reikia skaityt daug puslapiu..  Bet as ju neperskaitau visu big_smile Kas pas ka naujo? Kaip gyvenat? smile

2097

Ignai>>tai laikas perskaityti tongue tada nereikes klausineti tongue
Sigitai>> tai galvoji kam nors gali nepatikti musu blevyzgos?:?

2098

Kad galvoju atvirksciai.. laikas buvo, kai maziau neskaitytu puslapiu buvo big_smile dabar jau per velu.. big_smile

2099

Iganai>> dabar ziuriu ir vel blevyzgos stovi vietoje sad fui a kaip neidomu kur jus ? smile

2100

O mes pasislepe... ;D