Re: Blevyzgos...
apie Fausta
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 107 108 109 110 111 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
apie Fausta
Kokia as laiminga negaliu sokineju is dziaugsmo kad suzinojau kad istorija islaikiau jegyte..geriau ir nebuna....
Austeja>>apie koki cia Fausta kalbi?
Kokia as laiminga negaliu sokineju is dziaugsmo kad suzinojau kad istorija islaikiau jegyte..geriau ir nebuna....
Austeja>>apie koki cia Fausta kalbi?
Islaikai istorija o apie fausta nieko nezinai..... ;D
ne nezinau tik is lietuviu girdetas... kuo jis cia detas?
Vaiva, kas sake kad jis kuom nors detas|????
nu tai tokia mintis mano smegenim blondiskom persasi tai jei mini tai ir jis kaskuo detas ir nusipelnes yra
ech tos blondines ir ju mintys.... ;D
Sigitai,Sigitai ... pastebejai kad mes tik cia terasom visi dinge
tai nedinge, mes tik is nuosales pagarbiai stebim kaip cia baigsis visas gincas stafkes deliojam ir laukiam nekantriai rezultatu:))))
Auri>> tai kokie tie rezultai ir ta puse ar ne?
Stebetojai mes visi, tik rasytojai, kaip jau ir pavieniai.... kartas nuo karto raselinio parkerio plunksna padrekinam rasalu.... ;D
nu taip pritarsiu as tau si karteli juk reikia ir mums parasyti kaip laikotes?klaip sekasi?kaip seima ?gimines?;D
apsidziaugiau, kad blevyzgos pajudejo, bet kad cia kazkoks bardakas imsim lazda
na va, as jau namie
ir busiu su jumis, kiek akys leis
O Ingrida kaip dziugu matyt tave
oo Vaivut, nepabek tik pakalbam
man taip pat dziugu tave matyti
ka veiki dabar, vasara ir pan?
veikiu tai kad nieko ipatinga atejau priregistruoti broli zaidime tai cia uzsisedejau
saunuole, sedim sedim kiek broliui metu?neregistruok, sakyk teta neleidzia pikta
kad jau uzregistravau 22 jam...o kaip ir tau niekada nestebajau kiek tau ups... mes kaip kokios narkomanes kurios ateina kiekviena diena ;D
Vaiva, tai nepastabi esi, va nors ka nors apie tave issiaiskinsiu tai jau nuvarys dabar tave nuo kompo ane?
narkomanes narkomanes...bet pripazystam..belieka pradet gydytis
o taip nepastabi... et geda bet ka jau padarysi tokia jau as esu...ne niekas manes nenuvarys jis ne namuose yra o tevas tikrai nenuvarys (beto serganciu ligoniu niekas nieko nesako)
ir ka dar noretum apie mane isiaiskinti?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 107 108 109 110 111 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...