Re: Blevyzgos...
Auri>>nereikia jau sitaip..geriau tu ta inkara ieskoki ir paskui Italiskas bures...
Ingrida>> tai kad as neikur nezadu eiti...jau arbatyte katik atsigeriau
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 115 116 117 118 119 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Auri>>nereikia jau sitaip..geriau tu ta inkara ieskoki ir paskui Italiskas bures...
Ingrida>> tai kad as neikur nezadu eiti...jau arbatyte katik atsigeriau
tai laaabai gerai, Vaivut nardysim po karstas forumo bangas
GErai mielosios brangiosios... begu as ruostis rytojaus egzaminui ir tuo paciu gal inkaras kur pakeliui pasivoliuos... )
Auri, na, tavo tie mokslai tai tikrai nesamoningi bek, sekmes
(nedekok is anksto
)
Auri>>sekmes mokantis..
Ingrida>>taip kai mes pasineriam i tas gelmes greit neinyrame,turbut mes greiciau Auriui inkara rasim nei jis ;D
inkaro sakai reik?? turiu viena toki, apie 12 kg turetu db svert
HMM tai gal jam toks tiktu:?
kodel man nuojauta kuzda kad tas inkaras gyvas ir krutantis?
man atrodo kad jis visia negyvas ir visai nekruta
O tau mokintis eiti nereikia?:?
Auri, gerai manai, beto, jis ir sneket moka ;D tai???tinka?
Ingrida>>as manau kad viskas tinka katik stabdytu ir padetu surast suzadetine...;)
na, zinau, kad suzadetine bijo cia uzeit, nes uzsikabliuos reiks raportuot, kad inkara parsiustu
labas vakarelis brangiosiois ir brangieji mano meilei seilei net didziausias buskiz :*
matau nenuobodziaujat smagu smagu, as va po vairavimo bilietu sprendimo irgi nusprendziau smegenis pravedint
kas geresnio?
o klausyk, Auri, man kaip ir mintis uzgime... sakai suzadetine nuplauke toli toli... inkaro vis ner.. su kuo vytis ner... Vaiva kaip undine jureiviui... tu is Klaipedos.. kaip ir prie jureiviu... seki minti?
na minti tai gal ir seku bet argi cia dabar graziai visa tai atrodys ant popieriaus? Tik ka pametes viena su kita zenijos... kazkaip visai nekrikscioniskai, nei asarus nei nieko... :? :?
Violetuk, nejau siulai musu kuil...kukluji Auri padaryt neistikimu?? :O:O
ir kaip sekas tuos bilietelius mokintis?
bilietelius? :? :?
p.s.: o mano suzadetine onlain, tik kazko kuklinas... :? :?
na, anksciau bilietais vadindavos tie vairavimo klausimai ne apie baltus snekam nea
aciu dievui jau pagalvojau kad cia kazkokios kazkokios aliuzijos i mano psichine sveikata...
Neskaitau jokiu bilieteliu. Tiesiog valgau knyga kurioje yra belenkiek trilijonu puslapiu. Kramtosi neskaniai, aciu kad pasidomejai
na visai neblogai, uzsiregistravau egzaminui liepos 19, sprendziu ne 100% bet 80% pasiekiu
Auri.... em... o as kazkaip pamaniau jog ji tave pamete :V
Ingrida, kuklumas ne liga pagydysim
aai tai cia jau nebesigilinam kas ka ir kaip. Svarbu kad inkaro reikia o jo nera, valtis toli, tad nieko nebepadarysi
Puslapiai Ankstesnis 1 … 115 116 117 118 119 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...