2321

Re: Blevyzgos...

Auri>>nereikia jau sitaip..geriau tu ta inkara ieskoki ir paskui Italiskas bures...
Ingrida>> tai kad as neikur nezadu eiti...jau arbatyte katik atsigeriau

2322

tai laaabai gerai, Vaivut tongue nardysim po karstas forumo bangas big_smile

2323

GErai mielosios brangiosios... begu as ruostis rytojaus egzaminui ir tuo paciu gal inkaras kur pakeliui pasivoliuos... big_smile)

2324

Auri, na, tavo tie mokslai tai tikrai nesamoningi neutral bek, sekmes smile (nedekok is anksto wink )

2325

Auri>>sekmes mokantis..
Ingrida>>taip kai mes pasineriam i tas gelmes greit neinyrame,turbut mes greiciau Auriui inkara rasim nei jis ;D

2326

inkaro sakai reik?? big_smile turiu viena toki, apie 12 kg turetu db svert big_smile

2327

HMM tai gal jam toks tiktu:?

2328

kodel man nuojauta kuzda kad tas inkaras gyvas ir krutantis? big_smile big_smile big_smile

2329

man atrodo kad jis visia negyvas ir visai nekruta big_smile
O tau mokintis eiti nereikia?:?

2330

Auri, gerai manai, beto, jis ir sneket moka ;D tai???tinka? big_smile

2331

Ingrida>>as manau kad viskas tinka katik stabdytu  ir padetu surast suzadetine...;)

2332

na, zinau, kad suzadetine bijo cia uzeit, nes uzsikabliuos tongue reiks raportuot, kad inkara parsiustu wink

2333

labas vakarelis brangiosiois ir brangieji wink mano meilei seilei net didziausias buskiz :*
matau nenuobodziaujat wink smagu smagu, as va po vairavimo bilietu sprendimo irgi nusprendziau smegenis pravedint big_smile

kas geresnio?

o klausyk, Auri, man kaip ir mintis uzgime... sakai suzadetine nuplauke toli toli... inkaro vis ner.. su kuo vytis ner... Vaiva kaip undine jureiviui... tu is Klaipedos.. kaip ir prie jureiviu... seki minti? big_smile

2334

na minti tai gal ir seku bet argi cia dabar graziai visa tai atrodys ant popieriaus? Tik ka pametes viena su kita zenijos... kazkaip visai nekrikscioniskai, nei asarus nei nieko... :? :?

2335

Violetuk, nejau siulai musu kuil...kukluji Auri padaryt neistikimu?? yikes:O:O
ir kaip sekas tuos bilietelius mokintis? wink

2336

bilietelius? :? :?

p.s.: o mano suzadetine onlain, tik kazko kuklinas... :? :?

2337

na, anksciau bilietais vadindavos tie vairavimo klausimai big_smile ne apie baltus snekam nea big_smile

2338

aciu dievui jau pagalvojau kad cia kazkokios kazkokios aliuzijos i mano psichine sveikata... big_smile

Neskaitau jokiu bilieteliu. Tiesiog valgau knyga kurioje yra belenkiek trilijonu puslapiu. Kramtosi neskaniai, aciu kad pasidomejai big_smile

2339

na visai neblogai, uzsiregistravau egzaminui liepos 19, sprendziu ne 100% bet 80% pasiekiu big_smile

Auri.... em... o as kazkaip pamaniau jog ji tave pamete :V

Ingrida, kuklumas ne liga wink pagydysim big_smile

2340

aai tai cia jau nebesigilinam kas ka ir kaip. Svarbu kad inkaro reikia o jo nera, valtis toli, tad nieko nebepadarysi big_smile