2481

Re: Blevyzgos...

Tu tuo tarpu galesi gulet vonioje... smile ar gerai sugalvojau?

2482

sveika violeta... ir ka prispeliojot big_smile
ai nieko siaip tupinejau... gaudziau kregzdes big_smile

2483

Vaiva, na, neblogai sugalvojai smile jei dar ji bus vyrelio paruosta... big_smile
Evaldai, kaip matau visai nieko mano norai, gamtoj juk pabut sveika tongue

2484

matai Ingrida, as gi sakiau jis pasaloj prie kregzdziu tupi big_smile

2485

blemba atrasau... ir jau tris pries mano.... big_smile nesamone kazkokia... big_smile

2486

Ingrida> bet tu vyrelio nekankinki taip..
Violeta>>labas

2487

tegul kankina... man patinka big_smile

2488

O as cia  norejau tave uzstoti..kad visia taves nenukankintu et... daryt gera o nesupras ;D

2489

Viava, nesupratau?as Evalda kankinu? :::818
Violeta, matai, patirtis savo daro wink o as jau galvojau, kad jis mane paliko nieko nepaaiskines smile
Evaldai, turesiu galvoj, kad kankint tave karts nuo karto reiks ;D

2490

em nu nezinau tik man pasirode kad kankini...bet jam patinka kai daug darbu turi smile

2491

aha, tuo mes panasus...as va kai neturiu ka veikt tai visko prisigalvoju paskui :::913

2492

va va, vaikuti (xaxaxa...nieko neprimena?), reikia klausyt vyresniu ;D

2493

jo as tai veikt tai tikrai neturiu ka..pro langa stebiu kur parazitai spokai skraido... ir gandras smile

2494

Violeta, 29 parašė:

va va, vaikuti (xaxaxa...nieko neprimena?), reikia klausyt vyresniu ;D

Violetuk, ne VAIKUTI reik sakyt, o VAIKELI ;D;D;D klausysiu neutral

Vaivuk, mano drauge savo vaika spoku vadina ;D gandras jau apie tavo namus sukinejas?tai gera zinia!Vaiva greit vaikeliu sulauks big_smile pas mane kregzdes sukinejas visad...(Evaldai, kregzdes big_smile gal tu cia kurnors netoli? wink  )

VAKARA VESU NIEKAS NEBENORI JAU ISEITI IS NAMU....DIDELE PIEVA ISSIPRAUSUS MIEGA PO BALCIAUSIU RUKO PATALAIS :::435

2495

ei na sau vaikeliui tada nepasiseke..tai kad ne Vaiva jokio vaikucio neture..paprasciausiai ant mano kaimynu stogo gandralizdi susisuko..(keista kad taip zemai )
Ingrida o tau dar niekas neliepia kad perjungtum kita daina?

2496

Vaiva, jis gal isitaise ant kaimynu stogo, kad tave geriau matytu big_smile
ne, neliepe...tik sese,buna, kad liepia, bet db retai kada pargryzta...o tevai, tevai kencia arba as uzsidarau duris big_smile beje, kaip tik pasigarsinau, nes viena namie likau ;D

2497

oij atsiprasau, VAIKELI ;D

beje Vaiva, kai perskaiciau apie gandrus, mano pirma mintis irgi buvo tokia kaip Ingridos big_smile

2498

eikit jau seniai jis ten pas ju gyvena... reiks kokia diena nufotkinti ir parodyt jums nes nepatikesit kaip jis zemai isikures visai ne ant kamino... ir manes jis visai nemato nes uzstoja visokie medziai tongue

2499

o as visai noreciau...:V

2500

Violeta >.ko jau taip noretum?