Re: Blevyzgos...
as tai is vis tokiu nesamoniu negeriu..nematau tikslo uz juos pinigus moket..na tik kartais pasitaiko kokteiliukai su jais bet vienu tai nea
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 141 142 143 144 145 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as tai is vis tokiu nesamoniu negeriu..nematau tikslo uz juos pinigus moket..na tik kartais pasitaiko kokteiliukai su jais bet vienu tai nea
Linai, tai saunu, ir koks gi apsipirkimo rekordas?rimtai, idomu pasidare o gal, vis delto, vyrai megsta apsipirkinet?nes kiek pastebiu jaunuoliu tai jie taip noriai db vaiksto po tas parduotuves
kokie marskiniai?ta prasme langeliais ar dar kokie? spalva?
jauciuos, kad lendu, pasak psichologu (cia per paskaitas suzinojau) i intymiaja zmogaus erdve
panele is Kauno rajono....cia gal apie mane? ;D gaila, as neverta milijono
Evaldai, ot dabar kaip pasakysiu tai bus tau irgi, beje, per paskaita suzinojau, kad patys nesveikiausi dalykai yra: limonadas, visi tomatai ir traskuciai
tai va, limonadas nenumalsina troskulio, o dar labiau noris gert, nes ten kazko prideda...
tomatas..daug kas megsta valgyt ji ir kartu darzoves..tai jei jau yra darzoves, tai nevalgykit to tomato
traskuciai..kazi, kiek ten tu bulviu
o apie battery cia prie energetiniu gerimu prisiskaito ar kaip... nes man tai kazkaip is tikro kai as su tuom batery visumoj dar maziau isgeriu skysciu per para nei negerdamas... tai va... ir be to dar kaip salta pasidaro...
cia jauciu kazkokia uzuomina kad man reikia mesti svori ir atsisakyti siu dalyku ania...
Ingrida, o kaip tas rekordas skaiciuojamas? del to megimo tai gal nea, bet dabar bent jau yra normaliu vyrisku drabuziu, batu, ne taip kaip pries keleta metu visi vienodi...
turiu ir langeliais pora marskiniu
bet dabar pirkau paprastus, melynos spalvos su vertikaliomis baltomis linijomis tokius va
gali list ir ta erdve, anokia cia paslaptis
nzn apie ka ten tas zvonkus prikure...galima isdurnet nuo tokiu laidu..sakau tiesiai sviesiai o o, mes nemiegam su bet kuo oh my god ;D
P.S. jei geri traskuciai, bulviu juose yra bent kazkoks procentas
Evalduk kokias cia dar uzuominas matai
juk net nzn kaip tu atrodai, o jei tau gerai tai ir man gerai
energetiniai gerimai...taip, ta akimirka jie suteikia jegu, bet juk jegu neatsiranda is niekur, organizmas silpsta silpsta pakol jau ir tie gerimai nepadeda (cia nuolat geriant per kokias sesijas pvz.) tas pats kaip kava, kai geria, kad nemiegot, bet juk kiek taip istempsi...paskui miegosi maziausiai puse paros...o organizmui kiek streso...tai va, negerai tas batery ir panasiai alina organizma
Ingrida>> tai tada tau nekas su vaisiais as tai kaskaip jei yra obuoliai gerai nera tai nereikia..:)
Evaldai>> padaryk bandyma su savo battery uzpilk ant lapo (nes jie sugriauzia lapa tas skystis)
Ingrida>> tai tada tau nekas su vaisiais as tai kaskaip jei yra obuoliai gerai nera tai nereikia..:)
Evaldai>> padaryk bandyma su savo battery uzpilk ant lapo (nes jie sugriauzia lapa tas skystis)
tai blemba gi gaila kai turi pinigu ir ispilti juos...
blemba vel uzveliau dvi zinutes tai viena istryne... kodel taip letai rasot cia..
todel kad tau istrintu ;D aisku tada geriau tikrinki su savo organizmu ;D
visai tu vaiva negerule
Ingrida, o kaip tas rekordas skaiciuojamas?
del to megimo tai gal nea, bet dabar bent jau yra normaliu vyrisku drabuziu, batu, ne taip kaip pries keleta metu visi vienodi...
turiu ir langeliais pora marskiniu
bet dabar pirkau paprastus, melynos spalvos su vertikaliomis baltomis linijomis tokius va
gali list ir ta erdve, anokia cia paslaptis
![]()
nzn apie ka ten tas zvonkus prikure...galima isdurnet nuo tokiu laidu..sakau tiesiai sviesiai o o, mes nemiegam su bet kuooh my god ;D
P.S. jei geri traskuciai, bulviu juose yra bent kazkoks procentas
na, tavo rekordas koks prie parduotuves duru isijungi chronometra ir tada kaip visad eini i parduotuve
na, ir tik isejus pasiziuri kiek uztrukai
dar svarbu koks tu tose parduotuvese vaikstai, ar susiraukes ir metes zvilgsni pasakai sau, kad nieko ner ar viska ramiai apziuri
na, pasirinkimas dideja, pinigu mazeja ;D ooo, melyna spalva mano megstamiausia na, ir dar geltona
geri traskuciai na, namie pasigaminti nebent
na, nzn, kiviai grauzia burna, ananasas irgi citrina rugsti kaip nzn kas, tik i arbata tinkama ar maisto skoniui pagerinti, bananai...nuo vaikystes jei tokie yra gerai, bet jei ner tai ir nereik...vynuoges dar skanu, kriauses, bet obuoliai
:D:D
Vaiva, 19 parašė:Ingrida>> tai tada tau nekas su vaisiais as tai kaskaip jei yra obuoliai gerai nera tai nereikia..:)
tai blemba gi gaila kai turi pinigu ir ispilti juos...
![]()
blemba vel uzveliau dvi zinutes tai viena istryne... kodel taip letai rasot cia..
oi, man negaila ispilt galiu tau padet
Evaldai, vis nepasimokai
na, ziurim KITAS :D
aga man ir taip kaskas sake :? jo pamenu kas mano vaikinas ;D kai skyniau vysnias kelias nuo kaskieno priklausancio medzio (nereikia tokiu dalyku auginti vysniu salia kelio kurios trugdytu praeti pesciuju takeliu)
Ingrida>tai jautroka tu(man nors ir gerle reaguoja i kiekviena maista bet man skanu)..man patinka citrinos...(db pilnas saldytuvas ju kaip saldytvuose yra tie stalciukai tai pilnas citrinu)siaip kakskaip pas mus citrina musu seimoje paklausi sumustinukai su lasisa ir citrina...
joa joa... ziurim... o per reklamas lekiam cia...
Ingrida,na nzn kazkur pora h gal uztrunku priklausomai nuo asortimento, jei pamatau, kas labai patinka tai is kart perku ir neuztrunku tiek
vat
melyna spalva mano megstamiausia irgi, tikiuos, kad prie akiu dar tinka, o gal cia tik man taip atrodo
o cipsai tai pringles neblogi visai, tik velniskai brangus kaip cipsai, dar tafel skanus tie is popierinio maiso as kazkaip truputi pazierejau, bet nusprendziau eit su draugais alaus isgert, tad paliksiu jus
Evaldai, laikyk kardana, ziurek, kad panos neliudetu
joa pringles ir man patinka... tie zali ypac.... niam niam... nors surijus visa pakeli tai gal ir bloga pasidaryti ai bet dzin... gi pringles..
Pringalesus kai pamenu atsimenu viena iskresta bajeriuka....(kai ju visuje atsirado siltas ir smirdintis s....(zinoma ne mano) )buvo kreciamas pokstas,ir as sio poksto stebetoja buvau to efetingo... sedi masinoj zmogus aisku pazistamas prieina ir sako nori,nes as nesuvalgau jis pasiima net neziuri kas viduj kisa ranka....;D ;D ;D ;D
blemba slykstus zmones ten pas jumis
na, Vaiva, apie maista daug pasakytu Tomas ten kazkaip skirtingai reik zmonems, todel skirias ka megstam...
Vaiva, vaje, bejeriukas tai ka as zinau, juodo humoro
apie laida KITAS ...niekad nesuprasiu kodel atsisake vaikinas merginos, kuri labai grazi buvo ir protinga, kiek pastebejau beto, neikertu...visi tik klausia KODEL KODEL pasakei kitas ir paskui siunta
tai ko klausi blyn..nea, uz grazias akis ismeciau
o as nesuprasiu kodel mergina liepa ta mesla kopti... nors aisku kad ji iskituos...
hmmm...na, delto, kad ji pati ji kopt moka ir nori paziuret kaip reaguos vaikinai...pvz gal jiems isvis slykstu tokie dalykai, tai kokia ateitis? :)o del iskitavimo..juk pasiliko ji, bet...jis atsisake...ai, nezinau, tie lietuviai prisiziuri uzsienieciu ir paskui bando kazka parodyti
tai ta kita pasiliko kur karves melze... ai niu vnz... realybej taip zmones nesielgia
Puslapiai Ankstesnis 1 … 141 142 143 144 145 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...