2861

Re: Blevyzgos...

Evaldai>>nera jau taip ziaurus cia buvo anglijoje kai buvau tai as sedejau masinoj kai taip nutiko tikslaiu mini autobusiuke...
Ingrida.> jo cia buv super juodas juokelis

2862

Evaldai, juk s*do valgyt neliepe, tik atlikt tai, kas butina :)na, nebesusikalbesim, matau big_smile

2863

geru pokalbiu..einu miegoti...saldziu...

2864

joa visi isleke miegot.. o ka man daryt wink

2865

ankstokai si kart visi issilakse..nebloga tema gvildenot, apie ekskrementus big_smile

2866

labas rytas smile ankstokai, bet kad labai jau miegot norejos..juk reik mergom grozio miego :Do jus dabar knarkiat, greit foruman tongue

2867

labas rytas,...

2868

Vaivu Vaiva pasirode smile turbut vel darbais apsikrovus?

2869

na kad nelabai apsikrovusi tesu...nusimato grindis plauti bet tai greit isiplauna juk...

2870

aisku, bite maja big_smile as tai megaujuos tuo, kad ne namie esu ir nereik nieko daryt big_smile:D:D

2871

pala apsizenisim... big_smile daugiau niekur ir nebusi kaip tik sveciuose big_smile

2872

emmm...aammm..uummm tongue kaip cia suprast dabar man? big_smile i namus neileisi? neutral

2873

as maza kai buvau turejau su bite maja suknele tai save taip vadindavau ;D ;D

2874

nu geras, ot uztaikiau ;D tai darbstuole nuo pat vaikystes tongue

2875

ne man patiko ta suknele tai todel

2876

ai is tikro net nzn kaip cia suprasti... tiesiog siaip... galvojau reikia kazka parasyti kad nebuciau tik pasyvus stebetojas big_smile o be to jau senokai zodeli zmonele vartojau... tei va... big_smile

2877

tikiuos, kad kai susizenysim tai neteks isgirst kitokiu zodeliu vien todel, kad juos seniai vartojai tongue

2878

kokiu zodeliu tokiu kaip.... myliu, negaliu be taves gyventi, tu mano saule ir panasiai... big_smile ar apie kokius cia mes zodelius snekam big_smile

2879

mmm ;D;D;D as tai apie bloguosius kalbejau big_smile o visokiu "saule, bite, gelele" tai pagalvojus kraupu man smile nekenciu tokiu zodziu big_smile

2880

kodel nekenti? labai jau idomu kaip megsti kad tave vadina?
nors man ir nepatinka saulele gelele..siaip mes su vaikinuke esam orginalus labai smile dauguma isizeistu jei taip vadintum...:D