Re: Blevyzgos...
reiks dangstyti pradet, kad nedmaskuotu mano tikrojo veido Kazkaip man rods nepadauges visi buxalina kazkur
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 147 148 149 150 151 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
reiks dangstyti pradet, kad nedmaskuotu mano tikrojo veido Kazkaip man rods nepadauges visi buxalina kazkur
Linai, baik tu cia sneket kalba, kurios as nei mu nei be jei dangstysi, dar didesnis itarimas kils
as zinok kiaurai matau
ka veiki?
bus proga ismokt ;D dar kol kas nesukeliau to itarimo jei kiaurai matai tai gali reiksti tik viena, kad esi Xmene
nieko neveikiu, kaip tik galvoju ka cia nuveikus, bet nieko gero nesugalvoju...
as ir nesugalvoju :? reiks eit su seima pakalbet turbut, gera busiu siandie Xmene, kazkas filmu per daug ziurejo
kaip Siauliai laikos?
Su seima? Ingrida, priklausai mafijai? neziurejo, per daug, tik gal nebloga atminti turejo
Siauliai..na geriau nei anksciau, bet ne taip gerai kaip noretusi..va kita penktadieni eisiu i varzybas, zais Lietuvos rinktine, bus smagu, tik nervina vel tu plastmasiniu dudu klausyt reikes..Siauliu publikai reiktu ismokt balsu ar rankomis palaikyt megiama komanda, o ne tom nesamonem uzsiiminet...o kaip Jonava?
mama, sese, dar pussesere i svecius uzsukus o jei kalbetume apie tokia "seima", tai vadindavom taip kambarioke ir as save
bet, deja, deja..baiges meile po 4 metu
as kiek pastebejau, tai siaulieciai labai atsipalaiduot nemoka ir yra susiakuste..ten per visas tas sventes..pvz kai vyksta tam gi, nu kur ten tas apzvalgos ratas yra
tai vaikai tik prie scenos, o suauge sedi...ziuri pasyviai...pas mus Jonavelej uch, kaip buna per sventes
:D:D suauge tokiu bugiu parodo ir panasiai...ai, kazkaip nezinau zinok kaip ji dar laikos...va, nebuvau ilgai gimtinej :)o tu ausu kistukus isigyk...arba, pasigamink kokia duda ir gasdink visus
parke apzvalgos ratas, teko lankytis? man dudos nereikia as galiu rekt
na gal pas jus sventese 9.5 rauna, tai ir kompleksai isgaruoja, nes mes lietuviai tokie esam, nieko nepadarysi
isdavei tevyne Ingrida?! negerai
teko teko lankytis ir ne viena karta gal tu ir teisus del tu laipsniu
tiesiog persas tokia isvada, kad jus gert tada nemokat ;D;D;D oi, kazkaip net keistai skamba
tevynes neisdavaiu ir sakiau, kad niekad neisduosiu
as apie gimtine sakiau, kad va baiges mokslai, bet visvien dar nepripratau prie savo Jonavos, nes mazai cia buvau :)ai, gal tu nezinojai, as mokiaus 4 metus Siauliuos
nemokat gert ;D nu gal ir tavo tiesa ;D Tu vis vien tai bendraumenei priklausai, kuri moka, tai galesi mane ismokyt, kaip Jonavoj chebra geria mat kaip...ir ka tu ten mokeis?
eik jau, as tai pati negeriu ant to reikalo esu zalia
o tavo selmiskas juokas isduoda, kad labai daznai isgerita, t.y. nusigeriat
mokiaus daile ir technologijas :)tu niekur is Siauliu nebekeliauji?
Aha, labai daznai nusigeriu ) Sveki, mano vardas Linas, as esu anoniminis alkoholikas ;D ak menininke, bohemos vakareliuose alkoholis nesvetimas
Nea nebekeliauju, nors ir nekeliavau niekur is ju
Lineli, saunuolis gydimasis prasideda nuo to, kai pacientas pripazysta sergas
gaila, bet as negaliu tuo paciu pasigirti ;D beje, ne visi menininkai latrai
as menininke-pedagoge (matei ta bruksneli?
:D:D ) nieko, bus Siauliai po kokiu 10 metu visai neatpazystami
didziausia blogybe kai zmones neprisipazista ir neigia ta darantys, tai siuo atveju tu ;D
pagyvensim pamatysim kaip ten bus...mano draugas 5 metus nebuvo Lietuvoj, gyvena JAV, tai va dabar vasara buvo grizes, tai sako nebeatpazistu Siauliu
as rimtai, negeriu nori tikek, nori ne
as kai pagalvoju kai istojau kokie jie buvo ir dabar..akivaizdus pokyciai...tik kazkaip atrodo, kad tu prekybcentriu jau per daug
nu gerai jau gerai tikiu.. velnias neiseitu taves nugirdyt ir.. ;D juokauju
na jo to tai per daug, nu bet nieko plecia mikrorajonus dabar, tai paklausa atsiras...nes dabar kaip ir sakei pasiula didesne...vis geriau nei nieko
selmis :D:D viskas tik i gera..bent jau Linas dabar su malonumu vaiksto po parduotuves...juk ir batu ir drabuziu pasiula didesne, ne visi tokie vienodi
o ten plestis tai tik pietiniam iseina, ane?
selmis per bruksneli gaslunas ;D teisingai ne visi vienodi, diiiidelis pliusas tame jo, pietiniam ir dar ginkunuose skaiciau, dabar pietiniam juk akropoli stato..tos vietos yra kur statyt ir tuos namus, bet su tokiom busto kainom, kazin ar daug ju nupirktu...
geda klaust, bet nzn kur link tie ginkunai:D kad girdeti tai taip, bet...o ten gal tas akropolis priesais iki bus?nes maciau kazka ten stato...vietos yra statyt namus, bet vat kad juos kas statytu tai tikrai nemaciau
na jei per keturis metus nesuzinojai kas ginkunai nenuostabu kad ir nematei akropolis toliau ten netoli kelio i bubius
aisku, i pakrascius, i pakrascius viskas :)visvien geriausia vieta yra gaidys ;D;D;D pamenu kai pirmam kurse susitariau su kaimyne eit i miesta...kazkaip po paskaitu ten mano...ir ji sako, susitinkam prie gaidzio spek ar as zinojau, kad toks dalykas kazkoks yra
sakau, juokauji? ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 147 148 149 150 151 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...