3201

Re: Blevyzgos...

jetau, arba Ingrida jau visai skaityt nebemoka, arba ;D as supratau, kad apie tel sneki big_smile tai cia belekoks speju, kad isteisins tave tongue

3202

Vaiva, 19 parašė:

Auri>> zinau ta dalyka kaskiek 2,70 berods mokestis kad jie pajunge kiekviena menesi reik moket...

ir dar jie man priskaiciavo kubaturas pagal namo didi nes pas mane nuosavas namas. Juokutis tame kad as jokios sutarties su jais nepasirasiau! Tai man paaiskinkit is kur jie traukia tas sumas? Kokiu pagrindu jie jas man isviso skaiciuoja?

3203

Auri, nusiramink, atsipalaiduok bent kiek smile pamatysi, viskas bus gerai wink "nera to blogo kas neiseitu i gera" ?<-------va, nors tavo skaiciu mokslas praverte big_smile

3204

as zinau tik viena mes statomes nama kuriame vandeni esam isivede bet to vandens mes dar net nenaudojam tai reik moket kad jis tame name yra bet dar net nenaudojamas...tiesa pasakius net nezinau  is kur ten ka jie traukia...

3205

Auri as tave palaikau is tavo pasakojimo sprendziu, kad tu skolu is taves iesko be reikalo...nzn geri teisininkai gerai kainuoja, o paziurejus publicistines laidas tai tame biurokratijos labirinte isejima rast labai sunku..manau pirma zingsnis tai pasikonsultuot su teisininku ir jis tau patars ka daryt, kas verta, kas ne ir pan. po to jau galesi kreiptis ar ieskot gerai ismanancio ta reikala..

3206

norejau sakyt, kad sia liudna gaidele ir baigsim hmm bet!kodel jau kaip kazkas blogai tai "gaidele"??kas per diskriminacija?as sakysiu taip --->siuo liudnu "gaidziu/gaideliu" ir baigsim tongue big_smile

3207

kazin kodel buna liudnas gaidelis ;D

3208

viskas!!!!!prikelsiu tevus ;D;D;D berniukam geriau zinot, manyciau big_smile

3209

labas rytas

3210

laba vakara!!!!siandien Ingridai bloga diena...arba turiu rast ka veikt, arba tuoj zliumbsiu neutral

3211

Ingrida>>as tau padesiu zliumbti nes turiu priezasciu

3212

labas vakaras smile kas forumo mazulems per zliumbadienis siandien a? hmm Vaiva, geriau rast padek ir abiejom zliumbt neteks... smile

3213

Vaiva, matau, kad ir tu pridvesus tokia.. smile kas tau?
Linel, jauciu, kad cia PMS koks siauteja big_smile

3214

big_smile as jau persirgau ;D jums manau geriau zinot kokius prienuodzius naudot smile

3215

juokdari tu big_smile:D:D persirgo jis mat big_smile o musu tai dar laukia tas pragaras tongue priesnuodziai?man taves reik tongue

3216

nu as cia, jei reikia smile imkit mane skaitykit o skaitydami pramanykit ar kaip ten ;D

3217

aha, skaityti mat susirinkom cia big_smile teorija suds yra, palyginus su praktika big_smile

3218

allright, let"s rock big_smile praktikuojames big_smile

3219

UUUU BOYY :::742:::742:::742 nezinau nuo kurio galo pradet :? ;D

3220

viena teturiu ;D