Re: Blevyzgos...
jetau, arba Ingrida jau visai skaityt nebemoka, arba ;D as supratau, kad apie tel sneki tai cia belekoks speju, kad isteisins tave
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 159 160 161 162 163 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jetau, arba Ingrida jau visai skaityt nebemoka, arba ;D as supratau, kad apie tel sneki tai cia belekoks speju, kad isteisins tave
Auri>> zinau ta dalyka kaskiek 2,70 berods mokestis kad jie pajunge kiekviena menesi reik moket...
ir dar jie man priskaiciavo kubaturas pagal namo didi nes pas mane nuosavas namas. Juokutis tame kad as jokios sutarties su jais nepasirasiau! Tai man paaiskinkit is kur jie traukia tas sumas? Kokiu pagrindu jie jas man isviso skaiciuoja?
Auri, nusiramink, atsipalaiduok bent kiek pamatysi, viskas bus gerai
"nera to blogo kas neiseitu i gera" ?<-------va, nors tavo skaiciu mokslas praverte
as zinau tik viena mes statomes nama kuriame vandeni esam isivede bet to vandens mes dar net nenaudojam tai reik moket kad jis tame name yra bet dar net nenaudojamas...tiesa pasakius net nezinau is kur ten ka jie traukia...
Auri as tave palaikau is tavo pasakojimo sprendziu, kad tu skolu is taves iesko be reikalo...nzn geri teisininkai gerai kainuoja, o paziurejus publicistines laidas tai tame biurokratijos labirinte isejima rast labai sunku..manau pirma zingsnis tai pasikonsultuot su teisininku ir jis tau patars ka daryt, kas verta, kas ne ir pan. po to jau galesi kreiptis ar ieskot gerai ismanancio ta reikala..
norejau sakyt, kad sia liudna gaidele ir baigsim bet!kodel jau kaip kazkas blogai tai "gaidele"??kas per diskriminacija?as sakysiu taip --->siuo liudnu "gaidziu/gaideliu" ir baigsim
kazin kodel buna liudnas gaidelis ;D
viskas!!!!!prikelsiu tevus ;D;D;D berniukam geriau zinot, manyciau
labas rytas
laba vakara!!!!siandien Ingridai bloga diena...arba turiu rast ka veikt, arba tuoj zliumbsiu
Ingrida>>as tau padesiu zliumbti nes turiu priezasciu
labas vakaras kas forumo mazulems per zliumbadienis siandien a?
Vaiva, geriau rast padek ir abiejom zliumbt neteks...
Vaiva, matau, kad ir tu pridvesus tokia.. kas tau?
Linel, jauciu, kad cia PMS koks siauteja
as jau persirgau ;D jums manau geriau zinot kokius prienuodzius naudot
juokdari tu :D:D persirgo jis mat
o musu tai dar laukia tas pragaras
priesnuodziai?man taves reik
nu as cia, jei reikia imkit mane skaitykit o skaitydami pramanykit ar kaip ten ;D
aha, skaityti mat susirinkom cia teorija suds yra, palyginus su praktika
allright, let"s rock praktikuojames
UUUU BOYY nezinau nuo kurio galo pradet :? ;D
viena teturiu ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 159 160 161 162 163 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...