3221

Re: Blevyzgos...

emm..amm.. big_smile suglumau NET pamacius! ;D ir ka dabar man daryt? big_smile:D:D

3222

.... pradet ....

3223

Nijole, tikrai aciu uz patarima big_smile bet..kad apmokymu jokiu nebuvo ;D anksciau padedavai, kai konors reikdavo..tai lapa koki atnesdavai, tai dar ka...o daba kokio pavyzdzio negaletum parodyt? big_smile

3224

ai tiek jau to.... .....

3225

sakai ner sveikatos vyresniu mokyt big_smile

3226

Ingrida, tecio ar mamos paklausk gal zinos ;D siaip geriausia Radzio klaust ka daryt big_smile jei nerasi jo kreipkis i Vaiva, ji jo koncerte buvo big_smile

3227

mama ir tetis miega tongue Radzis abejoju ar zinos big_smile Vaiva nesupras bajeriuko ir uzvaziuos man per snukeli big_smile:D:D na, suksiuos pati kaip nors :? gerai...apsirenk, uzteks cia nuogu pasturGALIU lakstyt tongue

3228

sakai PASTUR? o kode ne...ai..nu gerai, itikinai ;D

3229

tai o koki tu cia gala dar turejai galvoj? :? yikes nesvankybe tu! ;D;D;D

3230

nesvankybe-gaslunas big_smile

3231

liepsna-aistra-pragaras tongue

3232

o dieve, ant ko as uzsokau ;D

3233

eiiii!!! prabusk! as niekam ant saves sokt neleidziu tongue

3234

big_smile gerai jau gerai, nesiplesyk big_smile pataikiau ar kaip cia issireikst big_smile

3235

as su tokiais velniais kaip tu turiu patirties tongue taigi mano diplominio tema buvo "velnias" big_smile zinai kokia as apsiskaicius esu .... beje, tokie sutapimai truputi gavos...ejau gintis darba 6, velnio skaicius 666, o db istojau mokytis... 6 numeriu big_smile

3236

vieno 6 truksta ir satana pavirsi big_smile as velnias?na jau :::a14 big_smile

3237

atrasim ta seseta kai giliau pasiknisim (nesigarbanojam) big_smile aisku, kad velnias, paziurek, uzsidejai ta elektrine aureole...o jei as elektra atjungsiu? tongue

3238

ar tik ne garbanose tas sesetas slepias ? big_smile jei atjungsi nieko baisaus, mano aureole saules energija naudoja :::027 ;D

3239

o dieve nu ir radot tema pasigincyt ;D

3240

labas rytas smile