Re: Blevyzgos...
as ir negaliu ziuret i foruma toki..
jokia zvaigzde tik sakau kaip buvo.. tiek to...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 175 176 177 178 179 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as ir negaliu ziuret i foruma toki..
jokia zvaigzde tik sakau kaip buvo.. tiek to...
taigi liuks buvo, nesikuklink
nieko ten ipatingo nebuvo..kai mergos visos su tortinem suknelem ir iki zemes suknelem visos vos ne panasios...as tai paprastai kukliai,net vaikai komplimenta pasake kai ejau i shule ;D "gele negrazi bet tu labai grazi ;D "
Vaiva, sitiek nutiko, o tu tyli ;D;D;D matai, isskirtine buvai faina, saunuole
na, labanakt, turbut
hey kaip mano megstamiausios forumo pateles gyvena? :] As tai vat apsilankiau Latvijoj galiu pasigirt :] Pabuvojau Liepajoj ir pasideginau latviskoj saulej ;D
labas tai vaje, koks tu pagyrunas
tai galejai ir tas pateles pasiimt su savim..ar geresniu tikejais ten rast?
as tai deginuos namuose, kai buna karsciausia saule, perpiet..tik visad uzsitraukiu uzuolaidas..kad kiti nematytu manes ;D
seska tu Aurio patele :D:D
seskos, jus baikit sniukstinet mane ;D tu nepergyvenk, kas mano, tas ir tavo :D:D
na man reik patinelio, bet prie tavuju nelisiu geriau
nesitikejau palieki man? :? aciu
taip bet jus pamirstat dalyka kad as daugelio ;D
nepamirstam tik neminim, kad kruciau butu
labuciukas..ziuriu forumas nesutvarkytas dar et..kokia diena snd baisi tiek daug nesamoniu nutiko o kaip jums?
tai kas nutiko tokio baisaus?
As tai kenciu brolio kompanija kuri mane apsedo pastarosiomis savaitemis (mat atostogu isejo ir atvare i klp)... tai pykstuos ir siaip garuoju is neapykantos kiekviena vakara, arba siaip kai sunervina ;D
Auri, tai cia naturalus dalykas pyktis su broliais/sesem beje, viena kart, gal pries kelias dienas ziurejo mano anketa toks panasus i tave vaikinukas
gal sakau tavo brolis
berods 22 metai buvo jam :? vardo tai nlb pamenu..ar is V ar is T raides...
Vaivut?kas nutiko?
nea mano brolis cia neuzsiregistraves, jis vedes ir jam 25 metai
hmm..na, gali but, kad tu nezinai kiek tu broliu ar seseru turi juokauju
reik dziaugtis, kad nori atvaziuot namo
nu... dziaugsmas baigiasi kai atvaziuoja ;D
O buvo taip kad pas mane buvo atvaziaves vaikinas ir mes norejom vaziuot i namus ir taip gerai susimovem mes su autikais...
sakau as jam atrodo kad autikas be 15 vienuolika yra...gerai nueinam ne vieno zmogaus sakom turbut pavelavom gerai nuejom i parde apsipirkom.. einam ziurim autikas musu nuvaziuoja...nu ka sakom lauksim 13:10 kur yra..parejom pas mane...atejo ta lemtinga valanda kai turim jau eit...isiejom i lauka o lauke taip lyja kad nespeja vanduo net subegti niekur...:D nueinam i stoti kiaurai slapi...stovim...ateina zmogus toks uzgeres sako kiek valandu sakau 13....o toliau zmones sako 14:05 tada ziurim mes i laikrodi nustebe..ir netikim kad veluojam valanda ...(mama kaip padovanojo laikrodi o jis ten painus kur pirma valanda yra ten yra antra valanda..) tai ka sakom teks laukti puse keturiu ir vel i mano namus einam..ir kai ejom i autikas ziuriu jau i musu puse stovi...ilipu prasau kur man reikia... tas istieses rankas vairuotojas...as jam sakau nezinau kiek duoti.. tada dar syki sakau kur noriu nes pamanau kad jis nesuprato kur noriu...sako nevaziuoju as ten sakau kaip tai?juk vaziuojat i mazeikius?...sakau tada noriu viena stotele toliau..vairuotojas sako lipk lauk... prasau lipt lauk..(vos ne ant viso autiko kad pradejo rekti)
va mano vakarykstis nuotykis.. o kaip Auris minejo del garavino is nepaykantos pas mane ir buna kai brolis parvaziuoja..
pamirsau su jumis pasisveikinti Labas
hmm nelemta tau buvo nusigauti iki kazkur tais ten
gal i gera, kas cia zino
laba diena
Puslapiai Ankstesnis 1 … 175 176 177 178 179 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...