Re: Blevyzgos...
na taip truputeli ne lemta..bet paskui parsigavau.. visa susalusi o del gerumo tai ilgiau pabuvau su savo vaikinu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 176 177 178 179 180 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na taip truputeli ne lemta..bet paskui parsigavau.. visa susalusi o del gerumo tai ilgiau pabuvau su savo vaikinu
o sakiau, kad i gera
du isimyleje zmones juk kai buna kartu, tas laikas taip greit prabega...tad i gera viskas
jauciu ir apsipykt spejot per tiek laiko
aga spejom.. kaskaip net nepajudau kad susipykom...as susierzinau del to laikrodzio ir kad valandu nepazistu.o jis susierzino kad as imu i sirdi per daug.. bet tas apsipykimas nelabai didelis mazai tebuvom..tik viena para kartu...:)
ai, tai cia nesipykot labai liuks butu, jei tokie pykciai tebutu...
bet be pykciu ir nieko gero.nes kai susipykstam paskui isilkiniais bunam..nes kartais zmones elgiames keistai..
nu tau cia tiesiog episkai nepasiseke Vaivut ;D net skaitydamas pagalvojau gal cia koki anekdota skeli, bet poto supratau kad nelabai cia turbut juokinga tau buvo :}
Auri>patikek jokio juoko nebebuvo..ir tai dar musu autikas kur laukem velavo 20min,tai sakom ka Skuode liksim... bet gerai kad atvaziavo,mano draugui pazimejimas,pasiime visam vairuotojas nes nebuvo prasiteses,o kai as islipau eiti i namus ir vel pradejo lyt... pravaziavo dvi masinos susinervinau kad nepaveze..bet tada gerai kad mamos draugele vaziavo paveze ;D Tokia dienele,kai pagalvoji dabar ten tokia smagi visai juokinga bet bet kai buni toj situacijoj tai ne pyragai..
o kaip tau?brolis gal jau isvaziavo?
ne brolis dar liks dvi savaites...
Tai pazymejima pasieme visam? kokia dar velniava gi negali taip vairuotojas elgtis...
taip visam pasieme...nu turbut kad gali...
matot jau ieskokas sveikas..jegyte labuciukas
nesamone as tokiam vairuotojui per galva is lazdos turbut tik skuode ir atimineja tuos pazymejimus ;D nu bet rimtai zinok nesamone, nes prasitesti galima tik nuo rugpjucio, o jei neturi pazymejimo tai reikia moketi bauda uz pametima ir dar uz padaryma. Tai vat. Nesamone. Lazdos prasosi tas vairuotojas
tai kad ne skuodo jis buvo o Mazeikiu..ten tokie ka zinau visada tokie konkretus...o Skuodiskius daug maz as pazistu...nes keli ten tera..
o del tokio poelgio tai kaskaip man nei silta nei salta..dar jam teko sumoket daugiau uz bilieta 3litais et..
na taip bet poto kai reikes prasitest pazymejima jam reikes moket bapkes (20lt) uz pamesta pazymejima ir dar 18lt uz padaryma naujo pazymejimo. (nebent kalba eina apie moksleivio pazymejima)
ne tikrai ne moksleivio... na nezinau kaip jam ten bus... gal tam kuno kulturos akademijoj kitaip..
deje visi LSP yra suvienyti As kadangi buvau LSP koordinatorius tai zinau kokie bjaurus procesai eina kai neturi LSP ir reikia pasidaryti nauja... eh
gali buti...nezinau... tai kaip jus gyvenat?
O kur Ingrida?kur baliavoja?(Ingrida,taves pasigedo tavo vyras cituoju "kur mano zmona" )
Labas...
labas vakaras..o vakaras karstas, blyn ;D eh! pasiilgau jusu Vaivut, geras zenklas turbut, kad pasiilgo
o cia kuris vyras? ;D;D;D juokauju, juk tik viena teturiu
ka nuveiket per tas kelias dieneles?Auris, tai siaubia savaji miesta, manau, o tu, Vaivu Vaiva?
ai, as buvau aukles pareigose beje, pastebejau, kad chatas susitvarke, matyt, nuo manes buvo pavarges ;D
labas Ingrida,tai kad musu Auris nieko nesiaute apsirgo varksiukas truputi... o del vyro tai tau reikia galvot kuris o tu traumavai kaime mazus vaikus? siaube varksiukai...
Vaivuk, gausi per subine netraumavau, kaip tik saugojau nuo traumu ;D jau kaip nukamavo mane, tai sakes
ot bus koks vyras uzauges
kas i eile? ;D
Ingrida> pagal viska sprendziant tai pasitvirtino kad juos traumavai citata " gausi per subine" :? tai pripratai per tiek dienu,...ir apie kokia eile?
nieko as nemusu vaikai prie manes ramus buna
jei musciau, nesikviestu kaskart manes, manau
eile?nu ruosiu jums, mergos, vyra ;D;D;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 176 177 178 179 180 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...