3701

Re: Blevyzgos...

mmm matai kaip tau... na jo truputeli sportu uzsiminejau smile stebinau zmones ;D ;D kelis kart laimejau zaisdama kasiuka big_smile dar negaliu patiket kaip man nuskilo smile
o ka pas seses veikt zadi? ji Vilniuj gyvena?

3702

aha, sitame mieste smile ai, cia tik siaip sau atvaziavau big_smile kad pasipyktume ;D

3703

mmm matai koks geras planas...:) as ir broli apkraunu jei pas jo nuvarau nes mane reikia is vieno galo vest i kita, tai pasitikti su manim jam neliudna ;D ;D

3704

na, as tai negainioju taip tongue kazkaip nepatinka man prasyt, kad ten ar ten noriu smile nebemt paklausia...neisranki isvis as big_smile

3705

na as ir..bet juk per tiek metu mane jis puikiai pazista ka as noriu beto jis su savo pana nori pabut nes ir taip retai matos..tai zinai i ju glaustymus man kaskaip neidomu ziuret smile

3706

ai, nu jo :Dplesia meile ten prie taves, tai nekas big_smile

3707

kaip suprast plesia? niekas ten nieko neplesia smile big_smile

3708

big_smile:Dplesia, vadinas...kaip cia paaiskint :Dglebiasciuojas ir panasiai ten :ppaskaiciau ka parasaiu ir pacia juokas sueme ;D TEN big_smile:D:D

3709

tai ir vel garbanojies? o apie Ten tai jo..juokas pradejo imti ;D

3710

netycia tem man taip gavos ;D;D;D ar kadanors iseis nesigarbanot bliamba big_smile

3711

turbut kad tau tai neisvengiama smile big_smile

3712

sakes big_smile kas mane tokia ims :|nu, einu kitintis big_smile

3713

et ir mane paleiki vienui viena:( kokia neteisybe, kur kiti zmones??????????

3714

Vaiva, o ko tu neziuri? yikes as tai negaliu..ispeike merga pavadindamas stora lenta ;D cia dar reik ismislint toki zodziu derini big_smile

3715

Kuri cia tave ispeike? m?cia per kita? nes man tokie dalykai visai neidomus, jei kasiuka rodytu ziureciau smile ar koki Hausa smile

3716

ne mane big_smile mane kitaip peikia big_smile per kita cia smile kasiuka..na, jei ziureciau su idomiu komentatorium, tai tikrai ziureciau :Dkomentatorius, aisku, turetu but salia ;D

3717

mmm matai kaip smile o man uztenka ir L.Kunigelio smile  tai jau pasikitavai?

3718

man tai uztektu ir Linelio ;D;D;D nu reklama db tongue 22 baigsis :)o paskui speju greit eisiu miegot neutral

3719

rimtai? ne nu dar graziau... maciau kad Linelis prisijunhes yra smile tikiuos uzuos kad ji mini smile

3720

nu rimtai smile del saltupio as viska padaryciau ;D o jis sake, kad vaisins ;D neuzuos jis, pragerta uosle big_smile:D:D