Re: Blevyzgos...
mmm matai kaip tau... na jo truputeli sportu uzsiminejau stebinau zmones ;D ;D kelis kart laimejau zaisdama kasiuka
dar negaliu patiket kaip man nuskilo
o ka pas seses veikt zadi? ji Vilniuj gyvena?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 184 185 186 187 188 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
mmm matai kaip tau... na jo truputeli sportu uzsiminejau stebinau zmones ;D ;D kelis kart laimejau zaisdama kasiuka
dar negaliu patiket kaip man nuskilo
o ka pas seses veikt zadi? ji Vilniuj gyvena?
aha, sitame mieste ai, cia tik siaip sau atvaziavau
kad pasipyktume ;D
mmm matai koks geras planas...:) as ir broli apkraunu jei pas jo nuvarau nes mane reikia is vieno galo vest i kita, tai pasitikti su manim jam neliudna ;D ;D
na, as tai negainioju taip kazkaip nepatinka man prasyt, kad ten ar ten noriu
nebemt paklausia...neisranki isvis as
na as ir..bet juk per tiek metu mane jis puikiai pazista ka as noriu beto jis su savo pana nori pabut nes ir taip retai matos..tai zinai i ju glaustymus man kaskaip neidomu ziuret
ai, nu jo :Dplesia meile ten prie taves, tai nekas
kaip suprast plesia? niekas ten nieko neplesia
:Dplesia, vadinas...kaip cia paaiskint :Dglebiasciuojas ir panasiai ten :ppaskaiciau ka parasaiu ir pacia juokas sueme ;D TEN
:D:D
tai ir vel garbanojies? o apie Ten tai jo..juokas pradejo imti ;D
netycia tem man taip gavos ;D;D;D ar kadanors iseis nesigarbanot bliamba
turbut kad tau tai neisvengiama
sakes kas mane tokia ims :|nu, einu kitintis
et ir mane paleiki vienui viena:( kokia neteisybe, kur kiti zmones??????????
Vaiva, o ko tu neziuri? as tai negaliu..ispeike merga pavadindamas stora lenta ;D cia dar reik ismislint toki zodziu derini
Kuri cia tave ispeike? m?cia per kita? nes man tokie dalykai visai neidomus, jei kasiuka rodytu ziureciau ar koki Hausa
ne mane mane kitaip peikia
per kita cia
kasiuka..na, jei ziureciau su idomiu komentatorium, tai tikrai ziureciau :Dkomentatorius, aisku, turetu but salia ;D
mmm matai kaip o man uztenka ir L.Kunigelio
tai jau pasikitavai?
man tai uztektu ir Linelio ;D;D;D nu reklama db 22 baigsis :)o paskui speju greit eisiu miegot
rimtai? ne nu dar graziau... maciau kad Linelis prisijunhes yra tikiuos uzuos kad ji mini
nu rimtai del saltupio as viska padaryciau ;D o jis sake, kad vaisins ;D neuzuos jis, pragerta uosle
:D:D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 184 185 186 187 188 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...