3721

Re: Blevyzgos...

velnias,matai kaip jam pas mane ji per didele tai kartais truputeli ne kas man... nes visi kvepalai kai iseinu i lauka ir kiti kvapai kerta labai bet esu pratus nekvepuot labai giliai lauke wink  bet mes greit blevyzgas galesim pervadinti Ingridos ir Vaivos pasnekesiai ;D ;D

3722

Vaiva ;D;D;D man tavo mintis netgi labai patiko zinok big_smile del kvapu...tai kuo maziau sugadinta esi, tuo labiau juos uzuodi wink

3723

man ir zinok patiko,nes stebek visi ateina pasilabina ir kaskur dingsta velniai zino kur.. wink o del kvapu tai zinok kartais visai nejuokinga yra kai kiti zmones persikvepina (man taip atrodo)arba kai stovi pardej ir kokia pagyvenus moteriske kuri jau higiena nepasizymi stovi kur nors salia tai negaliu pastovet wink

"tarp traukiniu begiu aguona zydesiu, akliems masinistams skirsiu dainas,giedosiu giedosiu..."

red.katik paziurejau kada kas be musu rase 369puslapyje ir tai Fiodoras viena zinute smile

3724

na, nesuprantu as smile siaip, man rodos, kad draugiskai mes cia su jais pasisveikinam, b et jei iseina...ne lygis turbut mes jiems big_smile aha, as ir nepakenciu kai persikvepina ar kas laabai dvokia....kelis kart parduotuvej uz nugaros buvo atsistoje tokie prasigere ir t.t., tai zinok nuejau i kita kasa, nes tikrai susivemus buciau :?
reiks susirupint, kai parasysim kokiu 100psl ir nieks nepasireiks kitas ;D

3725

Nu taip tada ieksosim zmoniu kad padetu nes mes visais gyvenimo klausimus busim issprende greit pardesim forumo radijas vesti ;D ;D ;D o del pykinimo tai pameni kai pasakojau tai man is vis buna kai nueinu i parde ir nebezinau kaip reikia pastovet nes tokiu kvapu et...:)

3726

aa, nu taip, tau isvis nekas smile radijas big_smile bus radijas kai Ingrida prades dirbt ir pamirs ieskoka ne savo noru wink bet tuomet kiti ateis, manau smile
kadangi as ne namie ir neturiu kitokiu foto, tai va, sitokia idesime wink
http://forumas.ieskok.lt/imgload/4634

3727

Ingrida> zinok ir Vaiva tada apleis foruma, tai zinai kaip bus skaudu.. nes juk as mokytis vaziuosiu i Klaipeda et... smile
man tai kaip ropliui oda lupinejas nuo idegio... smile tevas sake kad jie kaip buvo isplauke tai bendradarbis idege galva tai dabar ji lupinejas ziauriau nei man...

3728

kas cia per grybai? big_smile )

3729

ooo big_smile tu tik grybu isvadinai ;D cia mano diplominio darbo fragmentas big_smile pamatytum visa, lygiai taip pat pasakytum kaip ir daugelis..bet ta as nutylesiu ;D;D;D
Vaivuk, rimtai, gi tu jau busimoji studente :)na, visvien koki savaitgali uzbegsime cia wink patikrinsim kas per istvirkavimai cia:D

3730

*apibendrinau tik ))

3731

pendrinai? :? big_smile

3732

Ingrida>juk ir pati studente esi ,tai cia nieko keisto... jo ateisim paziurt kokia tvarka wink o apie istvirkavima tu geriausiai atkalus sistema...taip ir neikirtau tavo darbo daug darbo matos bet kas ten nesuprantu... Andzej kad pasake kad grybai tai taip ju ir ieskojau bet man labaiu ten geles...

3733

tongue  )

3734

Andzej> geriau taip nedaryk nesiuntinek tik vieno paveiksliuko nes gali gauti geltona kortele...

3735

Smilea? hmmm... ir ka prie jo parasyt, cia tiesiog floodas gaunasi..

3736

Nerašinekite nereikalingų ir visiškai netikslingų žinučių, pvz.: ":)", "taip", "aha", "nu", "ne".

ziurek viena is siu taisykliu... tai zinai perspeju kad paskui negautum..

3737

hai...... kaip sekas?kas naujesnio?

3738

Vaiva, parodysiu as tau savo visa darba kai namo grisiu smile zinoma, jei noresi wink na, turiu lekt..ryt svarbi diena, okupuosim Vilniu  ;Dlabanakt smile

3739

Labuciukas, sekasi visai gerai laukiam zmoniu kaip tau?

3740

na po biski, laika stumiu nes nera kas veikt.