Re: Blevyzgos...
ilgai galvoji, Gabija
labas rytas
jo,tikrai nemazai galvojau..iki pat 6 ryto bludijau po foruma(viena pati) be vietos ...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 18 19 20 21 22 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ilgai galvoji, Gabija
labas rytas
jo,tikrai nemazai galvojau..iki pat 6 ryto bludijau po foruma(viena pati) be vietos ...
Ingrida, 22 parašė:ilgai galvoji, Gabija
labas rytas
aš jau galvojau, kad tik man taip protelis pasimaišė kad iki 2h nakties blūdijau forume o čia vat kai būna
Gabijuk, net persigandau uzejus ir pamacius tarkius malonu, kad reklamuoji, as tai jau seniai vilti praradus
kas tie tarkiai? :? :?
Auri, mano sukurtas logotipas nueik kokiu 8 psl atgal pamatysi
jau visai Auris užisedėjo, net tarkių neatsimena..
ai joa... prisiminiau... :? Cia man po mikroekonomikos taip galva issiuze snd puse dienos sedejau prie jos
nu taip zn viena koja ekonomikoj kita koja ieskoke ;D ;D
kas tie tarkiai? :? :?
neapsimesk kad nezinai..
Gabijuk, net persigandau uzejus ir pamacius tarkius
malonu, kad reklamuoji, as tai jau seniai vilti praradus
as eisiu iki galo,neprarasiu vilties.. kaip kamikadze
gal paskui bus paklausa "AVATARAI PAS INGRIDA"
naujas biznis..,avataras- 5 litai !!
bet super sugalvota, man tai tas piešinukas toks fainas
man irgi,nusiunciau savo sesei,tai ta pagalvojo,kad mum visiem cia ne visi namie.. ,nieko ji nesupranta
aciu aciu kas zino, po mano mirties gal cia bus koks neikainojamas meno kurinys
tik reik vat man tobulet dar, kad varda uzsitarnauciau geresni
kodel miegot neinam?
man irgi,nusiunciau savo sesei,tai ta pagalvojo,kad mum visiem cia ne visi namie..
,nieko ji nesupranta
cia del ko nevisi namie?
tai as jau ir suku sparna aplink lova..gal jau reiketu,visgi rytoj i darbus ir t.t.
na panašiai, bet kad jei vakar buvau iki išnaktų ir kėliausi anksti, tai ryt irgi atsikelsiu
Gabija, 21 parašė:man irgi,nusiunciau savo sesei,tai ta pagalvojo,kad mum visiem cia ne visi namie..
,nieko ji nesupranta
cia del ko nevisi namie?
nu del tu tarkiu ir visu kitu cia musu IDOMIU pokalbiu..bet kaip supratau tik mums..ir dar net mano draugas pyksta kad as nuo neto neatsitraukiu,nes pvz.siandien tai tikrai visa diena prie jo prasedejau
kaip pasake mano vienas geras pasnekovas...nepyk, bet man labiau rupi realus gyvenimas, kai turiu bent siek tiek laiko, noriu ji praleisti su draugais na, ka mergaites, linkiu ir mums to nepamirsti, nes pati pastebiu, kad jau per daug laiko cia praleidziu
o pokalbiai visai nieko
ir avataru ateityje dar bus ;)labanakt :*
labanakt, žiūriu ir aš eisiu tuoj
Puslapiai Ankstesnis 1 … 18 19 20 21 22 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...