381

Re: Blevyzgos...

Ingrida, 22 parašė:

ilgai galvoji, Gabija tongue labas rytas smile

jo,tikrai nemazai galvojau..iki pat 6 ryto bludijau po foruma(viena pati) be vietos ... big_smile

382

Gabija, 21 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

ilgai galvoji, Gabija tongue labas rytas smile

jo,tikrai nemazai galvojau..iki pat 6 ryto bludijau po foruma(viena pati) be vietos ... big_smile

aš jau galvojau, kad tik man taip protelis pasimaišė kad iki 2h nakties blūdijau forume smile o čia vat kai būna smile

383

Gabijuk, net persigandau uzejus ir pamacius tarkius smile malonu, kad reklamuoji, as tai jau seniai vilti praradus wink

384

kas tie tarkiai? :? :?

385

Auri, mano sukurtas logotipas big_smile nueik kokiu 8 psl atgal pamatysi tongue

386

jau visai Auris užisedėjo, net tarkių neatsimena..

387

ai joa... prisiminiau... :? Cia man po mikroekonomikos taip galva issiuze big_smile snd puse dienos sedejau prie jos big_smile nu taip zn viena koja ekonomikoj kita koja ieskoke ;D ;D

388

Auris, 20 parašė:

kas tie tarkiai? :? :?

neapsimesk kad nezinai..
big_smile

389

Ingrida, 22 parašė:

Gabijuk, net persigandau uzejus ir pamacius tarkius smile malonu, kad reklamuoji, as tai jau seniai vilti praradus wink

as eisiu iki galo,neprarasiu vilties.. kaip kamikadze big_smile

390

gal paskui bus paklausa "AVATARAI PAS INGRIDA" :::044:::044:::044

391

naujas biznis..:::858,avataras- 5 litai !! big_smile

392

bet super sugalvota, man tai tas piešinukas toks fainas smile

393

man irgi,nusiunciau savo sesei,tai ta pagalvojo,kad mum visiem cia ne visi namie.. big_smile ,nieko ji nesupranta :::807

394

aciu aciu wink kas zino, po mano mirties gal cia bus koks neikainojamas meno kurinys big_smile tik reik vat man tobulet dar, kad varda uzsitarnauciau geresni tongue
kodel miegot neinam? smile

395

Gabija, 21 parašė:

man irgi,nusiunciau savo sesei,tai ta pagalvojo,kad mum visiem cia ne visi namie.. big_smile ,nieko ji nesupranta :::807

cia del ko nevisi namie? :::818

396

tai as jau ir suku sparna aplink lova..gal jau reiketu,visgi rytoj i darbus ir t.t.

397

na panašiai, bet kad jei vakar buvau iki išnaktų ir kėliausi anksti, tai ryt irgi atsikelsiu smile

398

Ingrida, 22 parašė:
Gabija, 21 parašė:

cia del ko nevisi namie? :::818

nu del tu tarkiu ir visu kitu cia musu IDOMIU pokalbiu..bet kaip supratau tik mums..ir dar net mano draugas pyksta kad as nuo neto neatsitraukiu,nes pvz.siandien tai tikrai visa diena prie jo prasedejau:::836

399

kaip pasake mano vienas geras pasnekovas...nepyk, bet man labiau rupi realus gyvenimas, kai turiu bent siek tiek laiko, noriu ji praleisti su draugais wink na, ka mergaites, linkiu ir mums to nepamirsti, nes pati pastebiu, kad jau per daug laiko cia praleidziu smile o pokalbiai visai nieko big_smile ir avataru ateityje dar bus ;)labanakt :*

400

labanakt, žiūriu ir aš eisiu tuoj smile