4161

Re: Blevyzgos...

jea busim pagoti... big_smile pataupysim  per vasarele, paskui per ziema nereiks dirbti big_smile jea.. big_smile

4162

Ingrida> na taip suprantu,zinai kai pagrindine heroje tai is vis saunu... kaip ir albume pas Evalda gera istorija... pavydetina...
Jus man priminet mano kaimynus siaube kokie jie taupantys...auga keturi vaikai,mano ir brolio amziaus  vyresnieji kiti mazesni,visi suprantam kaip seniau kukuruzai budavo kaip saldainiai tai ka mama dalindavo jiems kukuruzus..aplamai ji visur viska taupo,vaikams neleidzia valgyti kada nori...vieno net nikas "neprijedes" syki atvyko pas musu ir pamate kad brolis pavalges eina dar sumustiniu darytis ir ji paklause ar neuzrakini spinteliu kad nevalgytu?aisku ir dar geresniu istoriju girdejusi apie ta seima,bet kad zmones taupo ir kai tikrai turi pinigu kam juos taupyti juk niekas is to nepasikeis visada bus per mazai...

4163

Evalduk, kiek tos vasareles ir beliko ;)as zadu ilgiau pataupyt big_smile
Vaiva, kad neber pas ji tos pasakos :)pagrindine heroje :Dmanau, kad yra ir kitu mergaiciu-pagrindiniu heroju big_smile

4164

Ingrida> tai ka sakai laukia nauja serija pasakos?
Evaldai> sukursi nauja pasakaite?

4165

niu jau ka jau cia taip negraziai apie mane galvoji aa... wink o pasaka pasibaige... gal kada bus kita... kas ten zino... big_smile eina sau koki zaidymuka radau su burbulais.. .:D blemba tu esi burbulas ir kapoji kitus burbulus ir dar gali tobuleti ir tada dar geriau kitus burbulus kapoti big_smile

4166

Evaldai>mes uz taika esam:( ir neskriaudziam kas gyva ;D

4167

Vaiva, na, kaip ten sakoma, kuo daugiau turi, tuo daugiau nori :)tiesu tiesa zinok...as nieko neturiu ir nieko man nereik big_smile
Evaldai, na, as mastau logiskai, taip kad taip ir yra greiciausiai, ne as viena ten tuose sapnuose wink
tikrai intelektualus zaidimas :Dburbulu burbulas busi kai prisibalionuosi ;D

4168

nea nea... cia ne balionai cia burbulai...
http://armorgames.com/play/1920/bubble-tanks-2?referral=gameBubbleTanks2
galite pabandyti... big_smile bet tai gal nebandykite dar uzsikabliuosite big_smile

4169

na matai :Dman tie balionai uzsifiksavo :Das tai nebandau, kad traumos negauciau ;D

4170

Ingrida> as tai ir nieko neturiu..ai ne meluoju turiu ieskok ir nieko mums nereikia big_smile
Evaldai>tai ziurek kad burbuliukas pasIngrida neatsirastu
zinot einu maudytis... tikiuos jus cia busit kai as pareisiu..

4171

ai va cia mano zmonelej kad nepabostu laukti krekzduciu big_smile
http://www.youtube.com/watch?v=WQeMCsQLUcM

4172

Vaiva, apie kokius burbuliukus tu cia? big_smile
zinokit nzn nzn kaip cia bus, nes mane vel veja miegot :?

4173

niu va... o tu irgi ja vyk ... sakyk eik tu pati miegot.. as vakar miegojau big_smile be to gi ryt svente... kaip cia dabar taip anksti miegoti gi nesamone kazkokia wink

4174

B M W big_smile:D:Dgaila padangu man :? ;D
zinok nejuokinga, bet mane jau nervina taip su tuo miegu, kad negaliu...i darba keliuos anksti, o jai dzin, tada ziuri savo trikampius ir nejungia jokio tv kai paprasau..pvz siandien miegojo iki 11:30, o db tipo vel nori..tai, atsipraant, tegu nevaidina, o mama kaip visad jai pritaria tai...susinervinau ...noriu but su jumis...

4175

kai sakai su jumis turi omeny su manim ania big_smile
tai aiskiai tegul nenervina... nes uzrustins visa blevyzgu foruma... big_smile o tai jau nejuokas... smile

4176

na, turejau dar galvoj tavo sese Vaivu Vaiva ;)taves tai kas be ko smile
ai...teks jau man eit, visvien as blogiete...labanakt..juokinga, bet net asaros tvenkias...kad ir kaip besistengciau, visvien as esu niekas wink

4177

jei tokiu nieku butu daugiau tai gal ir karo nebutu ten tarp tos gruzijos ir rusijos... ir benzas pigiau kainuotu... ir ir... wink
be to jei tu niekas tai kas mes tada tokie wink

4178

parejauuu..
jergau kaip gera...aaa...kad ir as prie tu zmoniu kad Ingrida neina miegoti...o juk tau ryt i darba nereikia?

4179

tai labas dar karta... wink
viskas nuo snd tu busi mano sese big_smile

4180

geraaaaaaaaaaasss turiu brolius vienmecius smile ogo smile  man patinka smile labas broliuk(kaip skambejo)o gal labutis brolau(kuris geriau) ;D manau pirmas ka manai?