Re: Blevyzgos...
jea busim pagoti... pataupysim per vasarele, paskui per ziema nereiks dirbti
jea..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 207 208 209 210 211 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jea busim pagoti... pataupysim per vasarele, paskui per ziema nereiks dirbti
jea..
Ingrida> na taip suprantu,zinai kai pagrindine heroje tai is vis saunu... kaip ir albume pas Evalda gera istorija... pavydetina...
Jus man priminet mano kaimynus siaube kokie jie taupantys...auga keturi vaikai,mano ir brolio amziaus vyresnieji kiti mazesni,visi suprantam kaip seniau kukuruzai budavo kaip saldainiai tai ka mama dalindavo jiems kukuruzus..aplamai ji visur viska taupo,vaikams neleidzia valgyti kada nori...vieno net nikas "neprijedes" syki atvyko pas musu ir pamate kad brolis pavalges eina dar sumustiniu darytis ir ji paklause ar neuzrakini spinteliu kad nevalgytu?aisku ir dar geresniu istoriju girdejusi apie ta seima,bet kad zmones taupo ir kai tikrai turi pinigu kam juos taupyti juk niekas is to nepasikeis visada bus per mazai...
Evalduk, kiek tos vasareles ir beliko ;)as zadu ilgiau pataupyt
Vaiva, kad neber pas ji tos pasakos :)pagrindine heroje :Dmanau, kad yra ir kitu mergaiciu-pagrindiniu heroju
Ingrida> tai ka sakai laukia nauja serija pasakos?
Evaldai> sukursi nauja pasakaite?
niu jau ka jau cia taip negraziai apie mane galvoji aa... o pasaka pasibaige... gal kada bus kita... kas ten zino...
eina sau koki zaidymuka radau su burbulais.. .:D blemba tu esi burbulas ir kapoji kitus burbulus ir dar gali tobuleti ir tada dar geriau kitus burbulus kapoti
Evaldai>mes uz taika esam:( ir neskriaudziam kas gyva ;D
Vaiva, na, kaip ten sakoma, kuo daugiau turi, tuo daugiau nori :)tiesu tiesa zinok...as nieko neturiu ir nieko man nereik
Evaldai, na, as mastau logiskai, taip kad taip ir yra greiciausiai, ne as viena ten tuose sapnuose
tikrai intelektualus zaidimas :Dburbulu burbulas busi kai prisibalionuosi ;D
nea nea... cia ne balionai cia burbulai...
http://armorgames.com/play/1920/bubble-tanks-2?referral=gameBubbleTanks2
galite pabandyti... bet tai gal nebandykite dar uzsikabliuosite
na matai :Dman tie balionai uzsifiksavo :Das tai nebandau, kad traumos negauciau ;D
Ingrida> as tai ir nieko neturiu..ai ne meluoju turiu ieskok ir nieko mums nereikia
Evaldai>tai ziurek kad burbuliukas pasIngrida neatsirastu
zinot einu maudytis... tikiuos jus cia busit kai as pareisiu..
ai va cia mano zmonelej kad nepabostu laukti krekzduciu
http://www.youtube.com/watch?v=WQeMCsQLUcM
Vaiva, apie kokius burbuliukus tu cia?
zinokit nzn nzn kaip cia bus, nes mane vel veja miegot :?
niu va... o tu irgi ja vyk ... sakyk eik tu pati miegot.. as vakar miegojau be to gi ryt svente... kaip cia dabar taip anksti miegoti gi nesamone kazkokia
B M W :D:Dgaila padangu man :? ;D
zinok nejuokinga, bet mane jau nervina taip su tuo miegu, kad negaliu...i darba keliuos anksti, o jai dzin, tada ziuri savo trikampius ir nejungia jokio tv kai paprasau..pvz siandien miegojo iki 11:30, o db tipo vel nori..tai, atsipraant, tegu nevaidina, o mama kaip visad jai pritaria tai...susinervinau ...noriu but su jumis...
kai sakai su jumis turi omeny su manim ania
tai aiskiai tegul nenervina... nes uzrustins visa blevyzgu foruma... o tai jau nejuokas...
na, turejau dar galvoj tavo sese Vaivu Vaiva ;)taves tai kas be ko
ai...teks jau man eit, visvien as blogiete...labanakt..juokinga, bet net asaros tvenkias...kad ir kaip besistengciau, visvien as esu niekas
jei tokiu nieku butu daugiau tai gal ir karo nebutu ten tarp tos gruzijos ir rusijos... ir benzas pigiau kainuotu... ir ir...
be to jei tu niekas tai kas mes tada tokie
parejauuu..
jergau kaip gera...aaa...kad ir as prie tu zmoniu kad Ingrida neina miegoti...o juk tau ryt i darba nereikia?
tai labas dar karta...
viskas nuo snd tu busi mano sese
geraaaaaaaaaaasss turiu brolius vienmecius ogo
man patinka
labas broliuk(kaip skambejo)o gal labutis brolau(kuris geriau) ;D manau pirmas ka manai?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 207 208 209 210 211 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...